Tigabita, invitata la Realitatea TV

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

carmina, te inteleg perfect, iti inteleg revolta... dar, cum noi traim in romania, totul e posibil. nu zic ca fapta este mai "usor de digerat" pt ca era incadrat legal plasamentul copilului, dar atata timp cat femeia aia era intr-o casa, asa, pur si simplu si batea copii, e ca si cand era tanti katy vecina. tu iti incredintezi de bunavoie si nesilit de nimeni copiii, fara ca tu sa faci o hartie, ceva, scris semnat in care se angajeaza sa aiba grija de copiii si sa le ofere confort atat fizic cat si psihic si tu te angajezi sa ii platesti suma X la intervalul Y. putea sa fie facut intre parti cu semnaturi, putea sa fie facut la notar, putea sa fie un contract. oricum fapta e incadrata la rele tratamente aplicate minorului.

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

N-are nici o legatura contractul cu abuzul. Chiar daca ar putea sa demonstreze, prin absurd, ca parintii copiilor sunt iresponsabili ca lasa copiii acasa cu niste persoane prea putin cunsocute, asta nu schimba cu nimic gravitatea faptei. Si daca ii lasa cu vecina Katy si daca ii lasa tanti Leana de pe strada, judecatorul va judeca relele tratamente aplicate minorilor indiferent de vreo vina posibila sau imposibila a parintilor. In cel mai rau caz, daca se ajunge de exemplu la un proces pe civil in care parintii sa ceara daune, s-ar putea ajunge la o astfel de discutie, in nici un caz la un proces penal. In plus, chiar si o inetelegere verbala, recunoscuta de ambele parti o transforma pe bona in adultul responsabil de siguranta copiilor.

Si nu va mai bateti gura cu bebelus de plus, el singur a spus ca isi altoieste baiatul pe post de educatie rutiera, asa ca sigur nu vede o mare problema in atitudinea bonei, nu tot spunea el in alt mesaj despre copiii rasfatati, egoisti si nu mai stiu cum? Sau ca baietelul de 4 ani terorizat de bona iadului nu povestea mamicii ca nu cumva sa trebuiasca sa spuna si ce prostii a facut de a meritat bataia. Deci atata timp cat bebelica asta are printre uneltele educationale pocnitul si mai considera ca exista lucruri pentru care copiii merita loviti, sigur nu vorbim aceeasi limba . Nu toti oamenii reusesc sa isi depaseasca limiatarile educatiei propriei copilarii.

Legea nu e imuabila, societatea se schimba, si cu ea trebuie sa tina pasul si legislatia. Nu stiu care este pedeapsa maxima pe care o poate primi individa, dar daca este prea mica, atunci ar trebui revizuita legea. Gravitatea faptei are legatura si cu intentiile inculpatului si cu posibilitatea de aparare a victimei.

mami de Sophia

Mergi la inceput

deci am ajuns la concluzia sustinuta de toate partile ca e/trebuie incadrata la rele tratamente aplicate minorului indiferent de existenta sau inexistenta contractului ...

************************************************************************************

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Btw, ce au mai femeile astea de taman cand sunt copiii la masa le apuca bazdacii?...

aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu..

oricum in alta ordine de idei eu cred ca e bine sa se creeze un precedent pt ca alte bone sa se gandeasca de doua ori inainte sa pocneasca un copil, oricat ar fi el de "rasfatat"..

si ce am invatat eu personal din toata tevatura asta? sa am mult mai multa rabdare cu copilul meu, sa ma gandesc de doua ori inainte sa tzip la ea..

Mult succes Gabi! sper sa fie bine copilasii!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

deci am ajuns la concluzia sustinuta de toate partile ca e/trebuie incadrata la rele tratamente aplicate minorului indiferent de existenta sau inexistenta contractului ...

S

Sigur da ca. Nici noi , ca parinti, nu avem voie sa ne lovim copiii. Nu-i normal sa-i lovesti doar asa ca esti mare si mai tare.Nu-i uman.Exista enspe mii de metode pt educarea copiilor. Nici noi n-am fost educati cu parul si slava Domnului am ajuns oameni ca oamenii, zic io.
Cred ca tanti Kati trebuia sa o ia la palme pe cucoana ce mozolea geamurile ca doar erau la aceasi categorie. Rusine sa le fie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

http://www.realitatea.net/foto_463176_asistenta-maternala-acuzata-ca-a-ucis-un-copil-a-fost-adusa-la-jilava_342376.html

ptii... ce figura crispata si ce ochi de vultur are bestia(ca altfel nu o pot numi) Pe mine ma enerveaza rau femeile de tipul asta: late-n sale si aspre la vorba si la manie. A naibi ce le place banu' si de cand cu asistentele maternale o gramada de tanti de la tzara s-au specializat in mame. Si unde mai pui si educatia spartana ...sau lipsa ei, copilasi mici si la care vine asistentul social si ele sunt atunci numai miere, ii servesc cu cafele, le umplu portbagajele cu bunatati....lasa ca stim, am auzit...cunoastem.
Scuzati ca am fost total off topic(recunosc) dar nu m-am putut abtine cand am vazut poza individei de la B-ta.

Eu as zice ca poate daca in ziua cand e procesul Gabitei s-ar strange in fata tribunalului "Partidul DC" si ar pune-o de o mica atentionare ar insemna poate ceva in viata copiilor din Romania si sustinere pentru mamica curajoasa.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Kay stiu ca-mi intelegi revolta, chiar stiu . Bine ca totusi o incadreaza la ceva pana la urma.

Sunt furioasa... pentru ca ceea ce am vazut in acele imagini nu este o bona care pur si simplu crede in metodele vechi si barbare de educare a copilului si le aplica pentru ca altele nu cunoaste si nici nu a aflat ca bataia totusi nu e rupta din rai. NUUUU acolo e o ...hai fie, bona care umileste 2 copii, mie imi seamna a sadism, rautate pura, imparte palme in dreapta si-n stanga de cate ori catadicseste sa intre in bucatarie unde acei copii mananca, are vedenii si "auzenii".Putere absoluta asupra acelor copii fara aparare. Ce mai! Heart of Drakness si nimic mai mult

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 21+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

carmina, noi facem logopedie. si am facut o sedinta impreuna cu un alt copil. si el cu deficiente de auz si cu aparate. deci aude, dar totusi e un copil cu probleme. de 3 ani si ceva pustiul. si cand, dupa o ora, nu mia statea la masa sa lucreze sau se fataia si nu era atent, mama lui l-a zmucit si i-a si dat o palmulta ca sa fie atent... pe moment nici nu mi-am realizat reactia, dar m-am dat in spate si mi-am tras copilul... mi-a fost rusine sa zic ceva. saptamana viitoare avem iar sedinta. daca se repeta eu imi iau copilul si plec. e treaba lor daca vor sa ii bruscheze, eu asa ceva nu permit sa se intample in prezenta mea.

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

O kay sa nu intelegi ca sunt de acord cu vreun alt mod de violenta, doamne fereste, nu. Ziceam ca in toate filmuletele astea nu am vazut vreo bona ca plesneste copilul ca a bagat mainile in priza sau ca era cocotat pe geam si ce sa faca, s-a speriat sau asa a crezut ea de cuviinta sa-l invete sa nu mai faca. Din contra, copiii sunt cuminti si ele pe campii. Eu asta nu pot sa-mi scot din cap. Rautatea asta de om dezaxat. Pentru ca sunt convinsa ca nu si-au tratat proprii copii asa, poate ca i-au batut dar daca le intrebi, tot timpul au avut un motiv intemeiat. Aveau o cearta mare si lata unde aplicau corectia si probabil un "mars in camera ta" dar nu cred ca -i mai urmareau toata ziua prin casa si cand isi mai aminteau le mai plesneau cate una. Brrrr

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 21+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

pai carmina (pasare de noapte ca mine ) n-am zis ca ar fi cineva de acord cu vreo urma de violenta, de orice fel ea... doar dadeam un exemplu care pe mine m-a socat... adica o alta violenta, cat de mica si ea, de care m-am lovit eu zilele astea... si asa m-a intristat...

S

Mergi la inceput