Muresence.................la apel!!!!!!!!!!!! (19)
Raspunsuri - Pagina 20
Criss75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui OanaRusu Sanatate si bafta la condus Criss Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006) Priveste partea buna a lucrurilor |
Merci Oana.

Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
Biancas spune:
Criss in Saga lucrez. Si la servici si acasa.
Trebuie sa mi-l cumpar ca sa pot face actualizari. Inca nu l-am cumparat ca nu a meritat...acum merita
.
350 lei pe an nu e mult.
Am fost in cetate. Interesant. Am pus poze in drop.
Am baut si must..2 lei paharul.
In rest..am stricat bani pe hinti
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
anca_27 spune:
Ahaaaaa, deci asta era in cetate
, am trecut ieri pe langa in drum spre platou si nu stiam ce e
.
Criss, cum merg cursurile? Imi aduc ce stresata eram eu la inceput.
Sper ca te simti mai bine.
Eu aveam salvata undeva pagina ta cu bunatati...moamaaaa cate erau, umpleau bine un blog!
Bia, no ai vazut c-ai gast ceva? Ce-i al tau e pus deoparte!
Ms pt adresa blogului, cand sunt in pana mai bag cate-un ochi.
Restul? 
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
OanaRusu spune:
Amandoi copii bolnavi ![]()
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
Criss75 spune:
Oana, imi pare rau ca aveti iarasi probleme. Multa sanatate piticilor.
Anca, deocamdta m-am inscris, insa instructorul mi-a spus ca daca e formata deja grupa, probabil doar de luna viitoare voi incepe cursurile. Maine vorbesc cu el sa aflu detalii. Referitor la pagina cu bunatati, lucrez la un blog, deocamdata nu ma prea descurc in sensul ca nu reusesc sa-l fac asemeni altor bloguri aranjate frumos. Si nu vreau sa fie un blog exclusiv culinar. Sa vedem ce-o iesi.In curand am sa va invit pe blogul meu. ![]()
Bianca, nu stiu de programul respectiv. Noi lucram intr-un program facut de o firma de aici insa nu e grozav. De exemplu, declaratia 394 n-o face, trebuie facuta manual.
Alta problema, de exemplu daca introduci un furnizor gresit, nu-l poti sterge. Il corectezi dar ramane si cel corect si cel gresit. Si mai are mici neajunsuri.
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
Biancas spune:
Criss, e f fain programul (www.sagasoft.ro), mie una imi place, face orice declaratii, face si OP sau FV pt plati la buget, face stat de plata, fluturasi, avansuri, chiar si pontaje. Aici orice se introduce se valideaza ca altfel nu se vede. Daca vrei sa stergi ceva se devalideaza si se editeaza sau sterge informatia. Asta sterge furnizorii sau clientii introdusi atata timp cat nu sunt introduse facturi sau chitante pe el ( e si logic)
Faci master? Unde? Cat costa? Eu nu m-am mai inscris...consider ca e pierdere de timp si bani dupa 5 ani de facultate ![]()
Pa Petru Maior nu s-a facut anul asta master in domeniul financiar contabil pentru ca nu au fost destui inscrisi.
Anca asta era in cetate, pacat ca nu ati fost...era frumos, mai ales un aranjament de toamna la intrare
.
Oana, sanatate la copii. De ce atata raciti? Ce se intampla acolo la voi? Au imunitate scazuta?
Nelu e in concediu din 15 octombrie si vrea sa il duca pe Dani la Praid cateva zile la o cura de sare.
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
Biancas spune:
CAPITOL NOU
Bianca