Tigabita, invitata la Realitatea TV
Raspunsuri - Pagina 7
adriuta spune:
http://www.ziare.com/O_treime_dintre_parintii_romani_nu_stiu_ca_este_ilegal_sa_ti_bati_copilu-772743.html
Se pare ca totusi cineva incearca sa faca ceva: http://www.salvaticopiii.ro/index.html
Au acolo un link( cum sa devin voluntar).
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
b.nica spune:
Am si eu niste nelamuriri:
-in cazul de fata doresc sa stiu in ce conditii s-a realizat intelegerea intre parinti si "bona"?Adica nu "contractul" ma intereseaza ci daca "bona"plateste impozit pe venit?
-daca ai parinti(bunicii copiilor),la tara(este declaratia lui Tigabita aici pe Forum),de ce ii lasi pe mana unei persoane necunoscute?
-cine a stabilit pretul bonei?Noi platim mai putin pt. 2 copii la gradinita particulara unde sunt incluse, micul dejun si masa de pranz.
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Am si eu niste nelamuriri: -in cazul de fata doresc sa stiu in ce conditii s-a realizat intelegerea intre parinti si "bona"?Adica nu "contractul" ma intereseaza ci daca "bona"plateste impozit pe venit? -daca ai parinti(bunicii copiilor),la tara(este declaratia lui Tigabita aici pe Forum),de ce ii lasi pe mana unei persoane necunoscute? -cine a stabilit pretul bonei?Noi platim mai putin pt. 2 copii la gradinita particulara unde sunt incluse, micul dejun si masa de pranz. |
nu vad legatura intre batutul copiilor si intrebarile tale...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
lara_c spune:
citat din mesajul lui b.nica Am si eu niste nelamuriri: -in cazul de fata doresc sa stiu in ce conditii s-a realizat intelegerea intre parinti si "bona"?Adica nu "contractul" ma intereseaza ci daca "bona"plateste impozit pe venit? -daca ai parinti(bunicii copiilor),la tara(este declaratia lui Tigabita aici pe Forum),de ce ii lasi pe mana unei persoane necunoscute? -cine a stabilit pretul bonei?Noi platim mai putin pt. 2 copii la gradinita particulara unde sunt incluse, micul dejun si masa de pranz. |
Nici eu nu vad legatura....
Cat despre bunici........Numai in RO copiii tb neaparat lasati cu bunicii....in restul lumii (civilizate, caci mai sunt si prin alte tari tendinte din astea..) bunicii stau pe aceeasi strada (poate) si copilul merge la childminder sau are nanny, etc.
Poate bunicii vor sa mearga in croaziera sau sa joace bingo, care e problema?
Erinn's mummy
Hawaii Mexico US * Around The World * Wedding
* Erinn Kendall
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui cl Eu nu inteleg un lucru, ce are de-a face contractul cu relele tratamente aplicate minorilor? Daca unui individ i se pune pata pe un copil si-l altoieste, nu poti sa-l dai in judecata pentru ca nu ti-e bona sau mai stiu eu ce???? Ce are de-a face una cu alta? A fost vorba de un acord/contract verbal intre mama si "bona", asta chiar nu conteaza? Dar contractul e una, comportamentul individei ("bonei") e cu totul altceva, de ce se incurca lucrurile??? |
Pe-aici e o vorba intre avocati: "An oral contract is not worth the paper is written on". (Adica, un contract oral nu valoreaza nici cat hartia pe care e scris")
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
natynic spune:
1. Adica tu crezi/stii ca bonele in Romania platesc de regula impozit pe venit? Si, ca da sau ca nu, ce legatura are cu tratamentul aplicat copiilor? Daca plateste impozit pe venit bona devine brusc din inumana umana? Sau cum?
2. B. Nica, nu cunosc situatia ta personala...dar...bunicii unui copil pot fi: morti; batrani sau grav bolnavi; cu locuinta departe de parinti (si scuza-ma, dar oricat de bune conditii de crestere ar oferi, sunt destui parinti ce niciodata nu vor putea fi convinsi sa-si tina puii departe de ei); inca neiesiti la pensie; cu alti nepoti de crescut; cu principii de crestere in grava contradictie cu ale parintilor; SAU, pur si simplu nu sunt dispusi sa ajute. Te-ai gandit la toate astea? Inainte de a comenta ograda altuia e bine sa te gandesti daca chiar stii ce e in ea...
3. Aceeasi intrebare ca la pct 1: are vreo legatura cu maltratarea copiilor? Exista bone minunate platite cu 700 ron/luna (caz concret) si, iata, exista nemernice platite cu un salariu mai mare ca al meu de pilda (sunt medic!) care bat si umilesc copii. So????
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
kariguld spune:
tu vb precum un anchetator? in acest moment, intrebarile sunt de prisos! faptele sunt de ceva vreme consumate....
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
silvia_d spune:
off topic rau de tot...
b.nica,sunt destul de lenesa pe acest topic,adica scriu odata la juma'de an,dar de cate ori te am vazut postand-INTOTDEAUNA-ai fost rautacioasa si ai pus paie pe foc gratuit!
niciodata n-ai empatizat cu subiectul,niciodata n-ai fost de acord cu nimic...
esti mamica,ar tb sa-ti fie sufletul mai cald,sa fii mai mamoasa,sa fii mai calina;o sa te simti mult mai bine.
Lara spune:
citat din mesajul lui kay carmina, noi facem logopedie. si am facut o sedinta impreuna cu un alt copil. si el cu deficiente de auz si cu aparate. deci aude, dar totusi e un copil cu probleme. de 3 ani si ceva pustiul. si cand, dupa o ora, nu mia statea la masa sa lucreze sau se fataia si nu era atent, mama lui l-a zmucit si i-a si dat o palmulta ca sa fie atent... pe moment nici nu mi-am realizat reactia, dar m-am dat in spate si mi-am tras copilul... mi-a fost rusine sa zic ceva. saptamana viitoare avem iar sedinta. daca se repeta eu imi iau copilul si plec. e treaba lor daca vor sa ii bruscheze, eu asa ceva nu permit sa se intample in prezenta mea. ************************************************************************************ MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT ! oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Ma scuzi, Kay, dar cu ce ai ajutat tu copilasul ala? Deci tu, asistand la asa ceva, ai preferat sa taci, ba chiar a doua oara daca se intampla, sa intorci si spatele.
Imi pare rau, dar chiar ti se pare ca ai procedat corect?
Lara, mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
b.nica spune:
Revin acum pt. ca nu am fost pe forum pana acum.
Mi-am exprimat niste nelamuriri si imi pare rau ca nimeni nu a sezizat unde se greseste.
Sa le luam pe puncte:
-atunci cand accepti munca la negru esti expus la niste "surprize"pe care cu greu le poti evita fara sa te expui unor riscuri greu de dovedit;
-in cazul discutat, nu inteleg de ce nu s-a ales de la bun inceput solutia de avarie din final;
-exista o impresie gresita ca o bona este de preferat unei gradinite;cred asta deoarece pretul la gradinita particulara ar fi fost ceva mai mic sau poate egal(ma refer la timp).
Dar ca mama, cui crezi ca este mai bine sa-i incredintezi copilul?Unei institutii verificata si rasverificata din toate punctele de vedere:igiena,medical,competenta profesionala,sau unei bone care ti-a fost recomandata de un cunoscut in acelasi mod cum ti-a fost recomandata menajera?
Scuzati-ma, dar individele acelea care se ratoiau la copii si ii bruscau aveau aspectul mai curand al unei menajere, pe care o lasi pt. scurt timp sa se uite la copii.