fiv la cluj 26
Raspunsuri - Pagina 13
turqoise spune:

ciao fetelor!
uratica, multa putere de munca si rabdare ca pana la urma toate trec si aceasta perioada grea va ramane doar o amintire de care nu vei mai avea timp sa-ti amintesti caci vei fi mult prea ocupata cu gemelasii tai 
.stiu ca nu e usor cu strainatatea caci strainii au impresia ca tu esti acolo ca in tara ta nu ai ce manca, pe cand de multe ori o duci muuuuuuuuult mai bine decat ei, dar asa sunt strainii, rai si cu vesnica idee ca sunt furati dar trebuie sa taci caci nu te avantajeaza deloc sa te iei la harta cu ei, c'est la vie, vorba lui bruni. dar eu te stiu fetita puternica si mai stiu ca nu o sa renunti asa usor la visul tau oricat de greu ar fii, scopul e de aur
mara, maddutz bine ati revenit din luuuuuuuuuunga si binemeritata voastra vacanta,sper ca v-a ajuns pe vreo 3-4 ani pana vor creste bebeii![]()

bruni , petruta, am deja mari emotii pt. voi abia astept sa sarbatoresc pt. reusitele voastre, fiti optimiste pana la capat

eu nu prea am vesti, va urmaresc mereu dar....cam atat pt. moment.
toate fetele! pe toate, am spus!!!
anamy spune:
buna fetele
eu intru mai rarut caci noutati nu am,vad ca si voi da-ti mai rar pe aici!!
uratica
gandeste-te pt ce te afli acolo si o sa vezi ca iti va fii mai usor,strange banutii de FIV si hai acasa caci si noua ne e dor de tine!!!
bytzi
deci sa inteleg ca nu vei face IA ,poate luna viitoare cu putina stimulare vei avea un folicul baban,tin pumnii poate creste cel de 9 ,ce zice dr ispasoiu de viviflor si estrofem pe endometru,l-ai intrebat?
azi am fost sa-mi fac analizele de secretie,cultura din col,microplasma si ureaplasma dar era dr bioloaga in concediu si astept pana pe 7 septembrie cand se intoarce.am facut si un eco azi z 13 ,pe OS un folicul de 11,5 si altul de 10 iar pe OD multi si mici,aspect de ovare micropolichistice,endometrul de 7,5.deci nici eu nu stau prea bine.
maine ma duc sa-mi fac anticorpiantispermatici si insulinemia.
moniland
sa-ti creasca printesele mari si frumoase.

restul fetelor

brunadria spune:
uratica,multa rabdare si o vei scoate pana la urma la capat, finalul va fi unul fericit
anamy , turqoise ,multumesc de incurajari. eu sunt optimista ,spar sa fie cu noroc de data asta..
bytzi, mult , mult noroc ,nu ti pierde speranta...vei veni cu vestea cea mare inaintea mea
maddutz,mara ce mai faceti?
fetelor va pup pe toate si somnic usor...
bytzi spune:
anamy,brunadria
voi mai face o eco poate joi sau vineri sa vad ce se intimpla ,dar inseminare nu cred ca mai fac luna asta
pupici
dumnezeu ma va ajuta

brunadria spune:
neatza fete frumoase![]()
bytzi,mult noroc la eco ,
uratica suntem departe de tine , dar esti mereu aproape de noi cu sufletul...tu stii ca noi te iubi tare ..
curaj in tot ce faci ,stiu ca vei reusii..
o zi frumoasa tuturor
anamy spune:
buna dimineata fetele!!

bytzi
imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta dar data viitoare poate va fi bine daca faci stimulare.tin pumnii,sa vii sa ne spui cum a fost la eco.si eu merg joi la eco.
brunadria
hai apucate de treaba sa ne tragi dupa tine ,cu siguranta va fi FIV-ul norocos!!! 
cris25
sa ne spui ce ai vb cu surcel,si eu ai voi face o vizita,dar numai dupa ce am toate analizele. 
nu stiu fetelor,dar parca toate merg pe dos cumva,ieri nu era bioloaga pt analizele de secretie,azi am fost la Synevo pt anticorpiantispermatozoizi pe care am si facut-o,dar insulinemia,a trebuit sa-i explic fetei de acolo ca nu e insulina normala ci rezistenta la insulina,ea ma punea sa fac cu totul altceva,in fine,se face dar le trimit in germania,costa vreo 160 ron,ideea e ca ma duc in alta parte maine unde se fac in cluj,caci dureaza prea mult pana primesc rezutatul.
brunadria spune:
anamy ,mai e un pic si ma apuc de treaba
si va trag dupa mine,
fetelor nu mai aveti timp de intrat pe net?
uratica ,ce faci draga?
si restul ?pe unde umblati?
eu plec pe 15 in franta ,am avion din cluj,of, imi pierd si eu rabdarea desi nu mai e mult..tare mi e frica ca nu o sa pot incepe cum m am gandit eu pe 21 ,cine stie ce o sa mai apara sa ma impiedice.
sunt f nerabdatoare..sa ajung pe 16 la dr..
georgetani spune:

ce linisteeeeee
Uratica
e greu dar nu dispera (tot raul spre bine)nu uita pentru ce esti acolo(proiect bebei-bani)si sa sti ca eu una sunt sigura ca nu degeaba te-a ales,trimis DD pe tine acolo, trebuia ca cineva sa bucure macar pentru putin timp acele sufletele nevinovate, sa fi tu raza de soare ce le incalzeste sufletelele si sa le oferi un gram din marea ta dragoste neconditionata pentru copiii-felicitari
pentru ca nu oricine poate. Si mai sunt sigura ca DD a facut acest lucru pentru a te testa, antrena pentru BB tai 2-3-4...
pe care ti va da-siiiigggguuuuuuuuuur.![]()

georgetani spune:
Maddutz bine ai revenit, te daduseram in urmarire generala![]()
Bruni asteptam cu nerabdare sa-ti urmam succesul-musai.
Petrule- multa bafta
Mara, Anamy spor la analize si bafta mai departe
Bytzi nu te descuraja , mergem mai depatre
Kry tu graviduta scumpa cum mai esti?
Naida te dam si pe tine in urmarire generala si te gasim noi, nu scapi asa usor![]()
Turqoise, Cris25 -pupici
Enii ce mai fac nazdravanii tai? ceva poze cu dintisori![]()

Monii ma bucur ca tu si printesele sunteti bine-
pup pe toate fetele si baftaaaaaaa
despre mine mai nimic astept sa strang banutiii(GREEEEUUUU)dar sa stiti ca va citesc zilnic 
Cris_25 spune:
Salutare fete dragi! 
Am avut 2 saptamani tare ocupate ... abia am reusitsa va citesc. Noroc ca nu ati fost foarte active ![]()
Eu saptamana viitoare am niste cursuri de dimineata pana seara in Cluj ... sper sa reusesc sa ajung pe la Surcel in ceva dupa-masa ... sa vad daca ma primeste pentru laparo cand vreau eu (adik pe 7 sept). Sa vedem cum mi-a fo norocul ...
Pupici la toate