Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 104
Raspunsuri - Pagina 20
dutulica spune:
salut tuturor. aici sotia.
cine ma ajuta si pe mine cu un laborator care sa faca dozarea lui beta hcg? e pentru o prietena care are o prietena care vrea sa stie valoarea hcg-ului in ziua 12 de la inseminare...
gratzie
adrianaady spune:
Fireyes sunt convinsa ca stii mult mai multe ca mine in materie de hormoni, ce spui tu e logic ... Cred ca analizele trebuie analizate in ansamblu, ca un intreg...de aia pe linga inhibina , am facut si AMH, plus dozarile hormonale obisnuite: sa detaliez si celelalte rezultate :
- estradiol 21 ( faza foliculara 39-189)
- Fsh 5.39 ( faza foliculara 3.85-8.78)
- lh 2.424 (faza foliculara 1-18)
- progesteron 0.26 ( faza foliculara 0.27-2.61)
Pe linga astea am facut prolactina 13.64 ( 3.24-29.12), Ft4 0.79 (0.71-1.85), TSH 1.714 ( 0.34-4.20) , Ft3 2.30 (1.4-3.48) si ATPO 7.6 (0.1-16).
In ultimele luni am avut cm la 33 de zile, in conditile in care de 5-6 ani am fix la 29-30 de zile.
Abia astept sa vad ce imi zice dr Bajenaru, si o sa ma duc si la dr T, sa vad ce parere au si ei.
Oricum iti multumesc din suflet, ajuta enorm tot ce spui tu, si tre sa recunosc ca deja nu mai vad asa de neagra situatia. Inteleg ca si tu urmeaza sa faci fiv in toamna asta, sper din suflet sa fie o reusita, meriti, esti un om tare bun
Simonia 
ana-alexia spune:
Dutulica, un astfel de laborator este IDS - pe Calea Dorobanti; vezi: 3w.ids-laboratories.ro/contact.html.
Se poate face betaHCG in regim de urgenta: recoltarea la prima ora si rezultatul in aceeasi zi dupa ora 15; costa 55-60 ron.
Bafta pentru prietena prietenei! Sa fie un betaHCG cu valoare mare si sarcina fara probleme!
Pupici pentru toate tutunicile!
Numai vesti bune va doresc si 2 liniute!

liana.berbec spune:
Buna dimineata,
Imi puteti spune in a cata zi a ciclului este bine sa fac o histeroscopie de diagnostic cu o eventuala biopsie de endometru?
Multumesc.
magdita spune:
Neata scumpele mele,
Liana
, din cate stiu, histeroscopia se face imediat dupa cm, pana in ovulatie, adica teoretic, pana prin z10 de cm. Nu stiu exact daca cea pentru biopsie se face la fel, medicul stie cel mai bine. Trebuie sa faci asa ceva ?
Lilisor
, cred ca Feli e inca in concediu, nu am apucat sa o sun aseara, cu toate ca am avut intentia, insa m-am luat cu treaba si am uitat. Sunt in curatenie generala, ca duminica avem botezul nepotelului si o sa-i gazduim noi pe nasi si pe sora mamei cu sotul ei, iar una bucata sot e deja fugit de acasa in delegatie. Deci ma muncesc singurica, iar catelul in loc sa ma ajute
, mai mult strica. Vorbim azi, da-mi de stire cand poti vorbi.
Aditu
, ma bucur ca te-a mai luminat Fire
.
Madutz, Georgic

Bafta multa tuturor si sa ne auzim cu vesti bune 
.
Incerc sa incarc poze din concediu, insa mi-a dat numai erori ieri, nu am reusit sa pun decat 3 poze. Dar ma mai muncesc azi
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
elly_me spune:
Salutare fetele,
Eu nu am noutati- Z~80
Ma pregatesc de concediu- mai am 10 zile si scap de stres.
Cand ma intorc din concediu- o sa iau "taurul de coarne" si voi vedea ce voi face.
Dar tb sa fac ceva.
In rest sunt super ok.- va citesc zilnic si mai "invat" de la voi

toate fetele

Elly
Astept, astept si iar astept .....
mirela2 spune:
buna dimineata fetelor
vineri imi scot firele si apoi cred ca ne apucam de protocolul fiv, acum in functie si de Tutu.
doamne ajuta
liana.berbec spune:
Magdita,
Multumesc pt. raspuns. Mi s-a propus joi dimineata sa fac histeroscopia eu fiind joi zia 4 a CM. Mi se pare cam devreme. Biopsie de endometru m-am gandit sa fac eu asa daca tot imi face anestezie. Stiu si eu daca o fi bine.
Liana
lalitica2000 spune:
mai lilishor
, imi pare tare rau sa aud ca nu s-a lasat cu II liniute luna asta. Iesi din butoiul de depresie si mergi mai departe caci numai asa vei ajunge sa-ti implinesti visul. O noua luna, o noua sansa.
Lali
13+