FIV 237

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Avand in vedere ca incep un nou FIV in Ungaria si de unele medicamente nu mai am nevoie,m-am gandit ca poate ar ajuta pe cineva.Cam astea ar fi medicamentele de care ma pot dispensa:

1-Estradiol Depot 10 fiole de 10 mg( injectabil); valab 01-2011

2-Diphereline 0,1: 3 fiole; valab 06-2010

3-Marvelon 21 (o folie anticonceptionale); valab 12-2010

4-Multimaca de la FLP: 32 pastile ;valab 05-2011.
Multimaca este jumatate de cutie deoarece sotul luase 3 cutii si dupa ce a inceput-o pe a 4-a am constatat in urma unei spermograme ca rezultatul ese mai rau si am renuntat,desi am auzit numai de rezultate favorabile in urma tratamentului cu Multimaca(poate nu i-a priit sotului,cine stie?)

Ma puteti contacta pe PM dar sa stiti ca eu mai mult seara ajung sa intru pe forum..
Am uitat sa mentionez ca toate sunt pastrate corespunzator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna dimineata

cam liniste pe aici, mamicile dorm ca sa le creasca bebeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

pysypisi - imi poti spune mai multe de Tutunaru si de laparo cu el?
nu ai activat PM ca sa putem vorbi.

Mergi la inceput

buna

as vrea si eu niste lamuriri, daca ma poate lamuri cineva....

am primit rezultatele sotului meu la inhibina B si la anticorpii anti-Mullerieni si anume:
- inhibina B barbati - 163.051 pg/ml valori intre 60 - 300
- AMH - 3.7 microg/l valori - perioada fertila 1- 8; postmenopauza:<0.4.

e de bine sau e de rau?

merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata la pranz,
chiar ca-i liniste si pace aici, dar si cand vin fetele cochetele din concedii si sa le vezi cum "cad grele" una dupa alta ca tot forumul il transformam in unul de felicitari perpetui!
Eu sunt bine, chiar vioaie in ultima perioada dar incerc sa nu fac excese si sa nu fac plimbari prea lungi, odata pe zi ajunge daca ies si nici prea lung ca poate se supara "gardianul" de sot si da militaria jos din pod.... saracii astia mici dupa ii speriem cu violenta in familie.
Azi m-am plimbat de dimineata si mi-am luat doua carti: care le doream de foarte mult timp si sunt foarte fericita ca parca as avea vreo blana (foarte utile dealtfel aici la ecoator) sau diamante la gramada!
Asa ca sa nu va mai tin in suspans mi-am luat un jurnal de gravida unde sa scriu si sa lipesc toate momentele importante ale acestei minunate perioade! Apoi o alta carte "What to Expect when you're expecting" autori Haidi Murkoff si Sharon Mazel si acum activitatile canapeloase au devenit asa placute pentru ca "citim despre noi"
E buna si am inteles ca e tradusa si in Romania, contine chiar un capitol despre preconceptie si cu sfaturi referitor la stil de alimentatie etc (ma gandesc si la cele vegetariene sau care tin post)
Deci mai bine informat, nu?
In rest toate bune la mine, asteptam cu interes intalnirea cu bebeii de maine, speram sa se vada bine cati sunt daca nu noi tot speram ca tot ne-am obisnuit cu speranta asta dupa ani de zile de incercari.
Cam astea-s stirile din tarile calde.
Va urez la mamici burticoase vara racoroasa si fara de probleme, la cele aspirante sa se puna pe picioare si sa aiba grija de ele ca vine toamna cea norocoasa si cred ca mai imi trebuie o agenda noua sa numaram toti bobocii ce vin.

Va pupacesc si sa auzim numai de bine!!!!!

castelana fericita

Mergi la inceput

castelana bafta pentru maine. cati sunt...sa fie sanatosi si voi sa fiti.

pupici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

buna

as vrea si eu niste lamuriri, daca ma poate lamuri cineva....

am primit rezultatele sotului meu la inhibina B si la anticorpii anti-Mullerieni si anume:
- inhibina B barbati - 163.051 pg/ml valori intre 60 - 300
- AMH - 3.7 microg/l valori - perioada fertila 1- 8; postmenopauza:<0.4.

e de bine sau e de rau?

merci

Draga Mirela, cred ca e de bine atata timp cat azi analizele sunt date cu limetele valorilor normale, nu?
vad ca se situeaza intre limite, asta pentru mine e bun.
Te pup si Doamne Ajuta!!!!!

Castelana fericita

Mergi la inceput

Ingeras, vacanta placuta si draga mea te rog sa pleci asa cu spirit pozitiv. daca tu deja neplecata te gandesti ca o sa-ti vina CM... (bine e bine sa pui ceva tampoane acolo) draga mea tu te indispui inainte sa faci bagajele asa. Vine si gata, cat o sa stea? Nu pleca la drum cu resentimente si pareri de rau...
Un pic de optimist draguta si capul sus. Distreaza-te si ai grija de tine!!!!

Mirela asa asa vineri esti fara fire si la discutia cea mare!!! Bravo! Imi place ca ai obiective in spatiu si timp delimitate foarte precis: de craciun cand faceti braduletul puneti si ceva pentru ala micu' de la mami din burtica, nu? Sa va ajute Dumnezeu sa vi se implineasca visele. Reusita din prima ca a mea sa ai!!!!

pysypisi, draga mea, nu am favut Fiv in tara, de altfel cat stateam in Romania nu ma gandeam la copii fiind ocupata cu obligatiile interminabile de la servici si cu munca cica de placere. Am facut procedura dupa multi anisori de incercari naturale, stimulate, inseminate, fara rezultate dar si fara explicatii clare care ar fi spus care este problema. Avand in vedere ca varsta mea se apropie in 37 ne-am hotarat sa cerem noi FIV si medicul care nu recomanda oricum (mereu imi spunea: la ce aparat reproductiv tanar ai si la ce analize va ies daca aveai 25 ani te trimiteam acasa, dar asa nu aveam timp prea mult la dispozitie).
Primul FIV l-am inceput pe 2 iulie si a fost cu reusita, l-am facut in Asia, tratare excelenta, calda umana si foarte delicata. Dupa mine conteaza enorm sa te simti bine si sa nu fii in dificultate, e bine sa ai incredere in medic, in tot ce se face, si sa pui toate intrebarile care le ai de pus la dr, aici pe forum noi scriem sa treaca si timpul. Dr e cel care poate sa dea un raspuns competent, nu auta asta. Fetele sunt foarte dragute si binevoitoare si-ti dau raspunsuri dar nu sunt avizate sa stii.
Dosarul de FIV nu stiu in ce consta, ca au facut ei de cate ori au dorit analize si eco, etc.

va pup pe toate si Doamne Ajuta!

castelana fericita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

castelana bafta pentru maine. cati sunt...sa fie sanatosi si voi sa fiti.

pupici

Multumesc mult!!!!
Bafta si tie (voua) sa va iasa asa cum va doriti si sanatate!!!!!

te pup
castelana fericita

Mergi la inceput

castelana sa te auda DD, abia astept.
chiar ma gandesc sa stau si sa respect toate recomandarile medicului si cele despre care am citit aici, vreau sa mi reuseasca din prima. eu sunt foarte docila cand e vb de ascultat sfaturile medicului, mai ales ca este vb de viitor copil / copii, numai ca ma lupt cu al meu care e mai rau decat un copil, face exact ce i se interzice. sper totusi ca la data cand se va face fertilizarea spermograma sa fie cat de cat, macar cate ovocite am eu atatia spermatozoizi vialibi sa aiba si el.

astept ziua de vineri, sunt agitata......o sa mi treaca.

Mergi la inceput