Tigabita, invitata la Realitatea TV

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Bebe......spui numai aberatii, nu as putea a fi anchetata penal niciodata pt. ca am spus pe un forum public ca un abuzator de copii ar trebui pedepsit mai aspru, indiferent daca as fi sau nu 'reprezentant' al gabitei.Si oricum am imunitate diplomatica......dar asta n-are nici o legatura cu cazul de mai sus.....

Esti off-topic de vreo cateva pagini...de abia acum realizez..

Oricum...vad e clar..persoana care tb sa ajunga dupa gratii sunt eu si nu bona abuzatoare!Macar nu ai mai scos-o pe Gabita vinovata

Erinn's mummy

Hawaii Mexico US * Around The World * Wedding
* Erinn Kendall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Mai...io innebunesc cu contractul asta
Daca Gabi gasea copiii murdari de ciocolata etc din cap pana in picioare neschimbati nedormiti, etc, DA, nu putea sa o traga pe tanti asta la raspundere ca n-a prestat servicii de calitate , ca nu avea contract cu ea.
Dar abuzul?Ce legatura are cu contractu?
Sa zicem ca nu era bona, era vecina/amica mamei.Nu are importanta, a lovit tb pedepsita, dar nu asa cu 2 luni cu suspendare.Cu ani grei.

CORECT!CORECT!!!!
F BINE ZIS!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvia_d

Aaa,ma scuzati dragi moderatori:-m-ati intrebat la alt topic-de ce sa-i dam ban/avertisment lui bebe_io?

iaca ta unde a ajuns!

finally.

dupa ce a fost TOT TIMPUL gica-contra,la cel putzin 3 subiecte,iata!

eu va multumesc ca ati inteles!

si va multumesc din punctul de vedere al unei mame cu instincte normale fatza de copii(ai mei,ai altora) de a NU tolera abuzuri de orice fel impotriva micutilor.

Silvia si Sergiu-Stefan-2 dec.05

Avertismentele nu au nici o legatura cu persoana si se aplica in conformitate cu ceea ce scrie in Regulament. Nu este un motiv de multumire. Pe mine ma supara (intro anumita forma) cand aplic avertismente sau alte sanctiuni insa regulile sunt reguli. Punct.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_io spune:

Citat:
citat din mesajul lui lara_c

Bebe......spui numai aberatii, nu as putea a fi anchetata penal niciodata pt. ca am spus pe un forum public ca un abuzator de copii ar trebui pedepsit mai aspru, indiferent daca as fi sau nu 'reprezentant' al gabitei.Si oricum am imunitate diplomatica......dar asta n-are nici o legatura cu cazul de mai sus.....

Esti off-topic de vreo cateva pagini...de abia acum realizez..

Oricum...vad e clar..persoana care tb sa ajunga dupa gratii sunt eu si nu bona abuzatoare!Macar nu ai mai scos-o pe Gabita vinovata

Erinn's mummy

* Erinn Kendall

Nu am zis ca vei fi sau ca ar trebui sa fii anchetata penal. Nu am zis ca a trebui sa ajungi tu dupa gratii si nu bona.
Era doar o argumentare (exagerata dincolo de limite) ca sa va priviti atitudinea in oglinda. Atata tot.

Nu am zis niciodata NIMIC RAU despre cei doi parinti.
Imi puneti vorbe multe in gura si asta e urat din partea voastra. Asta nu e dialog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:

Sa zicem ca nu era bona, era vecina/amica mamei.Nu are importanta, a lovit tb pedepsita, dar nu asa cu 2 luni cu suspendare.Cu ani grei.

Pai uite, sa-ti spun eu unde este buba cu contractul ... un avocat bun o sa minimizeze abuzul si o sa spuna, dar mama copilului unde era cand s-a intamplat abuzul asta ? Inculpata facea "educatie" unor copii nesupravegheati caci nu exista nicaieri un act care sa spuna ca copiii aia erau legal in grija inculpatei care ii abuza.
Plus ca nu stim cum defineste legea "abuzul" - poate injuriile si statul in genunchi nu este abuz in conceptia legii, ci bataia cu biciul, urme pe spinare si unghiile smulse (improvizez desigur). Ideea este ca intr-un contract ar fi scris clar - nu ai voie sa le vorbesti urat, sa tzipi la ei, sa ii jignesti, sa ii fortzezi si sa-i pedepsesti in nici un fel.

P.S. Dupa mine Bebe nu merita sanctionat - are alta parere decat majoritatea, vorbeste la obiect, chiar daca prostii, nu face referirir la persoana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

[quote]citat din mesajul lui buflea

[quote]citat din mesajul lui lara_c

[/quot

Buflea, n-are importanta unde e mama copiilor (stiu eu ce vrei sa spui tu acolo cu avocatii...), copiii puteau sa fie orfani (Doamne fereste)importante sunt relele tratamente aplicate minorului - dovedit cu proba video.
Cat despre Bebe,da are opinie diferita...in opinia lui Bebe eu ar tb sa fiu anchetata penal (a citat si articolul respectiv din codul penal) pt ca sunt de parere ca o pedeapsa de 2 luni cu suspendare sau pe aproape nu e de ajuns pt. fapta comisa??!!!
How funny is that??

Poate ne ajuta cineva care are contract cu bona- scrie undeva ca nu are voie sa vb urat, etc???

Erinn's mummy

* Erinn Kendall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Citat:

[quote]citat din mesajul lui buflea

[quote]citat din mesajul lui lara_c

[/quot

Buflea, n-are importanta unde e mama copiilor (stiu eu ce vrei sa spui tu acolo cu avocatii...), copiii puteau sa fie orfani (Doamne fereste)importante sunt relele tratamente aplicate minorului - dovedit cu proba video.
Cat despre Bebe,da are opinie diferita...in opinia lui Bebe eu ar tb sa fiu anchetata penal (a citat si articolul respectiv din codul penal) pt ca sunt de parere ca o pedeapsa de 2 luni cu suspendare sau pe aproape nu e de ajuns pt. fapta comisa??!!!
How funny is that??

Poate ne ajuta cineva care are contract cu bona- scrie undeva ca nu are voie sa vb urat, etc???

Si eu am aceiasi problema cu contractul: nu-i vad relevanta in cazul de fata.
La intrebarea ta ce se intampla in cazul copiilor orfani se aplica alt tratament, vezi cazul www.realitatea.net/asistenta-maternala-acuzata-ca-a-ucis-un-copil-a-fost-adusa-la-jilava_342376.html" target="_blank">asistentei maternale din Bistrita. Te apuca groaza cand vezi ce se poate intampla unui copil in preajma aunui adult cand cel dintai nu este protejat (cum ar trebui) prin lege.

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 21+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

pai copilul aflat in grija maternalei este plasat de catre stat, deci exista o baza legala a acestei incredintari. iar bona are ca incadrare rele tratamente aplicate minorului...

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

pai copilul aflat in grija maternalei este plasat de catre stat, deci exista o baza legala a acestei incredintari. iar bona are ca incadrare rele tratamente aplicate minorului...

Aaaa, da? Si de aceea a facut ce a facut? ca era incadrata legal? Of ce bine atunci ca bona noastra cu pricina nu avea contract.

Btw, ce au mai femeile astea de taman cand sunt copiii la masa le apuca bazdacii?...

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 21+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput