Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 104
Raspunsuri - Pagina 18
fireyes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaady Buna fetelor, Tocmai am primit rezultatul unor analize si am nevoie de sfatul vostru pina ajung la doctor: - Inhibina B 17.5 - <45 rexerva ovariana redusa - < 286 faza foliculara - < 189 faza ovulatorie - < 164 faza lutelala - Anticorpi Anti Mulleriana - 2.59 ( 1.0-10.00) De asemenea am facut si dozari hormonale in z3, estrogenul si progestronul au iesit mai mici fata de intervalul normal. In rest cele de glanda,prolactina , fsh si lh au iesit bune. Din cite imi dau eu seama rezerva mea este f mica, desi am doar 29 de ani ![]() Sunt la pamint ![]() |
adrianaady, ridica-te de la pamant, ca nu ai ce cauta acolo
Nu stiu ce sa zic de esterogen si progesteron, ca nu ai postat valorile tale si marjele normale.
Pot sa iti zic insa, legat de inhibina si AMH, ca dintre acestea 2, AMH este muuuult mai relevant, mai ales pt ca el nu fluctueaza, ci practic are o valoare constanta, indiferent de ziua in care se face prelevarea de sange.
Inhibina (ca si ceilalti hormini) poate varia in functie de multe alte elemente si poti sa ai surprize. De regula, testarea inhibinei se face pt a verifica daca este o luna buna pt raspuns la stimulare de fiv (in cazurile mai dificile si la anumite clinici, evident din strainatate).
Mai citeste si aici despre AMH, ca sa te convingi si sa te linistesti, insa legat de rezerva ovariana, nu ai de ce sa iti faci absolut nici o grija.

http://www.advancedfertility.com/amh-fertility-test.htm
adrianaady spune:
Fireyes iti multumesc din suflet. Tre sa recunosc ca aceste valori au venit ca un soc, si dupa 30min de plins, ma simt ca si cum cineva m-a lovit in cap....si nu imi pot reveni. Am o dr buna endocrinloaga si ea mi le-a recomandat pe amindoua sa vedem exact cum stau cu rezerva ovariana. Am citit articolul, f interesant si f elocvent, intr-adevar AMH a iesit mai bine ca inhibina, dar totusi e mic
Luate pe ansamblu cum bine spune dr mea, tre sa ma apuc de fiv. Inca nu imi vine sa cred ca vb despre asa ceva, dar viata ne da lovituri cind ne asteptam mai putin. Vroiam sa fac laparo in sept, dar se pare ca nu am timp de asa ceva, o sa fac histeroscopie doar sa vedem uterul si ma apuc de fiv.
Trebuie sa recunosc ca imi este frica, o frica pe care nu am mai simtit-o vreodata in viata mea. Dar este o lupta pe care o voi duce pina la capat si voi invinge
mirela2 spune:
andra puiule, nu fi suparata, fruntea sus, si analizele astea cateodata nu fac altceva decat sa te termine nervos.
mergi inainte o sa fie bebe ai sa vezi.

aerlilian spune:
Magdita , bine ai revenit, ca muream de dorul tau!!!Aveam mare nevoie de tine,mai ales ca azi declar z1...Asta este,sunt deprimata cat cuprinde,ma doare sufletul si ma gandesc cu groaza ca este posibil sa nu mai raman gravi natural...
Lali , stiam eu ca esti o femeie cu capul pe umeri si ai sa te bucuri de puiul tau indiferent ce sex va avea...
.Te asteptam cu vestile bune!
anka_daria77 spune:
Bine v-am gasit fetelor. Dupa diverse experiente cu diversi doctori am ajuns si eu intr-un final la DR. Tutunaru. Maine intre 14.00-18.00 mi s-a spus sa merg la cabinetul din Sandu Aldea,86 pentru o prima intrevedere. Acum intervine problema. Imi puteti da o mana de ajutor si sa imi spuneti si mie cam cum as putea ajunge la cabinet de la Pta. Victoriei cu mijloacele de transport in comun pt. ca sotul nu ma poate insoti fiind ocupat la munca. Cu masina faceam noi o mica orientare turistica da asa.......![]()
Va multumesc anticipat,

mirela2 spune:
| citat din mesajul lui anka_daria77 Bine v-am gasit fetelor. Dupa diverse experiente cu diversi doctori am ajuns si eu intr-un final la DR. Tutunaru. Maine intre 14.00-18.00 mi s-a spus sa merg la cabinetul din Sandu Aldea,86 pentru o prima intrevedere. Acum intervine problema. Imi puteti da o mana de ajutor si sa imi spuneti si mie cam cum as putea ajunge la cabinet de la Pta. Victoriei cu mijloacele de transport in comun pt. ca sotul nu ma poate insoti fiind ocupat la munca. Cu masina faceam noi o mica orientare turistica da asa....... Va multumesc anticipat, ![]() ![]() |
cu mijloc de transport in comun nu as stii sa ti spun, dar cu taxiul ajungi repede
este nu foarte departe de arcul de triumf, cam a patra la stanga dupa spitalul Elias, daca nu ma insel. am fost numai cu autoturismul sau cu taxiul.
bafta
georgia_c spune:
ady .. nu .. categoric nu fiv fara laparo..de ce ?.. pt ca desi nu cred (daca imi amintesc corect ai avut o sarcina , pe la inceputul anului ) , trompele pot avea un lichid toxic , care impiedica implantarea .. hidrosalpinx..deci , daca vrei histero cu dr t , te duci la el si ii zici , ca de fapt le vrei 2 in 1 ca la oferta .. ok , micuta ?
aseee..si dupa astea doua ramai gravi si uiti naibii de uratul ala de fiv ... deci , ti-am facut planul si asa cum zicea si flacarica , salta poponeata de la pamant ca avem treaba ...trebuie sa ramai gravi ..si cat mai repede ...
tu flacarico ce mai faci ?
va pupa fata dulce ...si pe cele de is in concediu , si pe cele ce si-au "revenit", si pe cele de stati la munca
despre mine .. azi mi-am scos maseaua de minte .. deci adio si putina minte de o aveam ![]()
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc
anka_daria77 spune:
| citat din mesajul lui mirela2 cu mijloc de transport in comun nu as stii sa ti spun, dar cu taxiul ajungi repede este nu foarte departe de arcul de triumf, cam a patra la stanga dupa spitalul Elias, daca nu ma insel. am fost numai cu autoturismul sau cu taxiul. bafta ![]() |
Mirela multumesc mult cred ca pana la urma ma voi descurca.
Fetelor sa stiti ca am emotii eu pana acum nu am consultat doctori barbati ginecologi. Intr-un final am luat taurul de coarne si am zis ca in viata mea nu voi mai merge la doamne doctor. Au experimentat destul pe mine si am ales un doctor. Sper sa fie cu noroc de data asta de 4 ani vrem un bebe.

anka_daria77 spune:
| citat din mesajul lui mirela2 anka cu placere, e profesionist Tutu, vb frumos nu este brutal. bafta |
Multumesc inca o data. Va voi comunica cum a decurs prima intalnire