Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 104
Raspunsuri - Pagina 14
sandyprs spune:
Buna fetele eu va citesc mereu dar sunt mai lenesa la scris.Marti am fost si eu la Tutu mi-am vazut fetita , mi-a masurat IR-urile si sunt f bune s-a uitat cu atentie ca de obicei , cu putina vorbarie evident , dar concluzia este una "e f bine".Peste 3 saptamani merg la Dr Iosup pentru a doua morfofetala.
Vally iti doresc o sarcina usoara si sa dai fuguta printre picaturi sa ne povestesti si noua(eu una deja sunt tare curioasa)
Lali sarcina usoara in continuare si multa sanatate tie si la BB.
Pup fetele si va doresc multa sanatate.
20 + 
aerlilian spune:
Mirela , nu am uitat de tine...la ora asta ar trebui sa fii in patul din dormitorul tau...Asteptam vesti!

anaconda2 spune:
Adriana , n-am poze de data asta ...ptr ca nu apare nimic pe stick ! Vreo eroare de copiere probabil..
Am sunat asistenta lui Iosup cand am ajuns acasa si mi-a zis ca imi copiaza din nou data viitoare , adica peste vreo 2 sapt cand merg iar la T .
BB e bine , are 1,8oo kg si....asteptam sa mai creasca .
Vally ..:) ai aflat cand e ziua lui T
? Chiar daca stie cineva , nu cred ca o sa posteze aici ...
Ai programat cezariana ?
31 + 
lauravoinicu spune:
Ana , ma bucur ca te-am cunoscut! Stai linistita ca bebe acum incepe sa creasca si sa ia in greutate 
Vally , nastere usoara !si tine cont si de mine sa imi predai stafeta ![]()
Eu aveam endometrul azi in ziua 10 , 7,5 , cum drak , nu stiu, ca in ziua 7 il aveam 8 , poate l-a masurat in locuri diferite , ma mai duc luni si spre sfarsitul saptamanii viitoare sper sa fac ET.
Va pup!
Avalon spune:
Ana, ma bucur ca baietelul tau e in grafic! Sarcina usoara si nastere usoara!

PS: Un indiciu: ziua cu pricina a fost cand postat Mirela mesajul de mai jos:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 neata aerlilian, Tutu nu are nici duminica stare? bafta, sa fie cu ochisori .![]() |
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
24+ 
lauravoinicu spune:
Eu stiu ca ziua urmeaza , nu ca a fost......da ma rog poate nu mai tin eu bine minte....
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui aerlilian Mirela , nu am uitat de tine...la ora asta ar trebui sa fii in patul din dormitorul tau...Asteptam vesti! ![]() ![]() ![]() ![]() |
puiule, am ajuns acasa la 8 seara.
am intrat in operatie la 8.30 si din ce mi a spus sotul, a durat 30 min. ciudat ca nu l-am vazut pe Tutu in sala de operatie, o fi aparut dupa ce eram eu "dusa".
nu am avut nik, absolut nik, asta i-a spus unul din medici sotului.
sunt un pic dezamagita, ca tutu nu a venit sa ma vada si sa imi spuna rezultatul, am stat in reanimare fff mult, caci anestezista nu a dat verde la timp, am urcat la salon pe la 6.
si ca sa fie treaba treaba mi s-au ratacit si niste haine.
in rest sunt ok, imi sangereaza rana de la buric, celelalte sunt inchise. o sa fie bine.
pupici
andrabirni spune:
Mirela, iarta-ma daca am mai pierdut din sirul "laparo"....dar pentru ce ai facut-o?
Sa iti revii cat mai repede si sa mai treci si pe la noi, la azoo....

![]()
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui andrabirni Mirela, iarta-ma daca am mai pierdut din sirul "laparo"....dar pentru ce ai facut-o? ![]() Sa iti revii cat mai repede si sa mai treci si pe la noi, la azoo.... ![]() ![]() |
andra, la histero mi s-a spus ca am trompele infundate, de asta am facut laparo...dar se pare ca nu era nik infundat.
o sa imi revin, caci vreau cat mai repede sa intram pe fiv, sa ne apucam de protocolul fiv.
vin si pe la azoo.

.