fiv la cluj 26
Raspunsuri - Pagina 12
Cris_25 spune:
Fete dragi si iubite ... se poate?
Tocmai pe pagina 3 v-am gasit ...
Eu am inceput munca de luni si n-am avut timp sa va citesc ... dar recuperez
brunadria spune:
buna dimineata,
ce fac fetele azi? sunteti bine?
eu revin cu modficari in program,am sunat sa mi aman programare de pe 9 pe 16, pe 10 si 11 am 2 restante , adica neprezentari ,as vrea eu sa le fac pe toate,sa vad daca mi iese..
asa ca sederea mea in romania se va prelungi un pic..
uratica ce faci?
nadia ,tu ?
o zi frumoasa va doresc
mara72 spune:
maddutz analizele le-am luat de pe prima pagina de la fiv in ungaria, in mare parte sunt cam aceleasi care se fac si la cluj.Cind m-am programat mi s-a spus sa le fac pe toate, mai putin pe cele hormonale pe care o sa le fac la ei.As ca m-am conformat si saptamina asta am alergat de colo colo da am reusit sa le fac pe toate, mai trebuie doar sa astept rezultatele la o parte din ele.Au iesit bine, mai putin doua din ele care presupun ca tin de ficat: alaninaminotranferaza 74 U/L(val normala <31) si aspartataminotransferaza 165U/L (val normala <32).Astea doua erau in setul de analize pe care ei le cer pentru anestezia ce ti-o fac la punctie, nu e de bine ca mi-au iesit val mari da nici nu m-am agitat prea tare ca am hotarit sa nu-mi mai bat eu capsorul cu analize ci sa ii las pe doctori sa faca treaba asta.Si am citit pe situl synevo ca val crescute pot fi determinate si de hipotiriodism asa ca m-am gindit ca eu avind boala asta posibil de acolo sa fie cresterea asa ca m-am linistit. Aaa, si mi-a iesit pap2 spre deosebire de anul trecut cind aveam pap 1 dar am inteles ca e bine oricum si asa.
Consultatia o am pe 8 sept dupa aia o sa stiu mai multe, cel mai probabil toamna asta ma apuc de fiv 4.Si doamne da sa fie ultimul ![]()
brunadria succes la examene
Cris_25 spune:
'Neatza fete dragi

Nu ar trebui sa existe o prima saptamana dupa concediu ... ca toata lumea trage de tine
... N-am putea merge oare direct in a doua saptamana?
Abia am reusit sa va citesc saptamana asta din cauza muncii ... si din cauza faptului ca am uitat sa-mi platesc netul acasa ... Evident la la ora la care ajungeam eu, nu mai era deschis. Dar am reusit in cele din urma... ![]()
Eu tocmai am fost trezita de un telefon ... prin care eram anuntata de moartea unei cunostinte... accident de masina
La fazele astea, intotdeauna ma gandesc cat de scurta si trecatoare e viata ... 
Imi place de voi
... vad ca faceti analize ... programari si tot ce trebuie
... Eu m-am decis sa nu mai repet HSG
Am discutat cu medicul meu gine ... care mi-a facut HSG si chiar am incredere in el. Nu vad de ce ar trebui sa repet. Diagnosticul clar nu va fi altul. Asha ca incerc sa scap o dupa-masa de la scarbici saptamana viitoare si sa vb cu Surcel sa vad daca ma poate programa pt laparo in sept. Am o saptamana libera din 7 septembrie (care ar fi Z6), deci numa bine pt laparo ... Sa vedem ce noroc am ... daca se potriveste ... 
Va
si va doresc un we placut 
Cris_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maddutz copilul nostru, naida, ce mai face? |
Chiar asha ... de naida nu stie nimeni nimic? A trecut ceva timp de cand nu a intrat
Cris_25 spune:
uratica draga ... vad ca nu ti-e tare bine printre straini
... Te rog sa ai grija de sufletelul tau ... nu le pune pe toate la inima ... Gandeste-te ca esti ingerul pazitor al acelor fetite, care se pare ca au atatea lipsuri ... Ai grija de ele ... si timpul tau va trece mai usor ...
Am citit ceva de suflet la Rugaciune colectiva ... si nu ma pot abtine sa nu impartasesc cu voi aceste cuvinte minunate :
"Cand, rugandu-te si cerand de la Dumnezeu ceva, ajungi la deznadejde, atunci este aproape de tine implinirea cererii. Hristos vrea sa vindece vreo patima ascunsa din tine, de aceea amana implinirea cererii....... Atat de mari si grele erau ispitele incat credeam ca de durere o sa-mi iasa sufletul precum fumul pe horn. Si totusi, dupa ce trece incercarea, vine atata mangaiere, ca si cand ai fi in rai, fara trup. Te iubeste Hristos, te iubeste Maica Domnului, te lauda Sfintii, Ingerii se minuneaza de tine."
Va
si va doresc un we minunat 
Moniland spune:
Vin sa va dau
ca Irinus a facut 3 kg
. Laura are deja 3,4 kg.
Am fete maari, frumoase si cuminti.![]()
de
Laura Ioana
Irina Maria
brunadria spune:
moni ,
, sunt mari fetitele intr adevar ..ce repede a trecut timpul , acum parca te pregateai deintalnirea cu ele...foarte frumos
, sa cresteti mari si sa fiti norocoase!!
cris, vad ca fetele nu mai dau pe aici , cred ca sunt ocupate, mai profita de zilele frumoase..
uratica , ce mai faci?
uratica spune:
buna fetele!cum sunteti?
eu sunt ff obosita chiar daca fetitele asa cum ati zis sunt niste ingerasi!m-am chinuit 2 zile sa le invat cum se cheama si cati ani au!nici atat nu stiau!off..mama ei de treaba!imi pare rau insa ca s-ar putea sa renunt sa am grija de ele,ptr ca imi caut in alta parte-si din cauza banilor si din cauza programului!initial trebuia sa am grija de ele in timpul zilei..insa acum mama-sa vrea sa am grija de ele de dimineata de la 9 pana la 15 si apoi de la 20 pana dimineata la 3 sau 4 cand ajunge acasa!si e ff obositor!plus de asta nu le cumpara aproape nimic de mancare sau sucuri..nu cred ca ati intalnit un copil caruia sa-i dai un suc si el sa-l bea fara sa respire!!!
sau daca le duci in parc sau la plimbare..daca ati vedea cum se joaca!
si mai ales daca le fac mancare gatita..sa vedeti ce mananca si ce se bucura!si plu cereale cand le iei sau cornuri!
mi-as dori niste fetite ca ele!dragute foc..insa din pacate nimeni nu a avut grija de ele!toate bonele cu care au stat le-a durut in bascheti!!!pacat..mare pacat!
dar in fine..eu m-am mai acomodat aici..desi nu imi place si abia astept sa vin acasa..insa vreau sa fac cat mai multi banuti..acum oi vedea ce va fi!
si voi??cum sunteti??
bruni-nu-i corect!sa stai atat in romanica fara mine!
madule-tu?cum mai esti?pe cand bebele?![]()
mara,petruta-bafta multa fetele!
bytzi-multa bafta si tie!tinem pumnii ptr foliculasi cu oute babane!

cris,turqoise,anamy,iaura,lilicica,criadema,apaina,denissu,georgie,
naida, mi-e ff dor de voi!de toate!
moni-superbe printesele-ce repede trece timpul!
bytzi spune:
uratica,din pacate nu sint grase nici frumoase
azi z10
un fol pe ov sting de 9mm,endometru de 3,8mm
nu mi sa mai intimplat niciodata sa aud ca am endometru de 3,8mm
nu stiu ce sa intimplat,eco am facut-o la mine in oras
dr Ispasoiu mi-a zis sa mai repet odata eco pe la sf saptaminii sa vedem ce se intimpla,dar eu stiu ca nu mai creste
imi cunosc organismul
din pacate am luat si o gramada de vit si naturiste pt endo si mai rau
luna care vine cred ca voi face stimulare cu 100ui/zi puregon sau 150ui/zi gonal,caci am vazut ca asa nu se poate,nu pot sa mai astept luna care am folicul pe CM natural,timpul e prea pretios pt mine
pup toate fetele
iaura
tu ce mai faci???anamy
,tu???
dumnezeu ma va ajuta