Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 104

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Magdita , bine ai revenit, ca muream de dorul tau!!!Aveam mare nevoie de tine,mai ales ca azi declar z1...Asta este,sunt deprimata cat cuprinde,ma doare sufletul si ma gandesc cu groaza ca este posibil sa nu mai raman gravi natural...

Lilisor, iubita mea, si eu sunt in aceeasi situatie, azi z2 si aceleasi temeri : voi mai reusi sa raman natural ? Si colac peste pupaza, mai imi pleaca si sotul in delegatii lunile urmatoare . Dar trebuie s-o scoatem noi la capat, pana la urma. Om vedea cum !
Aditu, o sa fie bine scumpa mea. O sa vezi .
MamiLali, bafta multa joi ! Tinem pumnii, eu ti-am zis de la inceput ca e baiat . Orice va fi, sanatos sa fie !
Georgi

Pup toate fetele si sa ne auzim cu vesti bune .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

georgic scump off draga mea e asa de bun planul tau.... dar nu prea cred eu ca e posibil. Azi nu ma mai duc la dr T, nu ma simt in stare, am ochii rosi si umflati de la atita plins ( am voie doar azi sa pling , ok?) ...pur si simplu nu ma simt in stare. Eu am o dr endocrinoloaga f buna Dr Bajenaru Magda de la Medlife, o femeie extraordinara, chiar ea mi-a recomandat ac analize si ii multumesc din suflet....Am vb cu ea si a zis direct fiv, pt ca rezerva este ff mica si nu imi permit sa mai pierd timpul. Nu ar trebui sa se vada hidrosalpinxul si la eco? intreb si eu...
O sa ma duc miercuri la ea si vedem ce plan de bataie facem. CRed ca miercuri ma duc si la dr T, si in functie de ce imi zic toti, o sa ma decid ce voi face. IMi doresc sa am timp sa fac laparo, sper sa am totusi timp.
Ce intorsaturi ia viata asta uneori, cum ti se schimba viata in 10 secunde... Tre sa recunosc ca am sufletul cit un purice, imi este o frica de nu mai pot, simt ca cu cit imi doresc mai mult si as face orice, cu atit acest vis se indeparteaza.... stiu ca nu e demn de o luptatoare sa vb asa, dar nu stiu cum as putea trai fara sa am un copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

bine ady doar azi dam dezlegare la plans ... strici frumusete de ochisori .. nu bun
daa... buna drita ..am auzit de ea .. insa nu face doctorul , ce face DD ..cu cat te intristezi mai tare , si te stresezi mai tare , cu atat o sa ti se para ca esti mai contra timp .. uite , baba , adica je , face 35 ani ..candva prin toamna , nu spui data ca e "sechet"..si nu mi-am facut never ever mullerienii,..de ce ?.. pt ca am un sertar plin de analize , care mi-a descentrat dormeza pe care sta tv(asa zice sosulica , ca de la ele e ) , si pt ca pur si simplu , speranta e mai puternica decat orice analiza ... io nu zic ca e rau ca le-ai facut... nuuu .. departe de mine ..dar nu trebuie sa te darame o analiza (decat azi ca e dezlegare ) , ci sa te faca mai ambitioasa .. plus ... un sfat mareee cat inima ta .. organismul trebuie ajutat ... daca produce oute , sa fie de high quality..so ..trece-te un picut pe naturiste, caci poate faci un out de aur care se pupaceste cu baietelul sosului si gata bb ..trebuie sa crezi in sansa ta .. altfel ... pierzi lupta din start

off mei mzeitele mele ...cand aud de z-turi , ma apuca asa cu frison pe sira spinarii ... io doar ce am trecut de z..ma palise o infectie pe la maseaua de minte , si ma rugam sa nu fie bb .. vai de capatana mea ..se tin toate de mine , de zici ca le castig la loto .. nu stiu cu le castig ca nici nu joc ..

o sa vina ea si vremea noastra ...simtesc io ca anul asta se mai muta cateva fete la odisee ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Zanica draga ce frumos spui tu acolo si cita dreptate ai. Azi e mai greu, dar ma scutur eu nitel si gata maine buna de lupta, nu ma dau eu batuta asa de usor. Am invatat de la voi lectia asta a vietii, cazi , dar mereu te ridici, orice ar fi, oricit de greu mereu mergem inainte....Asa voi face si eu. Despre teancul de analize ce sa mai zic, ca daca nu am facut si eu la analize intr-un an.....sa imi ajunga o viata.Desi imi este greu acum, eu ma bucur ca stiu cum sta treaba cu rezerva mea si stiu ce am de facut pe mai departe. Nu stiu cu ce voi incepe, ce voi face...sunt inca multe in capul meu, dar de maine le pun pe hartie si le dau eu de cap. Vorba lui sosulica al meu asta e sansa mea sa fac gemeni, ca mereu mi-am dorit
Magdita mea scumpa o sa fie bine, nu are cum sa fie altfel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

georgia, uite ca m-am hotarat sa activez si eu putin alaturi de voi, ca poate ai gura aurita si ma mut si io anu' asta alaturi de voi, si punem lacat la subiect

Am reusit sa ma programez la dr T pe 18 aug, o sa fie cam tarziu pt a mai incepe ceva tratament luna asta (UM 05.08, ovulatia cam neregulata), dar cine stie ce minune fac dl dr si DD si poate se mai prinde o data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

adrianaady, nu dispera inca, analizele nu se interpreteaza in valoarea lor indiviaduala, ci in context.
asa ca, calmeaza-te pana ajungi la endocrinolog sa ti le interpreteze, si pana la tutunaru sa-ti spuna ce vede si el, si abia atunci hotarati ce trebuie facut.
pana atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

adrianaady, zau ca rezerva ta ovariana nu e mica!!! AMH>=1 inseamna o buna rezerva! cu valori de peste 2, esti campioana. maximum de amh cred ca il au femeile la nastere, cand rezerva ovariana e intacta.
uite aici niste pareri mai avizate ca ale noastre despre inhibina b ca marker ovarian: http://www.ivf.com/ovarianreserve.html
Deci nu e relevanta, iar in alte studii pe care le-am mai citit, scrie ca ar trebui sa se masoare nivelul la un nr exact de ore la inceputul sangerarii, pt a fi relevant.

Oricum, primul indiciu este legat de profilul hormonal de baza: FSH, LH, E2. Daca FSH> 10, chiar daca e in limite normale, atunci incepi sa te gandesti. Daca E2> 80 75 pg/ml, atunci iarasi poate fi o problema. Daca raportul FSH/LH >2.5 este iarasi un semn.
In plus, hormonalele astea trebuie urmarite vreo 3 luni la rand, sa vezi daca se intampla cam acelasi lucru in mare sau luna in care te-ai testat tu nu a fost pur si simplu o luna buna.

Altfel, doar pt ca in luna asta ti-a iesit prost inhibina b si tu crezi ca AMH e totusi mic (ceea ce, insist, nu e adevarat!), nu inseamna ca ai o slaba rezerva ovariana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Georgicuta, fetita scumpa! mi-era dor de tine...
Mare lucru nu fac momentan, sper insa ca pana la sfarsitul anului sa mai intrezaresc o luminita ceva
In majoritatea timpului, sper si eu... cam asta e ocupatia mea de baza
Si ma uit dupa tine din umbra, doar-doar vii cu vreun rezultat surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Fireyes, draga mea,cand citesc ce sfaturi competente ai inceput sa dai, ma intreb daca nu cumva in ultimii doi ani,nu ai facut ceva studii de medicina...Parca mai ieri eram amandoua proaspete forumiste...Si in tot acest timp n-am avut decat deziluzii...amandoua....Poate sfarsitul anului ne va prinde si pe noi gravidute (in uter!).Suna ca dracu completarea asta,dar...stii de ce o fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Georgic ,bine ca ai reusit sa scapi de ea!Astea nu se trateaza,asa ca...duca-se,te-a chinuit destul!Eu am de facut o rezectie apicala,recent am descoperit un hematom la o radacina...Si ma gandesc cu groaza la aceasta interventie...
Magditu , presimt eu ca daca tot ne tinem asa una dupa cealalta,vom ramane si gravi cam tot in acelasi timp.Asa ca tine-ti una bucata sot acasa si presteaza,ca eu am de gand sa se intample curand!Cand te aud???
De Felix ce stim?Cand se satura de concediu?

Mergi la inceput