Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 104

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Lali, multumesc de raspuns.
Pai eu am toate analizele facute, ecografii, de ovulat ovulez si nu cred ca e nici o problema acolo. Sotul are spermograma facuta. Eu banuiesc o problema cu implantarea...Sunt foarte curioasa sa vad ce zice.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

lalitica2000, cand ai platit tu 150 ron doar ptr o consultatie ? ... sotzia mea nu a platit atat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

tannoo25, miercuri cand am fost la control am platit atat. Sotia ta cat a platit pentru consultatie?

Lali 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

adriana bafta la laparo
lalitica daca reusesc sa aflu ceva te anunt

eu pentru consultatie, care include eco, tot 150 ron am platit

vally s38 Gloria-Ailyn sau Adeline (inca nehotarati...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

vally, sa ai o nastere usoara. Eu nu ti-am cunoscut povestea, dar am intrat acum la istoric si am vazut ca ai reusit prin FIV cu dr T+M. Ne dai sperante in caz ca vom ajunge si noi la FIV. ptr tine si fetita ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

tinuta multumim

vally s38 Gloria-Ailyn sau Adeline (inca nehotarati...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

vally, vei naste normal sau cezariana?
si de ce in sapt 39, ceva probl?
oricum iti doresc nastere usoara
si eu sunt in sapt 26 si as vrea sa nasc prin cezariana , de aceea te intreb.
sa auzim numai de bine

lorelix 25+ sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

acum, dupa ce am mai citit ce au scris fetele, laticia2000, iti spun ca poate ptr gravidutze, care fac si eco, e alt tarif; sotzia mea nu e gravidutza; a platit 50 ron ... in curand speram sa platim si noi la fel ca voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Tocmai ce am venit de la Tutu. A fost prima mea intalnire cu el si sper sa imi "schimbe norocul". Aveam niste emotii cum nu am mai avut decat la operatia pt. o masea de minte...imi venea sa fug! Mai ales ca din cabinet se auzeau niste sunete foarte ciudate si infricosatoare (cred ca erau sunetele intrauterine si bataile inimilor bebelusilor "la purtator" ale fetelor dinaintea mea). Dar cum am intrat m-am linistit. Nu am aflat prea multe decat ca voi intra pe schema standard a lui:
- monitorizare 2 luni consecutive + prestat in zilele indicate de el;
Daca dupa monitorizare lucrurile nu arata bine (nu exista ovulatie, nu se rup foliculii etc.) si nu raman nici gravi, il trimite si pe sot la o spermograma intr-un anumit loc recomandat de el.
Altceva nu mi-a zis decat ca tb sa fac etapa asta si dupa aceea vedem ce e de facut....laparo si alte chestii daca trebuie.
Mi-a zis ca pt monitorizari se plateste 1 data pe luna, indiferent ca tb sa vii de 2 ori sau de 10. Nu mi-a spus insa si cat. Stie cineva?
mirela, cum esti, ceva vesti?
tannoo25, ma bucur sa vad un viitor tatic (iti tin pumnii pt asta!)care se implica pana la a intra pe forum pt. asta!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Iepumic monitorizare costa 200 ron, indiferent de cite zile te duci. Sper sa ai mult noroc si sa ramai repede, poate iti poarta noroc dr T.
Maine dimineatza ma duc si eu la eco, sper sa stabilim cind facem laparo .
Tanno va tin si eu pumni sa faceti in curind eco ca Mami Lali si sa auzim inimioara

Mergi la inceput