FIV 237
Raspunsuri - Pagina 21
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Blanche25 Buna tuturor Vin si eu cu vesti rele. Am facut FIV 2 cu 2 embrioni de 2 si 4 celule in Z 2. In ziua 14 am facut pipi test, pentru ca asa se face la clinica unde am fost eu; a iesit negativ, asa cred, ca am asteptam vreo 3 minute si apoi l.am aruncat pentru ca simteam ca trebuie sa fie pozitiv. La FIV ul trecut exact la 14 zile de la punctie au venit nemernicii cu tot progesteronul. Acum nu si plus ca aveam sanii pe putin dublu. In rest NIMIC. Nu simteam nimic. Am plans, m-am jelit si am plecat la mare. Duminica dim sanii nu mai erau asa de mari, erau inca umflati dar nu cum erau cu o zi inainte. Am zis ca vine CM, am inceput sa nu mai tin cont de vitamine, mai puneam sau luam progesteron cand imi aduceam aminte, ziceam ca vine CM, usoare dureri de burta si NIMIC altceva. Am vb cu clinica si mi.au zis sa repet un test in Z 19. La.m facut pe seara dupa ce am am mancat. A iesit o liniuta roz paaaaallll, abia se vedea, pe la 3 minute (trebuia sa astept 5). Am inebunit pentru ca deja avam pete maronii. Am sunat la clinica mi.a zis sa nu intrerup trat inca, ca sunt gravida dar ca nu stie daca va evolutiona sarcina mea; liniuta trebuia sa iasa mult mai inchisa la culoare. Aseara mi.am facut un pregnyl 2500u, si azi dim am repetat test, care binenteles ca a iesit mult mai pozitiv (din cauza pregnilului). Oricum mai rau ca deja sangerez. Ma dor doar ovarele, burta nu, insa sigur va incepe si ea. Azi voi suna iar la doctor sper sa ma duc sa fac o eco. V-am sris povestea de incertitudine. Deja nu mai are rost sa mai plang si sa mai sper intr.o minune, daca a fost bebe s.a dus. Aveam nevoia sa ma descarc. Am sa revin pe seara sau maine. |
Blanche draga mea, nu stiu cum functioneaza acolo in Spania dar trebuie sa faci mai bine un test de sange. Nu exista nici un punct macar la urgenta? sa ceri tu un beta? si trebuies masurate si valorile estradiolului si ale pregesteronului sa se vada daca e doza buna. Cel putin asa am facut eu.
Deci draga mea, rabdare si calm si cere tu express la dr testele, ca doar platesti ce naiba, nu?
Nu te impacienta si incearca sa judeci la rece, te duci mai bine la clinica nu la mare si vezi ce se poate rezolva.
Bafta si... fi barbata nu-i lasa sa te calce in picioare.
Doamne Ajuta!
castelana fericita
6+
fireyes spune:
Looana, multa bafta si putere pt embrionasul norocos! sa fie THE ONE!
Blanche, mi se pare incredibil!!! eu sper in continuare pt tine, sa fie bine pana la urma si sa te linistesti ca ai un bb sanatos in burtica timp de 9 luni!
claudia79 spune:
Blanche, multumim ca ai impartasit cu noi
mie imi da de gandit liniuta roz pal dinainte de pregnyl. chiar asa, e interesant cum clinica ta cere doar pipi test. O sa fie bine, vei fi mamica, nu mai plange
Castelana, felicitari pentru inimioara. poate sunt mai multe! multumim pentru sfaturile in legatura cu alimentatia si regimul antconstipatie, cred ca o sa fiu si eu interesata :)
Oanademunck, thanks. probabil ca nu am pus intrebarea cu ovulatia in cel mai bun loc
oricum eu am un feeling ca nu ovulez natural pt ca am o trompa buna, deci puteam ramane natural . cred ca am fost prea supressed la fiv pt ca foliculi antrali am multi pe ovare si am fsh si lh prea mic,ultima data era fsh 4, lh 2.5 !!!ma poate cineva ajuta cu o idee de protocol pt asemenea cazuri???
Avalon, maybe?![]()
Va pup pe toate
castelanaC spune:
Alrak draga mea surioaraaaaaaaaaaaaa,

nu te-am uitat dar ieri nu am mai putut scrie, pagina nu s-a mai incarcat de la un moment dat.
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!! 

pentru ieri!!!!!!

Sa fii sanatoasa si fericita si cat de curand cu un bebe
in brate!!
Sa fii iubita, adorata si casa sa o ai plina de flosi si rasete zglobii de copilasi dragalasi!
Te pup si sa ai grija de tineeeeeeeeeeeeee!!!!
acolo pe insula unde estiiiiiiiiiiiii!!!!!
te pup
castelana fericita
6+
castelanaC spune:
Dragelor, fetelor,
nu stiu daca sarbatoriti sau nu, cunosc destule persoane care sarbatoresc ziua de azi dar si care nu...
Asa ca daca sunteti: Marii, Mariane, Marici, Marinelor si altor combinatii derivate care azi sarbatoresc:
LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa fiti sanatoase, frumoase, fericite, implinite si cat de curand cu casa plina de copii!!!!
Va pup
castelana fericita
6+
castelanaC spune:
Blanche draga mea, te stept cu sufletul la gura, ceva noutati???
Esti bine? Ai reusit sa faci vreo analiza de sange?
Doamne ajuta sa reusesti!!!!
Carmelly multumesc si bafta multa! sa fie cu noroc si reusita procedura asta!!!!! sanatate si ai grija de tine!
Doamne Ajuta!
Daniela74 te pup!!!!
merci mult de gandul bun!!
Tamarryllis, scuze, asta stiam eu despre subiectul asta de FIV pe CM natural. Sa te ajute Dumnezeu sa ai parte de dr buni si competenti, care sa stie ce fac. Bafta si Doamne Ajuta!!
AlinaOprea, merci, suntem foarte fericiti de inimiorel din burtica mea. Imi doresc ca si tine sa fie sanatos si la termen.
Doamne Ajuta!!!
Claudia 79, merci, cate sunt sunt fericita la maxim sa stii. Imi vine sa rad asa tot timpul, zambesc toata ziua si pe strada, explodez de fericireeeeeee!!!!
Asta iti doresc si tie sa ti se intample cat mai repede!!!!!
Doamne Ajuta!!!!
Fetelor din vacante, ca se simte briza marii pe aici sa stiti, se simte o mare relaxare aici pe forum, asa ca bucurati-va de relaxare, rasfatati-va la soare, iubire si tandrete cat cuprinde!!!!!
va pup
castelana fericita
6+
mirela2 spune:
neata castelana
nu numai la mare sunt fetele plecate, noi am fugit din Bucuresti la munte, si acum suntem in Sibiu intr-o piata plina de porumbei si copii multi.
e super relaxant, vremea e ok, nu e soare dar e super, in sfarsit un pic de liniste, fara nebunia din bucuresti.
al meu ma bate la cap sa ne mutam prin zona asta, poate cine stie.
si..mi-am adus aminte, in sibiu e o clinica de fertilizare in vitro destul de cunoscuta si cu rezultate bune.
La multi ani Mariilor sanatate si bebelusi.

castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 neata castelana nu numai la mare sunt fetele plecate, noi am fugit din Bucuresti la munte, si acum suntem in Sibiu intr-o piata plina de porumbei si copii multi. e super relaxant, vremea e ok, nu e soare dar e super, in sfarsit un pic de liniste, fara nebunia din bucuresti. al meu ma bate la cap sa ne mutam prin zona asta, poate cine stie. si..mi-am adus aminte, in sibiu e o clinica de fertilizare in vitro destul de cunoscuta si cu rezultate bune. La multi ani Mariilor sanatate si bebelusi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uau suoerb unde esti tu Mirelaaaaaaaaaa, imi place mult la Sibiu sa stii, si ca o discutie personala iti spun ca prefer muntele marii si mi se pare mai deistractiv la munte, deal oriunde e mai racoare si poti face doi pasi decat sa stau cate 15 minute la soare pe fiecare parte ca friptura pe gratar (sunt cam activa si ni se pare un sacrilegio sa stau nemiscata).
Felicitari de alegere de a merge sa va racoriti, cu linistea necesara, porumbei si flori in jur.
Va pup si vacanta placuta in continuareeeeeeeeeee!!!!!
te pupa
castelana fericita
6+
Blanche25 spune:
Carmelly, Coco, Daniela, Oana, Tamary, Alina, Castelana + bebe, Fireyes, Huski + bebe, Claudia, va multumesc mult mult de tot pentru sustinere, inseamna asa de mult....
Vesti de la mine: ieri am fost la eco, din pacate nu se vizualizeaza nimic in uter la 23 de zile de la punctie..endometrul inca era de 7 mm, dupa 3 zile de sangerari, deci daca a fost s-a dus de mult. Azi insa a inceput si sangerarea mai abundanta cu chegulete mari si mici + dureri de burta specifice CM. Asta e, imi pare asa de rau ca nu am facut beta cand am avut primul test negativ, CM nu isi facuse aparitia si
erau pe putin duble,dar cum nu aveam nimic altceva am crezut ca iar e negativ......

Ma intreb cateodata, e posibil ca acel test cu o umbra de liniuta roz pe care am vazut-o amandoi sa fi fost o greseala? Asa de multe intrebari acum...daca faceam beta nu mai erau si nu speram degeaba...
offfff....nu stiu ce sa mai zic
Carmelly eu am raspuns mult mai bine la stimularea de gonal + menopur, adica 13 ovocite si 8 embrioni, pe cand acum la cea cu gonal simplu 8 ovocite si doar 3 mature, fecundate natural 2. Tin pumnii sa fie bine si cu super rezultate