Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 104

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

sandy,
evident ca l-am intrebat si pe tutu..mi-a spus ca nu este probl..voi naste prin cezariana.
stiam ca treb aprobarea sefului, dar nu mai este valabil

lorelix 26+ sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

MamiLali si eu abia astept sa ne spui ce ascunzi in burtica. Orice va fi, va fi cel mai iubit copilas din lume. Si sunteti tineri, aveti timp sa faceti pereche
Mirela cum te mai simti azi? Cind te duci la dr T sa vb cu el? eu ma duc azi dupa amiaza si sper sa stabilim cind facem laparo. Desi imi este frica de mor, abia astept sa o fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

fetelor, aveti idee il gasesc pe dr.T azi la cabinet? va multumesc si va doresc o saptamana usoara

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Cristy, da, azi este la cabinet, asa mi-a zis mie simbata la telefon. Si eu o sa am duc azi pe la 16.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

adriana, multumesc mult, eu incerc sa ajung azi pe la 12-13, vreau sa incep o serie de inseminari de 2-3 luni... sa vedem... pup si succes pentru azi

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

cristy bafta si tie draga mea cu inseminarea, sa dea dzeu sa fie cu ochisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

MamiLali si eu abia astept sa ne spui ce ascunzi in burtica. Orice va fi, va fi cel mai iubit copilas din lume. Si sunteti tineri, aveti timp sa faceti pereche
Mirela cum te mai simti azi? Cind te duci la dr T sa vb cu el? eu ma duc azi dupa amiaza si sper sa stabilim cind facem laparo. Desi imi este frica de mor, abia astept sa o fac.

andra, merci de intrebare, in principiu sunt ok, ma jeaneaza inca si cel mai tare in partea dreapta. la T cred ca mergem marti sau miercuri.
Stai linistita ref la laparo, nu o sa simti nimic, dupa o sa ai oaresce efecte secundare, jena in gat ca este anestezie cu tubaj si inciziile o sa te doara putin, mai ales cand vrei sa te ridici din pat sau daca mergi cu masina o sa te jeneze daca de zgaltai. In rest stai linistita.

abia astept sa stabilesc cu T protocolul pentru FIV si tot ce tine de procedura, vreau copil si al meu ma tot intreaba "cand imi faci bebe?"

Mergi la inceput

Mirela draga mea multumesc frumos cred ca este nerabdatoare sa te apuci de fiv o sa fie totul perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Tocmai am primit rezultatul unor analize si am nevoie de sfatul vostru pina ajung la doctor:
- Inhibina B 17.5 - <45 rexerva ovariana redusa
- < 286 faza foliculara
- < 189 faza ovulatorie
- < 164 faza lutelala
- Anticorpi Anti Mulleriana - 2.59 ( 1.0-10.00)
De asemenea am facut si dozari hormonale in z3, estrogenul si progestronul au iesit mai mici fata de intervalul normal. In rest cele de glanda,prolactina , fsh si lh au iesit bune.
Din cite imi dau eu seama rezerva mea este f mica, desi am doar 29 de ani
Sunt la pamint

Mergi la inceput