Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 104

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Fireyes sunt convinsa ca stii mult mai multe ca mine in materie de hormoni, ce spui tu e logic ... Cred ca analizele trebuie analizate in ansamblu, ca un intreg...de aia pe linga inhibina , am facut si AMH, plus dozarile hormonale obisnuite: sa detaliez si celelalte rezultate :
- estradiol 21 ( faza foliculara 39-189)
- Fsh 5.39 ( faza foliculara 3.85-8.78)
- lh 2.424 (faza foliculara 1-18)
- progesteron 0.26 ( faza foliculara 0.27-2.61)
Pe linga astea am facut prolactina 13.64 ( 3.24-29.12), Ft4 0.79 (0.71-1.85), TSH 1.714 ( 0.34-4.20) , Ft3 2.30 (1.4-3.48) si ATPO 7.6 (0.1-16).
In ultimele luni am avut cm la 33 de zile, in conditile in care de 5-6 ani am fix la 29-30 de zile.
Abia astept sa vad ce imi zice dr Bajenaru, si o sa ma duc si la dr T, sa vad ce parere au si ei.
Oricum iti multumesc din suflet, ajuta enorm tot ce spui tu, si tre sa recunosc ca deja nu mai vad asa de neagra situatia. Inteleg ca si tu urmeaza sa faci fiv in toamna asta, sper din suflet sa fie o reusita, meriti, esti un om tare bun
Simonia

analizele hormonale suna f bine in general, doar raportul fsh/lh nu e chiar ideal, ca se apropie de 2.5 (pragul ala critic). nu e insa sarit de 2.5, ca atunci clar era un semn de intrebare.
progesteronul in z2 e bine sa fie cat mai mic, iar la tine chiar daca e f usor sub limita, nu e ingrijorator, pt ca toate analizele se fac prin mediere de fapt, iar o eroare de 0.01 e mai mult decat de asteptat.
Nu-ti face oricum mai multe griji decat e necesar, pt ca, repet, AMH e singurul care conteaza cu adevarat si valoarea ta e excelenta.
Iar daca totusi ajungi la fiv, hormonalele tale sunt de pus in rama si se incadreaza perfect la cele mai drastice cerinte.

Ah, si bucura-te ca ai doar 29 de ani, pt ca varsta e cel mai bun indiciu de calitate a ovocitelor, indiferent de marimea rezervei ovariane. Ca daca aveai o rez ovariana uriasa, dar 45 de ani, probabil ca puteai sa te folosesti de 5% din oute, ca restul nu erau calitative.

Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Fireyes, draga mea,cand citesc ce sfaturi competente ai inceput sa dai, ma intreb daca nu cumva in ultimii doi ani,nu ai facut ceva studii de medicina...Parca mai ieri eram amandoua proaspete forumiste...Si in tot acest timp n-am avut decat deziluzii...amandoua....Poate sfarsitul anului ne va prinde si pe noi gravidute (in uter!).Suna ca dracu completarea asta,dar...stii de ce o fac!

Iubita, din pacate soarele nu a venit la noi pe strada, dar ne mutam noi mai aproape de el, daca e nevoie
Taaare mult as fi vrut sa nu fie nevoie sa invat atatea... doar ca la mine, situatia sta pe dos: absolut tot profilul hormonal e ideal (toate valorile, raport,etc.), inhibina b e aproape 200 (deci ai zice ca sunt campioana), insa fix AMH e 0.6. si asa se explica rezultatul meu de la fiecare stimulare. nu mai zic ca am facut 2 fivuri la 29 de ani si al 3 lea la 30 si cateva zile. Asa ca sunt cel mai bun exemplu ca doar AMH conteaza la rezerva ovariana. si varsta m-a ajutat pana la urma, ca din alea 2-3 ovo obtinute cu superdoze de stimulare, am mai stors si cate un embrion pe ici pe colo...

La tine sper din tot sufletul sa-si intoarca Doamne Doamne privirea spre tine si sa iti strangi puiutul curand in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fete dragi
Fireyes multumesc frumos pt incurajari , cred ca ai idee ce mult conteaza. Sa ma ajute Dzeu sa reusesc. Si tie sa iti ajute , ca fara un pic de ajutor din partea lui nu facem nimic. Sigur o sa fac fiv, nu vreau sa mai astept, as vrea intai sa fac laparo , pt linsitea mea sufleteasca , si apoi ma apuc ... Si eu am invatat in ultimii ani atitea lucruri, despre analize, interventi, boli, lucruri pe care as fi preferat sa nu le stiu niciodata, si sa am un copilas din primele incercari ... dar uite ca viata ne duce pe carari nebanuite. Fiv-urile le-ai facut in tara, si daca da , unde?
Am atitea intrebari in capusor....dar le dau eu de cap
Magdita scumpa mea, deci cu curatenia te ocupi seara .... se anunta petrecere mare simbata sa intelegem....bun asa. sa iti traiasca nepotelul si sa creasca mare si sanatos.
Zanica Georgia desi nu prea am dormit azi noapte, azi nu am mai plins deloc... tot greu imi este, nu prea ma pot obisnui cu ideea inca....dar mergem inainte si o sa reusim.
Vreau sa va multumesc tuturor care au avut timp sa imi spuna citeva cuvinte si sa ma incurajeze, nu aveti idee ce mult conteaza... nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva vreodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

adtianaady,curaj! Suntem aici tocmai ca stim cat de mult inseamna o vorba buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

tinuta merci draga mea
tu ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

magdita, oana iti multumeste mult pentru completare. ca sa termini curatenia mai repede. Sa-ti traiasca nepotelul si distractie placuta la botez! Ca semn de multumire uite niste poze cu piticii www.flickr.com/photos/35125185@N02/" target="_blank"> aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Madlen, multumesc pentru mesaj . Sa-ti traiasca sanatosi copiii . Sper sa traim toate fericirea de a deveni mame intr-o zi .
Aditu

Am reusit sa incarc cateva poze din concediu :

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank"> poze dragi .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Am deschis capitol nou, care sper sa fie plin de vesti bune aici.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput