Muresence.................la apel!!!!!!!!!!!! (19)
Raspunsuri - Pagina 19
OanaRusu spune:
sa fii tu sanatoasa Bianca, si copii tai, sa nu ajungi la experienta pe care o am eu.
Reciteste postarea mea - n-am zis ca medicii sunt prosti, am zis ca nu exista sistem de sanatate, doar medici care-si iubesc meseria, si pediatru inca n-am gasit.
Cat despre persoanele atotstiutoare... eu una nu ma regasesc in descrierea asta, asa ca no comment, nu mi-am permis sa dau indicatii unui medic, si fac exact ce spunaei - imi caut alt medic.
Si nu-mi pari o persoana fara curaj in a-ti spune opinia.
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
OanaRusu spune:
La multi aniZibe!!
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Criss75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Biancas Criss, fain ca ati fost la circ. Ce mai faceti? |
Merci de intrebare, uite bolesc.
Alex e bine, merge la gradi, sunt o multime de copii care tusesc care mai de care desi la intrare e pus un anunt conform caruia copiii care prezinta simptomele pe care le am si eu, trebuie tinuti acasa. Evident parintii nu se conformeaza. In fiecare dimineata asistenta ii controleaza in gat. Vorba vine pentru ca pe coridor e un bec chior de sigur nu vede amigdalele copilului. Nu sm cine stie ce cunostinte in domeniul medicinei dar stiu macar ca gatul unui copil nu-l poti controla fara o spatula. In fine, asta e....
In alta ordine de idei, m-am inscris la scoala de soferi. Era cazul deja...
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
OanaRusu spune:
Sanatate si bafta la condus Criss
Biancas spune:
Buna seara si de la mine.
Acum am ajuns si pe aici..am mai postat 2 retete in seara asta pe blogul meu.
Criss, si la noi se controleaza copiii tot asa fara spatula, si faza tare ca se si cauta in pat de paduchi dar ciudat ca ii cauta in varful capului nu in spate sau dupa urechi unde stiu eu ca stau paduchii 
Dar faza e ca sunt controloti zilnic, mi se pare un control fara nici un rost si eu recunosc ca il sar deobicei
, de bunavoie pentru ca nu are nici o relevanta (Dani ma trage spre usa asistentei deobicei dar noi cum intarziem cand il duc eu e inchisa usa). Si nu sunt atat de nesimtita incat sa imi duc copilul bolnav la gradi, are 3 bunici pensionari si un tata care lucreaza in ture..deci are cine sta cu el. Macar fac economie si de bani nu? Ca tot s-a scumpit la 7 lei pe zi
. Nejustificat normal ca mancarea e tot aia
.
Intr-o zi vroiam sa ii sugerez domnisoarei asistente sa puna copiii sa si tuseasca cand ii controleaza ca atunci isi da seama mai bine daca sunt bolnavi sau nu. La vestiar tusea un copil intr-o zi de mama soarelui (de la alta grupa) dar el cica scapase prin filtrul asistentei
.
La Dani in grupa nu am auzit sau vazut copii bolnavi, doamne da sa nici nu fie mult timp.
Lasa gripa porcina ca nu ai tu ghinionul ala
. Sanatate multa iti doresc.
Anca, la multe lunite printesei tale
. Una e sa fi informata, si alta sa dai tu sfaturi medicului. E o diferenta, eu despre asta vorbeam
.
Oana intotdeuna mi-am spus opinia pana la urma, asa sunt eu..nu pot sa nu mi-o spun doar e democratie. Am recitit postarea ta.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
Biancas spune:
Blogul meu in caz ca va intereseaza:
http://biancams76.blogspot.com/
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
Criss75 spune:
Bianca, felicitari pentru blog.
Si eu am avut o tentativa de a-mi face un blog insa in final am renuntat.
Printisorul meu
Biancas spune:
Criss, multumesc frumos
.
Ai putea sa incerci, ca nu e greu. Si eu mai am de lucru la el ca nu asa vreau sa arate dar deocamdata e bine.
Mergeti in cetate? Sunt zilele vinului 
Bianca
Biancas spune:
Am modificat si lista cu sarbatorile (tocmai pe mine uitam sa ma trec)
Eu sunt happy
,am negociat cu o firma sa ii fac contabilitatea acasa, asa ca visul mi se indeplineste incet incet
.
Weeekend placut sa aveti
.
Bianca
Criss75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Biancas Am modificat si lista cu sarbatorile (tocmai pe mine uitam sa ma trec) Eu sunt happy .Weeekend placut sa aveti Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)![]() www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... ........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud) "Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane" |
Bianca, ce program de conta ai?
Printisorul meu