FIV 237

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Vreau sa va prezint www.flickr.com/photos/monicahhh/3801456148/in/photostream/" target="_blank">fetitele mele

de Laura Ioana Irina Maria

Moni draga mea, sa-ti traiasca cele doua printesele Irina Maria si Laura Ioana!
Doua frumuseti si ce elegante... stau in poza ca la o sedinta foto.
Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ele, sa fie sanatoase si mancacioase ca frumusele se vede, sunt superbe!!!!
Tie draga Moni refacere rapida din toate punctele de vedere si sa te bucuri de ele!

te pup cu mult drag

castelana fericita

Mergi la inceput

Castelana inca odata multumesc pt ca ai scris detaliat toata schema ta ,am sa incerc sa ma incadrezi in ea.Chiar am inceput sa beau cit mai multa apa de citeva zile .

Looana
[/quote]

Draga Looana, ma bucur ca ceeea ce am scris eu poate fi de folos pentru vreuna dintre voi. Eu asta am facut si sincer mi se fac urechile ca palnia cand aud ceva care face parte din acest subiect. Evident ascult ceea ce-mi spune dr si eu fac pe cat posibil tot ce pot si-mi sta in putere pentru a contribui la reusita, ca fiecare cred, nu?
Schema de tratament a fost stabilita si schimbata sau ajustata dupa cum au iesit analizele de sange sau ce a vazut dr la eco.
La regimul de viata am tinut sa nu "ratez" nici-o recomandare din cele facute aici si acasa.

Te pup si bafta multa!!!!

castelana fericita

Mergi la inceput

castelana acum este valabil si ziua nu numai noaptea, dar lasa ca este bine asa, cresc BB-ii mari.

tuturor si o noapte buna

Doamne Ajuta-ne!
[/quote]

Draga surioara,
gata bagajele? pregatirile?
Iti (va) doresc o vacanta minunata si relaxanta la maximmmmmmmm!!!!
Iubire, trandrete, raze calde de soare, "baie" de frumos si sa te intorci plutind de fericire si plina de iubire, de forte proaspete.
Dupa ne vom gandi ce facem, nu de acum ci doar cand se termina vacantele.
Eu sunt bine, aici mai mult pe langa casa, ma simt bine, nu-ti face probleme, o s-o scoatem noi la capat si cu baia asta.

te pup si inca odata vacanata placuta

castelana fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Moni superbe fetele tale, sa-ti traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Moni sunt absolut superbe! Sa fie sanatoase si fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Moni sa va traiasca minunatiile de printese. Sunt superbe. Am stat minute in sir si m-am uitat la pozele postate de tine si m-am intrebat (inca ma mai intreb) cum de au incaput in burtica. Sunt maricele si fffffff frumoase. Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului si toti Sfintii, sa le dea sanatate sa aiba o viata frumoasa lipsita de griji, alaturi de voi, parintii.
castelana mai avem putin si plecam in concediu, de abia astept. Multumesc mult pentru urari.
"Discutam" pe un alt topic despre concediu si una dintre fete imi ura sa nu mai fie nevoie de FIV , in septembrie, sa venim cu BB din concediu. Teoretic este imposibil, pentru ca am ambele trompe infundate, dar mare este puterea lui Dumnezeu. Noi vom incerca. Oricum, va fi altfel decat in ultimele luni , in care "am muncit " numai programat: "acum e voie, acum nu, ca urmeaza punctia, acum trebuie ca e musai" si uite asa, parca toata placerea se ducea pe apa sambetei.
Ma bucur ca esti bine si nu ai greturi, ca faci parte din acea categorie de viitoare mamici fara greturi. Din pacate mai au timp sa apara. Cu constipatia este mai naspa . Trebuie sa gasesti o combinatie de alimente care te pot ajuta ( nu da... altele decat prunele).
si sa ai grija de tine si de BB-ii. In concediu voi avea la mine laptop-ul, asa ca voi mai da cate o privire si pe forum ( ce credeati ca o sa ma rup total 14 zile ?).

tuturor

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Moni sa fie sanatoase si sa iti numai bucurii dulcetelele tale. Sunt superbe si tare m-au emotionat pozele tale, mai ales ca eu intotdeauna mi-am dorit 2 motzate; Parca am uitat cat sunt de mici bebelusii la inceput....gata mai am si eu inca cel putin 10 saptamani

Betty78 27+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Moni -foarte frumoase fetele tale .
Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoase si voi sa va bucurati de ele toata viata.

Castelana-eu si acum ma lupt cu nenorocita asta de constipatie.....daca afli de la doctorii tai asiatici te rog sa-mi spui si mie ca m-am cam saturat de supozitoare cu glicerina.
Poate ei au un remediu naturist...ceva...
Te pup si ai grija de tine si de pitici

Alrak -concediu placut si sa te intorci cu forte proapete,ca in toamna avem treaba...nu?
Sau poate nu va mai fi nevoie asa cum ziceai...Dumnezeu e mare....
Te pup si distractie placuta.

Tuturor un inceput de saptamana cat mai placut

Alina 14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Castelana, AlinaOprea, si pentru mine constipatia era un calvar, de altfel singura neplacere din sarcina dar m-a indrumat Dumnezeu catre raionul de painici cu tarate din magazinul Cora si pot sa spun ca au un efect miraculos in cazul meu asa ca am devenit abonata
Sper sa aiba efect si la voi. Bafta multa!

Despre mine: vorba unei colege: de cateva zile nu-mi mai dispare ranjetul de pe fata
L-AM SIMTIT PE BEBE cu 2 zile inainte sa implinesc 14 saptamani.
Nu pot sa descriu in cuvinte.....

-ici tuturor!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Huski, asa repede?????Wow!

9+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput