FIV 237
Raspunsuri - Pagina 18
daniela74 spune:
CLAUDIA,te pup.Sa inteleg ca te pregatesti pentru o noua incercare? Sa stii ca a.c se dau in functie de protocolul pe care o sa il faci.Eu cred ca doar la protocolul lung,dar nu sint sigura.De data aceasta eu nu am luat,am protocol scurt antagonist:se incepe din ziua 20-a c.m.cu Estrace (15 zile-timp in care vine c.m),dupa care Repronex (10 zile)si Orgalutran(din ziua a 6-a de Repronex),in total 10 zile de stimulare.Te imbratisez si toate cele bune.
Fetelor ce ma ingrijoreaza pe mine este Repronex-ul,450 ui.Mi se pare foarte mult din prima zi,daca a mai avut cineva o doza atit de mare va rog sa-mi ziceti,plisss
CASTELANA FERICITA,astept ecografia.Sa nu cumva sa ma faci sa nu dorm toata noaptea 
LOOANA,cum a decurs punctia?
ALRAK,concediu placut si poate cine stie,veniti 3,puterea Domnului e mare.
PA,PA
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana_bebe pysypisi - imi poti spune mai multe de Tutunaru si de laparo cu el? nu ai activat PM ca sa putem vorbi. |
Draguta te-as ajuta cu mare drag dar cred ca ma confunzi...eu am facut laparo dar nu cu Tutunaru,daca totusi vrei lamuriri despre laparo te pot ajuta.
tamaryllis spune:
fetelor, stie cineva ceva despre costurile unui fiv pe natural?
Eu l-am intrebat pe Tutunaru si mi-a spus ca ma costa 2500 de euro; mi se pare cam mult daca luam in considerare ca sansele sunt mult mai mici. Voi ce stiti?
P.S. Am uitat sa precizez ca in banii astia intra si ICSI.
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
claudia79 spune:
Castelana, multumesc pentru raspuns. Maine e ziua cea mare, il vedeti pe bebe/-i . Abia astept sa ne povestesti cum va fi! te pup draguta.
Daniela, nu inca nu ma pregatesc mai stau un pic, am avut oferte de lucru, e tare greu sa ma hotarasc ce fac
Fetelor, eu am fost ieri la ultrasunte, am avut cativa foliculi pe ambele ovare, uter de 11mm lining ceea ce la mine este o minune avand in vedere ca la transfer aveam 6!!! dar ceea ce nu inteleg este ca desi eram ziua 16 nu se vedea corp galben, decat lichid in douglas. mi-a zis ca nu e neaparat sa vada CG dar eu stiu....daca nu ovulez natural?
pysypisi spune:
| citat din mesajul lui castelanaC pysypisi, draga mea, nu am favut Fiv in tara, de altfel cat stateam in Romania nu ma gandeam la copii fiind ocupata cu obligatiile interminabile de la servici si cu munca cica de placere. Am facut procedura dupa multi anisori de incercari naturale, stimulate, inseminate, fara rezultate dar si fara explicatii clare care ar fi spus care este problema. Avand in vedere ca varsta mea se apropie in 37 ne-am hotarat sa cerem noi FIV si medicul care nu recomanda oricum (mereu imi spunea: la ce aparat reproductiv tanar ai si la ce analize va ies daca aveai 25 ani te trimiteam acasa, dar asa nu aveam timp prea mult la dispozitie). Primul FIV l-am inceput pe 2 iulie si a fost cu reusita, l-am facut in Asia, tratare excelenta, calda umana si foarte delicata. Dupa mine conteaza enorm sa te simti bine si sa nu fii in dificultate, e bine sa ai incredere in medic, in tot ce se face, si sa pui toate intrebarile care le ai de pus la dr, aici pe forum noi scriem sa treaca si timpul. Dr e cel care poate sa dea un raspuns competent, nu auta asta. Fetele sunt foarte dragute si binevoitoare si-ti dau raspunsuri dar nu sunt avizate sa stii. Dosarul de FIV nu stiu in ce consta, ca au facut ei de cate ori au dorit analize si eco, etc. va pup pe toate si Doamne Ajuta! castelana fericita ![]() |
Acum am vazut ca nu locuiesti in Romania...
Da stiu iubita ca dr este cel care decide ce si cum,dar pana ajung la el vroiam s mai culeg cateva informatii.Oricum iti multumesc din suflet ca m-ai ajutat cu unele informatii si iti doresc din tot sufletul maine sa vii cu vesti bune
castelanaC spune:
Fetelor dragelor,
am venit de la spitalllllllllll, tot e bine, bebe e bine, am vazut si auzit inimioara.
Deocamdata e doar unul si poate mai incolo s-ar vedea cati sunt.
Eu sunt foarte fericita de ceea ce am vazut si urmatoarea intalnire o avem saptamana viioare, a zis dr ca ne vedem saptamanal in primul trimestru pana suntem siguri ca tot e stabil.
Cu constipatia... nu avem remediu decat alimentar, deci probam tot ce se poate, multe fructe, legume, salate, apa, deci tot ce faceam si pana acum, daca vreau sa ma mai ajut cate odata si de apa calda sa o bag in fundulet, cam asta e.
Oricum poate cu reducerea de progesteron o sa mergem mai bine si cu digestia.
cam astea-s stirile fierbinti de la noi, din tarile calde!!!!!
va pupu
castelana fericita
6+
Looana spune:
Buna Dimineata!
Am avut probleme cu netul citeva zile,dar intre timp ieri am avut punctia si dupa cum am mai scris aveam 2 foliculi.
La punctia au gasit in fiecare cite un ovocit,sper sa fie de o buna calitate.Azi in jurul ore 13 voi afla mai multe despe evolutia lor si cind voi face ET,eu as prefera sambata acuma sa vad ce zice si embriologul azi la tel.
Daca ar fi sa fac maine ar fi numai 48 de ore de punctie,si totusi as vrea sambata ca sa fie si ei de 72 de ore.....voi ce zice-ti? nu e mai bine sa-i mai las la ei sa creasca un pic in laborator???Data trecuta am avut la alegere la 48 de ore sau la 72.
Revin azi dupa amiaza cu vesti .

Looana
mirela2 spune:
super tare mamicule.
bun si unul, sanatos sa fie, dar.....poate cine stie.....sa fie doi?
felicitari oricum si ai grija de tine si de 

castelanaC spune:
| citat din mesajul lui tamaryllis fetelor, stie cineva ceva despre costurile unui fiv pe natural? Eu l-am intrebat pe Tutunaru si mi-a spus ca ma costa 2500 de euro; mi se pare cam mult daca luam in considerare ca sansele sunt mult mai mici. Voi ce stiti? P.S. Am uitat sa precizez ca in banii astia intra si ICSI. incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!![]() |
Draga mea referitor la intrebarea ta daca citesti in spate pe acest Forum Alrac a explicat cat a costat-o FIV pe CM natural si toate avantajele si dezavantajele.
Ea a facut in Ungaria si daca imi amintesc bine a fost mai ieftin decat o progedura cu stimulare.
te pup si bafta
castelana fericita
6+