FIV 237

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Looana, sa stii ca si mie mi s-a intamplat cand eram in perioada stimularii sa fac eco la sotul dr mele care nu era la cabinet in acea zi.El a numarat 20 oua si de fapt ele erau 16 din care 12 bine crescute.Cred ca e chestie de ochi.Nu te supara pe mine,insa te contrazic referitor la pauza dintre fiv-uri.Se recomanda pauza pt a se reface organismul.Exista nesansa de a nu raspunde cum trebuie la tratament si deci...bani si sperante in van.Succes si optimism!
Alrak sa stii ca si tati vrea printesica pentru ca a vazut el ca fetitele sunt mai "lipite" de tatici.Si eu banuiesc ca e fetitzuca.Ce va vrea Domnul si sa fie sanatos.
Castelana greturi , ceva?Sau doar somn?Baga mare cu somnul ca cer bebbeii.
Puffy ,COCO
Fetelor schimbati-o pe Castelana din lista de asteptare.Ea doarme ca o valiza in gara din pricina de bebei fomishti si voi???
la toate

9+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

LOOANA CRED CA 1-2 MM.PE ZI.FETELOR CE ZICETI? ca eu sint baba batrina si poate am uitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

ellanik nu ma supra ca nu sunt asa de suparici de felul meu sunt o persoana prea calma de felul meu.Dar asa i-mi zicea si mie o fata care a optinut 2 copii prin 2 fiv-uri ca tutusi ajuta si se mai regleaza ceva pe acolo ,mia zis ca sansa e mult mai mare la urmatorul fiv sa se prinda,acuma DD cu mila stie mai bine
Fetelor ma duc la strand pot ca cred linistita ,eu asa stiu ca dupa ET . Ma duc sa-mi bronzez un pic foliculi ,poate mai ies citiva la soare
Daniela tu mami ce faci ? esti asa de matinala ......
Pupici fetelor!

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Vreau sa va prezint www.flickr.com/photos/monicahhh/3801456148/in/photostream/" target="_blank">fetitele mele

de Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Doamne Moni cat de dragutze si scumpe sunt!!!!!Si ce fumos sunt imbracat cu rochitza mov si caciulitza mov! Sa va traiasca si sa fie sanantoase si norocoase! Cum a fost nasterea? Dar refacerea?
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Monica, cred si eu ca te-ai indragostit iremediabil de fetitele tale, cat de frumusele sunt! Dupa alura, cred ca vor fi inaltute de statura. Iar tinuta, absolut originala, rochitele sunt lucrate manual, nu? Superbe, sa va traiasca! Si cand ai timp, sa ne spui cate ceva despre nastere si refacerea de dupa... va pupam

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Looana multa bafta!
Nu te mai gandi la numarul foliculilor, eu cand am avut cei mai putini foliculi am avut transfer, cand am avut 10 respectiv 7 n-am ajuns pana la Et.Conteaza calitatea si ce contin foliculii aia, si dupa parerea mea cu cat mai putini cu atat calitate mai buna ;) Stii tu placa orice organism reactioneaza diferit de la luna la luna si in functie de medicatie.
Referitor la mersul la soare/strand: intrebare. Stie cineva daca stiintific s-a dovedit influentza intr-un fel sau altul a undelor solare asupra endometrului? Citisem aici cu ceva vreme in urma cum ca endometrul scade in urma expunerii la soare
Coco stiu ca ceea ce ne pune pe picioare in cazul unui esec fiv este si perspectiva unei noi sanse, a unei noi incercari. Si pe mine medicii ma programau imediat dupa un esec insa eu am lasat mereu cel putin 3 luni intre. Psihic si fizic avem nevoie de o perioada de relax, nu suntem roboti si nu suntem din fier

Si acum offtopic sa va zic ce am gasit noi aseara in gradina(fix in pauza unui thriller ca sa-mi stea mie inima pe loc de tot):)Am lasat catzelul seara sa-si faca nevoile si 'mnealui a inceput sa faca rotocoale in jurul unei anumite bucati de iarba (credeam noi). si cum steateam eu linistita in pat si ma uitam prin tv aud din gradina un 'Oh my God ' si imediat dupa apare al meu cu o privire de descoperitor de penicilina. Imi trage un 'n-o sa crezi ce-am gasit in gradina' si imi arunca halatul si-o lanterna. Si inarmati in halul asta iesim in gradina unde gasim cainele pregatit de un ritual de imperechere (l-am luat de-o aripa la fix pentru ca l-ar fi asteptat ceva zagarieturi serioase, nu de alta da cel pe care voia sa se urce -de fapt coboare- era un arici....)So, un arici destul de maricel isi gasise drum la noi in gradina. l-am mutat la lumina, i-am facut ceva poze l-am examinat, am decis ca a venit sa ma anuntze pe mine ca voi deveni (vreodata macar) mamica de baiat (deh femeie isterica ce sunt..), apoi am inchis lumina, am intrat in casa si l-am urmarit prin geam cum pleaca (cu mers destul de repejos pentru un asa buretzel plic cu ace)
poze cu ariciul:
http://s256.photobucket.com/albums/hh172/oanatje/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Moniland sunt dulci rau amandoua! Sa va traiasca si sa va bucurati de ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

MONILAND,sunt dulci rau rau de tot printesele tale.Sa fie sanatoase si norocoase!!!!multumim de poze!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Looana, sa stii ca si mie mi s-a intamplat cand eram in perioada stimularii sa fac eco la sotul dr mele care nu era la cabinet in acea zi.El a numarat 20 oua si de fapt ele erau 16 din care 12 bine crescute.Cred ca e chestie de ochi.Nu te supara pe mine,insa te contrazic referitor la pauza dintre fiv-uri.Se recomanda pauza pt a se reface organismul.Exista nesansa de a nu raspunde cum trebuie la tratament si deci...bani si sperante in van.Succes si optimism!
Alrak sa stii ca si tati vrea printesica pentru ca a vazut el ca fetitele sunt mai "lipite" de tatici.Si eu banuiesc ca e fetitzuca.Ce va vrea Domnul si sa fie sanatos.
Castelana greturi , ceva?Sau doar somn?Baga mare cu somnul ca cer bebbeii.
Puffy ,COCO
Fetelor schimbati-o pe Castelana din lista de asteptare.Ea doarme ca o valiza in gara din pricina de bebei fomishti si voi???
la toate

9+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Draga mea Ellanik, sunt bine, fara greturi, dar in ultimile zile a revenit problema mea: constipatia, e cumplit. Azi mi-am cumparat de la farmacie ceva similar cu o seringa si mi-am facut clisma cu apa calda, slava domnului ca a functionat, dar e groaznic.
Nu ma plang, voi suporta cu stoicism tot ce e de suportat pentru a avea si noi bebeii nostri. Deja nu mai suport gustul de prune uscate si suc de prune, doar la "iz-ul" lor mi se face greata.
Inca nu am greturi, nu am varsat niciodata, doar foarte puternice mirosurile si ceea ce inainte nu mi se intampla: gatesc si dupa ce mananc nu mai suport mirosul de mancare, nu stiu cum sa aerisesc mai repede.
In rest dorm la greu, visez urat noaptea si ma straduiesc sa mananc ce trebuie sii ce nu-mi face scarba. de felul meu eram gurmanda si mancam orice, de toate, acum daca ma gandesc la anumite feluri preferate..... nu-mi mai vine sa mananc.
In fine, una peste alta mananc destul si nu-mi fac probleme, am luat si in greutate, dar nici la baie nu merg, asa ma simt ca un butoi sa explodeze.
Astept sa vb cu dr serios despre problema asta, sper sa ma inteleaga ca asiatiaticii astia cu tot orezul lor nu au probleme de genul asta.

Te pup si imi place ca visati roz... sunt tare delicate fetitele, nu vreau sa zic nimic rau despre baietei, important e cu zici tu sa fie copil sanatos!

castelana fericita

Mergi la inceput