FIV 237
Raspunsuri - Pagina 14
gabitza35 spune:
Moniland foarte frumoase fetitele......multa sanatate tuturor
Tot privind la fotografiile postate, am vazut si caruciorul...probabil in posturile mai vechi ai spus ce marca e, daca nu te superi poti sa-mi spui si mie mai multe info legate de carucior?
sint in cautarea caruciorului perfect, voi naste undeva in saptamana 5-12 decembrie, voi cauta si la kidexpo sau babyexpo dar nu mi-ar strica mai multe info
multumesc
21 sapt
si 
fireyes spune:
Moni, sa-ti traiasca minunatiile de fetite!!! sunt absolut superbe si iar m-am convins ca mi-ar placea sa am fetita/e!
adrianaady spune:
Buna fete dragi! 
Va citesc din umbra de citeva luni, nu stiu de ce, nu se punea la mine problema de Fiv deocamdata, dar uite ca viata ne da lovituri si ne duce in locuri unde nici nu visam.
Tocmai am primit la 12 rezultatul unor analize recomandate de endocrinoloaga mea. Am facut la Unisyn inhibina B si AMH , sa vad cum stau cu rezerva ovariana si surpriza:
- Inhibina B 17.5 - <45 rexerva ovariana redusa
- < 286 faza foliculara
- < 189 faza ovulatorie
- < 164 faza lutelala
- Anticorpi Anti Mulleriana - 2.59 ( 1.0-10.00)
De asemenea am facut si dozari hormonale in z3, estrogenul si progestronul au iesit mai mici fata de intervalul normal din faza foliculara. In rest cele de glanda,prolactina , fsh si lh au iesit bune.
Din cite imi dau eu seama rezerva mea este f mica, desi am doar 29 de ani
. Raspunsul primit a fost FIV cit mai repede, ca nu avem timp de pierdut. Nu credeam ca voi vb despre asa ceva , asa de repede, vroiam in sept sa fac laparo... Incerc sa am un copil de 1 an si 3 luni, am ramas o singura data gravida, dar am pierdut la 5-6 sapt, nici nu a fost nevoie de chiuretaj.
As vrea sa va intreb atitea, cite imi trec prin minte acum nici nu va puteti inchipui...
Looana spune:
Moniland sa iti traesca printesele,sunt tare dulce si frumoase .Sanatate ,noroc ,´si sa iti aduca numai bucuri in viata.
Azi la 24:00 trebuie sa-mi fac Bravactid (Pregnil) si mierccuri dimineata la 10 am punctia.Azi am facut ecografie au crescut frumos cei doi foliculi au ajuns la 20,5 .
Vin cu o intrebare legata de ET adica in a cita zi ati facut transferul,eu la primul fiv am facut la sambata punctia si luni deja transferul.Pt ca de la punctie de data trecuta pina la transfer nu au fost decit 48 de ore (de sambatadimineata pina luni dimineata) si am tot vazut ca se face la 72 de ore adica era mai bine daca ai mai lasam o zi ,pt ca am avut la alegere data trecuta luni sau marti.
Ma gindesc acuma ca daca miercuri fac punctia sa-i transfer sambata si vor fi 72 de ore pina la ET .Si am cerut si hacking la embrioni.Sper din tot sufletul sa am doi frumosei embrioni
Am intrebat medicul daca sunt mai putini exista posibilitatea ca sa fie mai de o calitate mai buna si a zis ca e posibil si asta dar nu 100% e o regula.
Looana
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALRAK castelana mai avem putin si plecam in concediu, de abia astept. Multumesc mult pentru urari ![]() ."Discutam" pe un alt topic despre concediu si una dintre fete imi ura sa nu mai fie nevoie de FIV , in septembrie, sa venim cu BB din concediu. Teoretic este imposibil, pentru ca am ambele trompe infundate, dar mare este puterea lui Dumnezeu. Noi vom incerca. Oricum, va fi altfel decat in ultimele luni , in care "am muncit " numai programat: "acum e voie, acum nu, ca urmeaza punctia, acum trebuie ca e musai" si uite asa, parca toata placerea se ducea pe apa sambetei Ma bucur ca esti bine si nu ai greturi, ca faci parte din acea categorie de viitoare mamici fara greturi. Din pacate mai au timp sa apara. Cu constipatia este mai naspa ![]() ![]() . Trebuie sa gasesti o combinatie de alimente care te pot ajuta ( nu da... altele decat prunele). si sa ai grija de tine si de BB-ii. In concediu voi avea la mine laptop-ul, asa ca voi mai da cate o privire si pe forum ( ce credeati ca o sa ma rup total 14 zile ? tuturorDoamne Ajuta-ne! ![]() |
Draga mea Alrak,
distractie placuta si concediu de vis si de unde stii ca acum poate se intampla si minunea? Dumnezeu e mare si puterea sa nemasurabila!
Deci stai linistita acolo si lasa calculatorul in pace, fii relaxata draga mea! Avem noi timp sa vorbim dupa cand te intorci.
Eu sunt bine, nu-ti fac probleme, o sa rezolvam si cu baia, problema e ca se rezolva 3-4 zile si apoi pac o saptamana de pauza cu aceeasi dieta si regim de viata.
Dar mergem inainte si o sa fie bine.
te pup si ai grija de tine!!!!!! vacanta de vis!!!!!!
castelana fericita
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui ALINAOPREA Castelana-eu si acum ma lupt cu nenorocita asta de constipatie.....daca afli de la doctorii tai asiatici te rog sa-mi spui si mie ca m-am cam saturat de supozitoare cu glicerina. Poate ei au un remediu naturist...ceva... Te pup si ai grija de tine si de pitici Tuturor un inceput de saptamana cat mai placut Alina 14 + |
Draga mea Alina,
sper sa rezol si eu cumva problema asta ca e cumplit.
Orice remediu alimentar functioneaza cateva zile, apoi...pauza.
In fine sper sa gasesc ceva raspunsuri la dr, eu continui sa mananc multe fructe, variate, iaurt, apa la gramada, salate, fasolica verde, fasolica boabe, fructe uscate si sucuri proaspete, deci am grija sa furnizez tot ce trebuie.
Te pup si te tin la curent.
castelana fericita
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui huski Castelana, AlinaOprea, si pentru mine constipatia era un calvar, de altfel singura neplacere din sarcina dar m-a indrumat Dumnezeu catre raionul de painici cu tarate din magazinul Cora si pot sa spun ca au un efect miraculos in cazul meu asa ca am devenit abonata Sper sa aiba efect si la voi. Bafta multa! ![]() ![]() Despre mine: vorba unei colege: de cateva zile nu-mi mai dispare ranjetul de pe fata L-AM SIMTIT PE BEBE cu 2 zile inainte sa implinesc 14 saptamani.Nu pot sa descriu in cuvinte..... ![]() ![]() -ici tuturor! 14+ |
Huski mama fericita ce esti!!!!!
Bravo, bebele e activ si sportiv, se face simtit devreme!!!!
Ma bucur ca esti zambareata, asa trebuieeeeeee!!!!!!
merci de sfaturile cu painici, eu dealtfel mananc numai paine neagra sau cu cereale multe, ceea ce gasesc aici, dar... astea sunt rezultatele.
Eu continui sa combat si sigur voi gasi eu o formula potrivita, aveam constipatie si inainte de sarcina, deci era de asteptat la mine.
Te pup
castelana fericita

.
cu 2 zile inainte sa implinesc 14 saptamani.