FIV 237

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Looana
Azi la 24:00 trebuie sa-mi fac Bravactid (Pregnil) si mierccuri dimineata la 10 am punctia.Azi am facut ecografie au crescut frumos cei doi foliculi au ajuns la 20,5 .
Vin cu o intrebare legata de ET adica in a cita zi ati facut transferul,eu la primul fiv am facut la sambata punctia si luni deja transferul.Pt ca de la punctie de data trecuta pina la transfer nu au fost decit 48 de ore (de sambatadimineata pina luni dimineata) si am tot vazut ca se face la 72 de ore adica era mai bine daca ai mai lasam o zi ,pt ca am avut la alegere data trecuta luni sau marti.
Ma gindesc acuma ca daca miercuri fac punctia sa-i transfer sambata si vor fi 72 de ore pina la ET .Si am cerut si hacking la embrioni.Sper din tot sufletul sa am doi frumosei embrioni
Am intrebat medicul daca sunt mai putini exista posibilitatea ca sa fie mai de o calitate mai buna si a zis ca e posibil si asta dar nu 100% e o regula.

Looana

Looana draga Doamne Ajuta!
Nu stiu ce sa raspund la intrebarea ta, eu am facut punctia intr-o luni la ora 8 dimineata si EM m-a chemat miercuri la ora 14, deci dupa 54 de ore, deci nu am avut eu posibilitatea de a-mi da cu parerea. Asa a considerat dr cand a vazut cum s-au multiplicat celulele.
Sa-ti dea Dumnezeu sa ai embrioni de calitate si sanatosi, apoi sa fie lipiciosi cu mamai lor.
Tu sa fii relaxata si sa te hranesti bine in perioada asta, bei lichide multe.
Bafta multa si iti doresc numai bine!!!!

castelana fericita

Mergi la inceput

spu

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

castelana mamico, ce iti fac bebei?

buna Mirela 2, cred ca fac bine bebeii, stau acolo cumintei si joi megem sa controlam cum sta situatia, poate se arata si cati sunt, nu?
In afara de constipatie nu am nici-o problema, tot e bine si frumos la mine sa stii. Nu am pofte, nu am greturi, doar sensibilitate la mirosuri si dupa ce mananc nu pot sa ma gandesc la mancare sau nu-mi place mirosul de mancare (de exemplu al farfuriei). In rest dorm, parca ma trezesc dimineata mai prezenta si nu asa confuza. Incerc sa fiu linistita si sa nu ma agit fara rost, sa ma obisnuiesc cu viata asta mai sedentara, sa trecem de primul hop al elor 12 saptamani.
Tu? ce faci?
te pup

castelana fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Moni, sa iti traiasca printesele. Sunt superbe ca 2 papusele, Sa va traiasca si sa aduca numai bucurii.
Am venit si eu cu o veste, in sfarsit analizele mele hormonale sunt bune si am inceput ultimul FIV. Am pe o parte 2 foliculi imaturi de 4 si 5 mm si pe partea cealalta 4 foliculi imaturi. Endometrul de 4, si azi am dat startul la Gonal.
O intrebare, postul afecteaza procedura? Pana sambata adica 5 zile afecteaza? Bag soia ca supliment proteic. Dar pe cadura asta am pofta numai de struguri.
Voi ce ziceti? Ce imi recomandati ca eu, desteapta, am uitat sa intreb de regimul alimentar .
Va pup si sper din tot sufletul ca in primele zile din septembrie sa va anunt ca sunt gravida.
Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmelly

Moni, sa iti traiasca printesele. Sunt superbe ca 2 papusele, Sa va traiasca si sa aduca numai bucurii.
Am venit si eu cu o veste, in sfarsit analizele mele hormonale sunt bune si am inceput ultimul FIV. Am pe o parte 2 foliculi imaturi de 4 si 5 mm si pe partea cealalta 4 foliculi imaturi. Endometrul de 4, si azi am dat startul la Gonal.
O intrebare, postul afecteaza procedura? Pana sambata adica 5 zile afecteaza? Bag soia ca supliment proteic. Dar pe cadura asta am pofta numai de struguri.
Voi ce ziceti? Ce imi recomandati ca eu, desteapta, am uitat sa intreb de regimul alimentar .
Va pup si sper din tot sufletul ca in primele zile din septembrie sa va anunt ca sunt gravida.
Doamne ajuta-ne!

Carmelly bravo, ma bicur ca ai inceput, bafta multa!!!!
Nu stiu ce sa spun despre postul in perioada asta delicata, cauta si tu ce se spune despre dieta vegetariana si conceptia, etc.
Eu am gasit ceva de genul:
In sarcina sunt necesare 300 de calorii zilnic, pe langa cele in jur de 2.000 recomandate femeilor active si cele 1.600 recomandate celor sedentare.
Proteinele sunt asigurate din lactate, oua, fasole, mazare, linte, ciuperci, alaturi de minerale si vitamine. Cantitatea suplimentara de minerale, printre care fier si zinc, provine si din legume, oua si fructe. Avand in vedere ca, in aceasta situatie, fierul nu se absoarbe la fel de bine ca acela din carne, se poate apela la vitamina C (suc de lamaie) pentru a creste absorbtia. Cerealele integrale, nucile, alunele si semintele sunt surse bune de fibre, proteine, minerale si acizi grasi esentiali. O sursa bogata in proteine si vitamine este drojdia alimentara, cunoscuta printre vegetarieni si comercializata sub forma de fulgi sau pulbere.
Incearca macar sa faci un post mai bland lacto-vegetarian ca la catolici, poate nu-i asa mare pacatul, stiu ca Biserica Ortodoxa admite acest lucru la femei gravide, care alapteaza, copii, batrani, bolnavi.
Dar tu iei vitamine? pentru ca e important sa iei un complex de vitamine si minerale plus acid folic, daca lipseste ceva macar sa compensezi cu tableta, stiu ca nu e acelasi lucru, dar conteaza sa ajuti acolo situatia.

Doamne Ajuta si ai grija de tine!!

te pup
castelana fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna ziua fetelor!
Sunt si eu o aspiranta la FIV,am sa va povestesc in mare problema mea.In urma cu vre-o 3 ani si ceva am avut o sarcina extrauterina in urma careia mi s-a extirpat o trompa,apoi am luat pauza 1 an de zile dupa care am reluat incercarile fara nici un rezultat.Vazand asa am mers din nou la control,am facut un HSG de unde a rezultat ca este o problema cu trompa,atunci m-a programat pentru laparoscopie.Dupa aceasta interventie mi-au spus ca totul este ok si ca am unda verde la bebe.Ce credeti...am incercat cam 7 luni in zadar si apoi am mers iarasi la control dar de data asta am schimbat dr.cu gandul ca am sa dau peste unul mai bun.Si am facut din nou un HSG unde mi-au spus ca este o problema la trompa si ca trebuie sa fac iarasi laparo,dar exista si riscul de a-mi face operatie clasica din cauza aderentelor.Si cand am auzit am renuntat la laparo si m-am hotarat sa apelez la FIV cu gandul ca o sa reusesc.Acum eu va rog tare mult pe voi sa-mi faceti si mie o schema de la primul pas si pana la ultimul,ca sa am si eu idee cat de cat...pana ma hotarasc la ce clinica sa ma programez.Si daca sunteti dragute poate imi spuneti cam care clinica ar avea rata de succes mai mare de la noi din Ro.
Va multumesc tare mult si astept raspunsul vostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Multumesc Castelana de raspuns. Eu nu iau multivitamine, decat acid folic. Regimul meu alimentar e compus in mare parte din linte, ciuperci, salate, struguri, pepene, alune, nectarine, orez, soia, porumb fiert, fasole, masline si crema de masline etc. Stiu ca trebuie sa beau si peste 2 l apa/zi. O sa ii spun sotului sa caute prin farmacii multivitamine. Dea Dumnezeu sa iti calc pe urma si sa devin si eu graviduta. Sarcina usoara si bebei sanatosi tie si celorlalte gravidute.
Tuturor va doresc sa deveniti mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

Moniland foarte frumoase fetitele......multa sanatate tuturor
Tot privind la fotografiile postate, am vazut si caruciorul...probabil in posturile mai vechi ai spus ce marca e, daca nu te superi poti sa-mi spui si mie mai multe info legate de carucior?
sint in cautarea caruciorului perfect, voi naste undeva in saptamana 5-12 decembrie, voi cauta si la kidexpo sau babyexpo dar nu mi-ar strica mai multe info
multumesc

21 sapt si

Caruciorul e marca firstwheels si l-am luat de la Budapesta. Uite www.firstwheels.nl/en/city_twin/" target="_blank">aici descrierea lui. Inca nu l-am probat, doar asa prin casa si pare ok. O sa-ti zic mai multe dupa ce iesim la plimbare.

de Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Oanademunck, Avalon, Ioanatugs, Delia, Castelana, Cristinici, Dana_bebe, Alrak, Betty, Alinaoprea, gabitza, fireyes, mirela, Looana, Carmelly, multumim din suflet de urari.

de Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_m spune:

Monillad felicitari, ai doua fetite superbe, sa-ti traiasca, sa fie sanatoase si sa-ti aduca numai bucurii.
Castelana, felicitari , am urmarit din umbra tot ce s-a mai intamplat.
Eu ma pregatesc pentru FIV in sept, dar am ceva probleme cu tratamentul cu marvelon prescris de medic... in afara de sangerari in ziua 13-15, la ciclu am avut niste dureri groaznice, ce au durat o zi si o noapte... desi pe prospect scrie ca menstruatia ar trebui sa fie fara dureri... ma durea burta de parca era in interior o rana imensa. M-am cam speriat si sunt ingrozita ca mai am cel putin o luna de tratament.
S-a mai italnit cineva cu asa ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

HUSKI,[brown]ce fericire,de acum o sa ai toata viata zimbetul acesta.Vreau si eu
LOOANA,sa dea Dumnezeu sa ai cei mai frumosi embrioni.Nu sint deloc matinala eu la ora aceea merg la culcare,e un decalaj de 7 ore cu Rom.si 6 cred cu tine.Te imbratisez si te astept cu vesti bune
MONILAND,sa va traiasca printesele.I le-am aratat si sotului azi,foarte frumusele
CARMELLY,multa bafta
CASTELANA,[/brown]mamica fericita,o sa treci tu peste asta ca doar esti o invingatoare.Despre mirosuri ce sa zic,eu miros si acum farfuriile,i-am zis si medicului de familie ca e ceva in neregula cu nasul meu cred ca o sa fie jale cind o sa fiu gravida.Dar nu o sa ma pling,promit.Te pup si ai grija de bebelasi,somnic si papa bun,sa creasca mari si frumosi.
O SAPTAMINA BUNA TUTUROR.

Mergi la inceput