FIV 237
Raspunsuri - Pagina 11
bytzi spune:
moni,bine ai venit acasa si pe forum 
sa fiti sanatoase si asteptam pozici
dumnezeu ma va ajuta

Fragutza spune:
Coco, imi pare rau de rezultat! Ma bucur insa ca ai o atitudine de invingator si vei reusi!
Baby
35+
Natalia
ALRAK spune:
Coco imi pare foarte rau. Stiu ce simti si parca totul se prabuseste pe tine. DD sa-ti dea putere in continuare. Totusi cred ca intre doua FIV uri trebuie sa faci o pauza de cel putin trei luni. Vorbeste cu dr tau si vezi ce zice.
Acum odihneste-te sa ai putere pe mai departe.
Moniland ce mare bucurie mi-ai facut ca ne-ai scris cateva vorbe, chiar ma gandeam la tine si-mi ziceam ca acum esti ocupata cu printesele. Asteptaaaaaaaaaaam poze.

Ellanik
si de ce am eu impresia ca tu ai o printesa in burtica?

Vom vedea....![]()

pentru tine si bebe.
castelana 

acum este valabil si ziua nu numai noaptea, dar lasa ca este bine asa, cresc BB-ii mari.

tuturor si o noapte buna
Doamne Ajuta-ne!
KITTA spune:
Fetelor, americancelece ziceti de ierburile astea:
http://ivfherbalsupport.com/product_info.php?cPath=&products_id=22
Ati auzit de ele? Le-a luat cineva?
Looana spune:
Multumesc pt sustinere si pentru toate gindurile bune din partea voastra.

Azi am fost la ecograf din nou (ziua 11-a)si au crescut un pic nu foarte mult deci circa 2 mm de cei 2 foliculi.In plus mi-a redus Pergoveris(150 I.E) la o fiola si mi-a mai adaugat Orgalutran 0,25 ml o fiola pe zi de maine dimineata.Medicul a fost de parere ca abiat saptamana viitoare de miercuri incolo v-om face punctia.
Luni merg din nou la ecografie find in ziua a -14 .
Endometru azi era de 8 mm. deci bunicel zic eu.
O zi buna !
Looana
daniela74 spune:
LOOANA,banuiesc ca o sa faci ICSI,nu?Mult succes in continuare,o sa fie bine 
KITTA,eu prima data am intrebat daca pot sa iau ceva naturiste si mi-au interzis cu desavirsire,deci nu stiu ce sa zic...
COCO,imi pare rau,speram ca macar unul sa se prinda,capul sus si mergem mai departe 
PA FETELOR,un sfr.de saptamina frumos.
Looana spune:
daniela74 nu fac ICSI deoarece sotul meu nu are probleme deci FIV.Cind am facut primul FIV m-am dus la medic si am cerut direct ICSI si mi-a zis ca sunt bani aruncati pe geam deoarce problema e la mine.
Coco sincer,te apreciez ca esti asa de optimista.Sa stii ca urmatorul Fiv va fi cu noroc mai ales daca nu lasi mult timp intre (ma refer la tratamentul care l-ai luat.) Te admir pt ca dupa acest esec deja de-ai hotarit pe loc pt fiv urmator,eu la Fiv 1 am zia la fete pe aici gata asta a fost sa fie mai departe nu merg.....si uite totusi dupa o luna m-am dus frumsel la med.si am zis ca mai fac inca unul abia dupa aceia i-am zis sotului ce am in cap si ce am facut la med.
Moniland multa sanatate si refacere cit de rapida si la printese deasemenea multa sanatate si numai bucuri sa ai de la ele.
Castelana inca odata multumesc pt ca ai scris detaliat toata schema ta ,am sa incerc sa ma incadrezi in ea.Chiar am inceput sa beau cit mai multa apa de citeva zile .
Avalon cind poti si daca ai timp te rog da-mi pagina unde spuneai acum cietva zile despre Pergoveris,eu am rasfait dar nu am dat peste ea.
Fetelor va doresc la toate un sfirsit de saptamana frumos in familie si sa veniti fiecare numai cu vesti bune.

Looana
daniela74 spune:
LOOANA,la primul meu fiv nu am facut nici eu,am avut 6 ovocite din care s-au fecundat 2.Acum s-ar putea sa fac si ICSI,desi spermograma sotului este buna.(Eu sint cea cu probleme:am un singur ovar.)Medicul mi-a explicat ca taxa de fecundare este de 65-70%,deci trebuia sa am cel putin 3 embrioni,dar asta o sa decida embriologul,in functie de calitatea ovocitelor.Asa ca daca e nevoie o sa merg pe mina lor.Nu o lua in nume de rau,dar eu in locul tau as pune o intrebare.
MULTA BAFTA.
Looana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daniela74 LOOANA,la primul meu fiv nu am facut nici eu,am avut 6 ovocite din care s-au fecundat 2.Acum s-ar putea sa fac si ICSI,desi spermograma sotului este buna.(Eu sint cea cu probleme:am un singur ovar.)Medicul mi-a explicat ca taxa de fecundare este de 65-70%,deci trebuia sa am cel putin 3 embrioni,dar asta o sa decida embriologul,in functie de calitatea ovocitelor.Asa ca daca e nevoie o sa merg pe mina lor.Nu o lua in nume de rau,dar eu in locul tau as pune o intrebare. ![]() MULTA BAFTA. |
Daniela74 eu la primul fiv in aprilie am facut numai 4 foliculi si sau fecundat 4 embrioni din care 3 au mers mai departe si am facut ET cu ei.
Acuma la aceste Fiv am numai 2 foliculi in care sper sa gaseasca ceva in ei la punctie.....vad saptamana viitoare .
In general cit cresc pe zi un folicul???
Ce-mi sa parut mie aiurea la aceste 2 ecografi e,ca miercuri am avut unul de 11mm si al doilea de 12mm si azi vineri mi-a zis ca unul e de 10mm si unul 11mm dar ecografile le-au fcaut medici diferiti.....nu mai inteleg nimica sunt in ceatâ.

Looana