fiv la cluj 26

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ma bag si eu...Am vazut ca intrebati de Petruta.Se intoarce azi de la Budapesta.Ieri i-au pus 2 bebelusi in burtica si Doamne ajuta sa ramana tot asa.Dar mai multe o las pe ea sa va povesteasca.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

ramonella super veste
petruta tu taci chitic si nu zici nimic , apari asa cu bebei la purtator..felicitari
te asteptam cu drag printre noi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Buna fetelor ,ma bag si eu aici!V-am citit la capitolul acesta.Nu am scris niciodata aici ,doar la alte sectiuni FIV,inseminare.Bytsi am regasit-o si aici.
Scurt istoric:eu k,sotul a inceput cu teratozoosp,acum usoara,are nr. dar cei mobiliatea slaba 5%,nr.la ultima 60 mil,dar la 1 16 mil.I-am dat de toate,spermotrend, ZN,SN,Acid folic,E,Caritin,B-uri,napraznic,..De aceea si-a mai revenit,cred eu.Dr zice ca nu din cauza lor.sotul meu fuma.Acum s-a lasat de 7 zile.Eu sunt pacienta la Polisano la Ispasoiu,e suyper.Am facut 2 IA-uri pe ciclu nat ,asa a zis dr, dar nereusite.ma bate gandul la FIv ,ca sunt satula de nereusite si asteptari...incerc de 1 an sa raman insarcinata, stiu, ziceti ca altele incearca de mai mult...Am 35 de ani.Dr a zis ca FIV-ul nu mi-l face inca,nu mai am rabdare.
Am vazut ca si la CJ sunteti multumite .
Dati-mi 1 sfat la ce clinica din cJ e fIv-ul 1000 Eur?Ce dr. recomandati?Poti sa faci spermograma acolo si apoi inseminarea sau FIV-ul? sau faci acasa proba o duci la 1 laborator ,apoila Clinica pt FIv.Toate analizele ti le poti face acolo?La Sibiu e mult mai mult,dar poti face toate analizele in clinica respectiva.Cume clinica ca si conditii?
Multumesc mult

Mergi la inceput