Tigabita, invitata la Realitatea TV
Raspunsuri - Pagina 8
Adela99 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Scuzati-ma, dar individele acelea care se ratoiau la copii si ii bruscau aveau aspectul mai curand al unei menajere, pe care o lasi pt. scurt timp sa se uite la copii. |
no, d'apai cum ar trebui sa arate o bona? cam www.xtcian.com/mary_poppins.jpg" target="_blank"> asa sau www.sympathypain.com/wp-content/uploads/nanny2.jpg" target="_blank"> asa? care te multumeste?
si cum arata menajerele?
m-ai facut curioasa ca pe aici nu se prea practica nici bone nici menajere si habar n-am care is criteriile.
mihuta spune:
B.nica, daca ai citit cu ATENTIE, ai afla ca baietelul cel mare este la gradinita, iar fetita nu are inca varsta minima (3 ani). Tot dai cu bata in balta...
mami de Sophia
natynic spune:
Eu am ales cresa. Am chemat la interviu vreo 7 persoane ca bone, nimeni nu mi-a inspirat incredere, nu am avut o recomandare de la cineva cunoscut, am zis ca nu ma risc. In plus, sotul a avut si un alt argument, ce se dovedeste f just daca ne gandim la cazul de fata: "daca i se face ceva rau copilului meu la cresa/gradinita unde semnez un contract, stiu clar pe cine ma duc sa iau de gat; cu una venita de pe strada ce fac??"-si iata ca patania Tigabitei ii da dreptate.
Cresa sau gradinita inseamna insa riscul major si permanent de imbolnaviri, practic nimeni nu e scutit de asta. Din aprilie de cand a inceput, fetita mea a stat cam jumatate din timp la cresa, restul bolnava iar de 2 ori am fost in spital internate. In rest sunt extrem de multumita de institutie DAR ai nevoie si de o solutie de rezerva pt aceste situatii inevitabile. Plus ca mai sunt persoane care considera ca s-ar dezvolta mai bine copilul acasa, in mediul lui; eu nu cred asta, dar respect punctul de vedere.
Cert este ca mi se pare total neconstructiv sa facem pe vitejii care se arata dupa razboi reprosandu-i Tigabitei ca nu a ales bona corect, ca nu a dus copiii intr-o institutie sau depaaarte la bunici sau ca, sau ca...
Mai bine ne-am pune mintile la contributie sa vedem cum s-ar putea preveni, pe viitor, astfel de grozavenii...
Oricum camera video, folosita fie si doar declarativ (ii spui ca va fi filmata) mi se pare fff utila.
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
b.nica spune:
Nu cred ca dau cu batul in balta cand imi exprim niste exigente pe care fiecare presupun ca le are cand urmareste interesul copiilor si mai ales atunci cand lasa copiii pe mana unui strain.
La gradinita copiilor mei sunt si copii de 2 ani deasemenea, saptamanal se face consult medical.
ariel_7000 spune:
b.nica, tin sa te contrazic...e loterie si cu gradinitele! eu am ales o gradinita departe de casa, tocmai ca sa nu o duc la cea de langa bloc, caci acolo era directoare fosta mea educatoare, care avea un stil de educatie cu bata. mie una mi-a lipit leocoplast pe ochi si pe gura, m-a inchis in debara pe intuneric, mi-a umplut capul cu tot felul de bazaconii,care m-au cam ... afectat destul de bine...ma rog, nu numai pe mine ma supunea la tratamentul asta, ci pe toti. la gradi respectiva inca se practica pusul la colt in genunchi cu mainile ridicate, bataia cu linia la palma, ciufuleala, rastirea...
la polul opus, am lucrat la o gradi particulara, unde directoarea care era si patroana, trecea prin divort si-si varsa nervii pe noi si pe copii, nu-i batea, insa tipa la ei, ii mai zgaltaia, noi faceam cheta sa le luam mancare, caci nu avea niciodata ce scria pe tabla de la intrare, ea considera ca mic dejun cereale de porumb cu lapte congelat (apoi decongelat) si pranz ciorba dintr-un os fiert si macaroane cu zahar...am reclamat-o si s-a terminat balciul
la gradi la care e alex nu exista dr! ei aduc adeverinta de la medic dupa vacante sau daca stau mai mult de 3 zile acasa. cu toate astea, vin o gramada de copii (majoritatea), bolnavi copti, cu tuse, muci, febra si cu antibioticul la pachet! uite asa a venit unul cu scarlatina si fetita mea a luat streptococul, noroc ca doar a fost purtatoare...numai ca am tras o spaima de zile mari, caci am aflat rezultatul la exsudat chiar in ziua in care am venit eu acasa cu teo de la maternitate...fetita mea nu a avut voie 10 zile, in care a luat ospen, sa se apropie de noi si a suferit cumplit, credea ca o resping, ca-l iubesc pe teo...
asa ca, nici varianta gradinita nu este intotdeauna stralucita...
plus, in vacante ce faci cu ei? ca nimeni nu are atata concediul sa poata sa stea acasa...
nu sunt adepta bonelor, nu am avut, insa nu dau cu parul. am cunoscut bone, mai "bunici", "matusi" decat cele reale! uneori chiar mai "mame"...
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
adriuta spune:
Aloooo, mai stit ceva de cazul Gabitei??? Ce s-a intamplat cu copilasii?
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
ruxandra_sb spune:
off-topic
Nu vrea sa supar pe nimeni si imi cer scuze , dar nici asta nu mi se pare ok.. ca un copil atat de mic (si cu o istorie medicala) sa trebuiasca sa treaca prin atatea imbolnaviri. Mie personal, mi se pare la fel de trist (ca sa nu zic nociv pentru dezvoltarea sa) ca si in cazul celor doi copilasi care au fost chinuiti de bona. Normal, numai parerea mea.
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)