fiv la cluj 26

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fetele!
hihi..mi-am revenit!nu mai vb cu nimeni si e mai bine..in schimb-va vine sa credeti ca o fac pe educatoarea..cele 2 fetite de 3 si 5 ani,nu stiu sa vb deloc!!!!!!va vine sa credeti?macar sunt fericita ca nu fac pe ele!
dar..imi ocupa tot timpul si asta ma bucura!asa ca..ii dau inain te cu tupeu!
petrule-nu ai de ce sa te sperii..sunt recomandate ac la aceeasi ora in cazul in care ai chisturi..insa la tine le iei ptr a le pune in stand by!si asta e explicatia unui dr ginecolog!asa ca..nu fi stresata!si..odata ce ai inceput tratamentul vei vedea ca te vei obisnui si va trece asa repede de nici nu vei apuca sa realizezi..
madule,bytzi,mara,bruni-va multumesc din suflet ptr suport!!
ufff..sper ca va trece repejor perioada asta de acomodare!in schimb..noroc ca aveam 53 de kg..ca acum dau inapoi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

uratica,
cum spui tu ca fetele nu stiu sa vb romaneste si sunt romance?
ma bucur ca esti mai bine, pastreaza ti calmul in continuare,o sa treaca cumva..
te pup , ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

nu bruni..nu stiu sa vb DELOC!!
nici romaneste nici spaniola!!au 3 respectiv 5 ani si nu stiu sa vb!!!!!!!e incredibil!
maicasa umbla din unu in altul,iar ele sunt...........jale...mi-e mila!sincer!nici mancare nu le face!
tu stii cum mananca ciorbita facuta de mine?zici ca nu au mancat in viata lor!!!!!!!
incredibil!dar din pacate adevarat!!

Mergi la inceput

buna dimineata..
uratica ,eu nu am mai auzit asa ceva,fetele au o sansa sa te aiba langa ele
mara , cum sunt analizele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

[quote]citat din mesajul lui brunadria
mara , cum sunt analizele?
[/quote]

O parte sunt ok, doar la doua din analizele pe care mi le cer ei pentru anestezie au iesit valori peste limita normala.Rezultatele de la pap le am doar miine, o parte din analize abia dupa 25 august iar hormonalele nu le mai fac ca oricum mi le fac ei.Asa ca am hotarit sa nu imi mai bat capul, eu dau banul iar doctorii sa isi bata capul sa mi le interpreteze Mai trebuie sa faca sotul spermograma si sa imi aranjez frumos dosarul si gata sunt .Tu ai terminat toate investigatiile?

Mergi la inceput

da, eu am terminat cu analizele, tot dosarul e pregatit si e deja la clinica, astept data de 9 sept sa vad ce se intampla, sper sa incep pe 21 sept ..dar raspunsul o sa l am in 9 sept.. pana atunci astept..

Mergi la inceput

nici o miscare pe aici? nimeni nu zice nimic?
ce faceti fetelor , pe unde umblati?
uratica esti ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

salutare
mara ce analize ti-au cerut? la unguri se preconizeaza urmatoarea incercare? pe cand?
bruni tu pe cand?
eu incerc sa ma distantez, sa ma pot "relaxa". mi-a prins tare bine vara asta plina de zile libere
uratica nu ma indoiesc ca o vei scoate la capat

Mergi la inceput

maddutz, sper sa incep pe 21 sept, in 9 sept voi stii exact..
tu nici un plan, nimic?
si eu am profitat vara asta de zilele frumoase ,nu m am prea stresat , dar vrand nevrand tot imi statea capul la fiv, sunt nerabdatoare sa incep si sa ma vad cu burtica...

Mergi la inceput

apalina, pe unde umbli?
restul fetelor , tot in concedii?
mamici , gravidute
haideti la apel!!!!

Mergi la inceput