FIV 237
Raspunsuri - Pagina 19
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Looana Buna Dimineata! Am avut probleme cu netul citeva zile,dar intre timp ieri am avut punctia si dupa cum am mai scris aveam 2 foliculi. La punctia au gasit in fiecare cite un ovocit,sper sa fie de o buna calitate.Azi in jurul ore 13 voi afla mai multe despe evolutia lor si cind voi face ET,eu as prefera sambata acuma sa vad ce zice si embriologul azi la tel. Daca ar fi sa fac maine ar fi numai 48 de ore de punctie,si totusi as vrea sambata ca sa fie si ei de 72 de ore.....voi ce zice-ti? nu e mai bine sa-i mai las la ei sa creasca un pic in laborator???Data trecuta am avut la alegere la 48 de ore sau la 72. Revin azi dupa amiaza cu vesti . ![]() ![]() Looana |
Bravo Looana draga mea!!!!!!
felicitariiiiiiiiiiiiiii, si eu am avut doi foliculi de buna calitate si am transferat 2 embrioni de 4 celule fiecare la 54 de ore dupa punctie. Asa mi-a zis dr.
Sa stai linitita si sa papi bine, ouletz fiert fff bine si carnita de puiutz, sa bei laptic si ac folic.
Apoi repaus aproape total in primele zile.
Ce ma bucur pentru tine!!!!!
Iti tin pumnii draga mea si stai acolo linistita si increzatoare in sansele tale!!!!!
Te pupu
castelana fericita
6+
Looana spune:
castelanaC multumesc de gindurile bune din partea ta.Felicitari pt ecografie si sa te fereasca DD
de ori ce problema pe tot parcusul lunilor viitoare.

Am sa incerc sa mininc si ceva carne de pui ,eu mai mult iau conserva de peste ton ,i-mi place in salata sa-l pun .Oua la fel deja am mincat si azi 3 de dimineata,multe fructe si salate in general maninc.Vitaminele ,acid folic si Royalle Jelle astea le iau de luni de zile si le continu ai departe.
Am o intrebare pt voi si anume:
Doctorul mi-a zis ieri ca nu am voie la sa stau la soare,solarium sau sauna .Eu azi voiam defapt sa-mi refac unchile cu gel in UV lampe uscate inainte de ET,acuma nu stiudaca asta am voie...voi ce parere aveti.
Looana
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui Looana castelanaC multumesc de gindurile bune din partea ta.Felicitari pt ecografie si sa te fereasca DD de ori ce problema pe tot parcusul lunilor viitoare.![]() ![]() Am sa incerc sa mininc si ceva carne de pui ,eu mai mult iau conserva de peste ton ,i-mi place in salata sa-l pun .Oua la fel deja am mincat si azi 3 de dimineata,multe fructe si salate in general maninc.Vitaminele ,acid folic si Royalle Jelle astea le iau de luni de zile si le continu ai departe. Am o intrebare pt voi si anume: Doctorul mi-a zis ieri ca nu am voie la sa stau la soare,solarium sau sauna .Eu azi voiam defapt sa-mi refac unchile cu gel in UV lampe uscate inainte de ET,acuma nu stiudaca asta am voie...voi ce parere aveti. Looana |
Draguta mea, parerea mea e ca a doctorului, deci sa nu faci.
Asculta ca el stie mai bine. Si eu stiu ca in primul trimestru la soare nu e bine dar personal sunt impotriva tratamentelor UV si a statului escesiv la soare, nu face pielii nici un bine (doar umple buzunarele producatorilor de creme si autobrunzante care au determinat sectorul publicitar da "educe" po****tia ca statul la soare e bun...etc). Parerea mea e sa asculti medicul, el e "patronul" in perioada asta, mai ales in primele zile, saptamani.
Ai grija de tine!!!!!!!
te pup
castelana fericita
6+
dariada spune:
Castelana, ma bucur mult, mult pt tine! 

Sa ai parte de bebe(i) sanatosi si cumintei la mami in burtica! Meriti pe deplin sa te bucuri de o asemenea minune! Esti o luptatoare si, nu in ultimul rand, tare cumintica si rabdatoare. Ar trebui sa fii un exemplu pt noi toate. 

Hadeti, fetelor, s-o urmam pe Castelana, doar n-o s-o lasam singurica in marea aventura! 

Looana spune:
Am vorbit cu embriologul si din cei doi foliculi numai unul sa fertilizat,si asta va fi al meu
Deci ,,Luna asta e Luna Mea,,
Am fost deja facuta hirtia pt HATCHING dar embriologul a fost de pare ca nu are rost daca erau cel putin 2 sau 3.La primul Fiv am facut Et cu 3 embrioni si cu hatching si tot nu sa prins,asa ca am mers pe mana lui acuma.Deci maine la 16:00 fac ET cu norocosul meu
,vor fi 54 de ore de punctie .
Looana
dariada spune:
FELICITARI, LOOANA!!!!!!

Doamne ajuta sa se prinda embrionasul! 
Iti tin pumnii maine la ET!si apoi sa stai cumintica,cumintica pana la beta!

pysypisi spune:
| citat din mesajul lui castelanaC Fetelor dragelor, am venit de la spitalllllllllll, tot e bine, bebe e bine, am vazut si auzit inimioara. Deocamdata e doar unul si poate mai incolo s-ar vedea cati sunt. Eu sunt foarte fericita de ceea ce am vazut si urmatoarea intalnire o avem saptamana viioare, a zis dr ca ne vedem saptamanal in primul trimestru pana suntem siguri ca tot e stabil. va pupu castelana fericita 6+![]() |
Felicitari draga Castelana,ma bucur tare mult ca ai reusit sa-ti vezi punctuletul,sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina super usoara
pysypisi spune:
| citat din mesajul lui Looana Buna Dimineata! La punctia au gasit in fiecare cite un ovocit,sper sa fie de o buna calitate.Azi in jurul ore 13 voi afla mai multe despe evolutia lor si cind voi face ET,eu as prefera sambata acuma sa vad ce zice si embriologul azi la tel. Daca ar fi sa fac maine ar fi numai 48 de ore de punctie,si totusi as vrea sambata ca sa fie si ei de 72 de ore.....voi ce zice-ti? nu e mai bine sa-i mai las la ei sa creasca un pic in laborator???Data trecuta am avut la alegere la 48 de ore sau la 72. Revin azi dupa amiaza cu vesti . ![]() ![]() Looana |
Mult succes draguta sa dea Dumnezeu sa fie cu reusita
Blanche25 spune:
Buna tuturor
Vin si eu cu vesti rele. Am facut FIV 2 cu 2 embrioni de 2 si 4 celule in Z 2. In ziua 14 am facut pipi test, pentru ca asa se face la clinica unde am fost eu; a iesit negativ, asa cred, ca am asteptam vreo 3 minute si apoi l.am aruncat pentru ca simteam ca trebuie sa fie pozitiv. La FIV ul trecut exact la 14 zile de la punctie au venit nemernicii cu tot progesteronul. Acum nu si plus ca aveam sanii pe putin dublu. In rest NIMIC. Nu simteam nimic. Am plans, m-am jelit si am plecat la mare. Duminica dim sanii nu mai erau asa de mari, erau inca umflati dar nu cum erau cu o zi inainte. Am zis ca vine CM, am inceput sa nu mai tin cont de vitamine, mai puneam sau luam progesteron cand imi aduceam aminte, ziceam ca vine CM, usoare dureri de burta si NIMIC altceva. Am vb cu clinica si mi.au zis sa repet un test in Z 19. La.m facut pe seara dupa ce am am mancat. A iesit o liniuta roz paaaaallll, abia se vedea, pe la 3 minute (trebuia sa astept 5). Am inebunit pentru ca deja avam pete maronii. Am sunat la clinica mi.a zis sa nu intrerup trat inca, ca sunt gravida dar ca nu stie daca va evolutiona sarcina mea; liniuta trebuia sa iasa mult mai inchisa la culoare. Aseara mi.am facut un pregnyl 2500u, si azi dim am repetat test, care binenteles ca a iesit mult mai pozitiv (din cauza pregnilului). Oricum mai rau ca deja sangerez. Ma dor doar ovarele, burta nu, insa sigur va incepe si ea. Azi voi suna iar la doctor sper sa ma duc sa fac o eco.
V-am sris povestea de incertitudine. Deja nu mai are rost sa mai plang si sa mai sper intr.o minune, daca a fost bebe s.a dus.
Aveam nevoia sa ma descarc. Am sa revin pe seara sau maine.