FIV 237

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Draga Blanche, dar cum e posibil sa faci doar test pipi la un o procedura FIV? Clinica aia sigur e acreditata? Sti si tu ca testele de urina au o marja de eroare si se pozitiveaza la o concetratie mai mare a Bhcg-ului iar testul sange e cel mai sfant.
Acum eu zic sa stai cumintica si sa vezi ce se intampla, poate minunea nu s-a dus si, pe viitor, daca vrei sa mai incerci sa schimbi si clinica. Parerea mea...
Castelana felicitari pt inimioara, poate sunt 2 ca valoarea Bhcgului tau era cam pt 2. Sarcina usoara in continuare.
Looana sa fie embrionul care se va lipi bine in burtica ta pentru 9 luni.
Vin si eu cu vesti, se pare ca ovarul stang vrea acuma sa produca, parca erau 3 ovocite de 10, 11 si 7 si unul imatur iar pe ovarul drept numai ovocite imature. Nu ma stresez am incredere in Dumnezeu si stiu ca imi va da ce e mai bun. Asa ca am evoluat de la Gonal la Gonal + merional si maine mai adaug la acestea si olgalutron. Cred ca nu am gresit denumirile. Mai am vre-o 7 zile din procedura. Trebuie sa imi invat sotul sa isi calce singur camasile si pantalonii radeam cu asistentele astazi ca poate ne vin vre-o 3 copilasi
Pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Blanche, draga mea, chiar m-am gandit la tine azi tot bantuind pe forum.
Ma bucur sa vad ca ai liniuta roz chiar daca situatia nu e ok per total.
Ma rog la Dumnezeu sa fie bine si sa nu fie decat o sperietura.
Sti doar pot exista sangerari si totusi bebe sa fie bine.
De ce nu faci hcg din 2 in 2 zile?
Si sa nu intrerupi tratamentul deloc.
Tin pumnii sa fii graviduta!
Sanatate si tot binele din lume!

http://tt.lilypie.com/90dop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

OFF,BLANCHE,chiar nu inteleg,sa nu faca ei test de singe.Fugi repede si fa unul.Iti doresc din tot sufletul sa fie bine,continua tratamentul,sti ca au mai fost fete care au avut singerari si a fost bine.
LOOANA,felicitari, unul si bun.Eu una,nu mi-as face unghiile,de data asta am sa stau ca o printesa in patut,fara sa misc un pai.Ultima oara nu prea am fost cuminte.Multa,multa bafta.
CASTELANA FERICITA,frumos suna nu? Sarcina usoara in continuare,asteptam urmatoarea eco.(eu tot mai cred ca sint 2 bebelasi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Saliu
carmelly felicitari pentru ovarul cel harnic!!!intrebare: am inteles eu bine, au putut spune medicii care ovocite erau mature si care nu la ecografie???Sau e vorba de marimile foliculilor?Bafta

Looana si tie tin pumnii stransi stransi

Blanche ma astia-s cu capul?????sper sa revii cu vesti mai bune !!pupe

Cata, goggy voi mai traiti, mai produceti sau ce se intampla?;)

Claudia eu una nu stiu sa-ti raspund la intrebarea cu corpul galben, chiar sunt curioasa ce iti vor spune!!

lilianaFide la tine astept vesti bune bune foarte bune!!

pupe tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Blanche, nici nu stiu ce sa-ti spun! Sper totusi sa fie bine pana la urma! Eu nici nu stiam ca ai facut fiv, cred ca am pierdut sirul evenimentelor... si te asteptam cu vesti bune!
Castelana, multmumesc pt. raspuns! Nu citesc din urma, pt ca eu citesc tot timpul subiectul asta, chiar daca nu prea scriu. Ideea e ca Alrak a facut fiv in Ungaria, iar eu intrebam de costul unui fiv pe natural in tara, mai precis in Bucuresti. Asta pt ca nu imi mai pot lua concediu 3 saptamani anul asta pt a pleca la unguri. Dar vine el anul nou!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Castelana felicitari pt. inimioara
Si eu am sperat ca se vor prinde ambii embrioni pe care i-am transferat dar cand l-am vazut pe "the one" am fost asa fericita si m-am multumit cu unul singur. Ma rog numai sa fie sanatos ceea ce-ti doresc si tie.

Blanche i-mi pare tare rau ca treci prin asta dar nu-ti pierde speranta,si eu am avut pete maronii si chiar rozalii prin sapt. 5 dar acum bebe e bine merci.Continua tratamentul si multa bafta i-ti doresc.

Pupici pt. toate fetele.

Alina 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Blanche, fa NEAPARAT test de sange!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

oanademunck tu ai dreptate sunt foliculii, nu au cum sa se vada ce contin acesti foliculi la o ecografie trasvaginala, deci nu m-am exprimat corect, dar eu persupun deja ca sunt ovocite inauntru .
Fetelor de 2 zile ma chinuie o durere de cap, am luat parol dar tot nu trece. Poate fi de la stimulare?
La multi ani celor ce isi serbeaza onomastica maine!
Pupici la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui dariada

Castelana, ma bucur mult, mult pt tine!
Sa ai parte de bebe(i) sanatosi si cumintei la mami in burtica!
Meriti pe deplin sa te bucuri de o asemenea minune! Esti o luptatoare si, nu in ultimul rand, tare cumintica si rabdatoare. Ar trebui sa fii un exemplu pt noi toate.
Hadeti, fetelor, s-o urmam pe Castelana, doar n-o s-o lasam singurica in marea aventura!

Dariada, merci din suflettttttt!!!!!
Si trag piciorul strans sa vina fetele una dupa alta!
E important de fapt sa crezi in procedura, sa ai parte si noroc de medic bun (ca de platit platesti oricum) cu care sa poti vorbi cand ai nevoie, sa te controleze des daca iei tratament bun si dozajul hormonal e in limite si sa ai parte si de Ajutor Divin!!!!
Multa intelegere in familie iar e important sa ai parte de sprijin, nervii uneori o iau razna de tot si comportamentul tau poate nu e cel mai potrivit.
Dar si asta face parte din tot tabloul, sprijinul te ajuta sa mergi mai departe, chiar si grjile astea impartite la doi sunt benefice.
Eu una cand am avut o nedumerire, sau nervi orice, am discutat deschis cu sotiorul meu, avizandul ca ceva nu e in regula cu mine si tot mi se pare ciudat, in fine zilele sunt schimbatoare ca stare si trebuie sa va invingeti teama si frica de nereusita.
Eu aveam cuvintele dr mele care imi spunea: din prima zi a CM trebuie sa te simti gravida: poarte-te, mananca si bea ca o femeie gravida, ai grija de tine. La EM mi-a zis: de acum esti chiar gravida, ai grija de tine, de voi!
Deci draga mea, fetelor dragi sa va Ajute Dumnezeu!

ca pup
castelana fericita 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Looana

Am vorbit cu embriologul si din cei doi foliculi numai unul sa fertilizat,si asta va fi al meu Deci ,,Luna asta e Luna Mea,,
Am fost deja facuta hirtia pt HATCHING dar embriologul a fost de pare ca nu are rost daca erau cel putin 2 sau 3.La primul Fiv am facut Et cu 3 embrioni si cu hatching si tot nu sa prins,asa ca am mers pe mana lui acuma.Deci maine la 16:00 fac ET cu norocosul meu,vor fi 54 de ore de punctie .

Looana

Looana draga mea, a ramas asta mai puternic, norocosul lu'mama!!!!!
Sa fie cu noroc si dupa stai cat se poate linistitaaaaaaa!!!!
Bea lichide si papa calitativ.
Stiu ca esti toba de sfaturi, dar repaus cat cuprinde cred ca ajuta, parerea mea.
Te pup si tin pumnii stransi

castelana fericita 6+

Mergi la inceput