Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 104

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

madutzule, daca ai stii de cate ori esti tu in gandurile mele. Ti-am mai zis ca ai tot respectul in fata mea pentru puterea de care dai dovada si pentru faptul ca desi ai trecut prin aceasta nenorocire intotdeuna ai un cuvant bun de spus pentru fiecare.
Sa dea DD sa primesti un ghiocel in dar cat de curand. La cate berze ai vazut in concediu, nu se stie niciodata

Lali 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

mirela,
ai fost la tutu la cabinet miercuri pe la ora 14:30-15:00?
esti tipa blonda cu parul cret prins in coada?

lorelix 25+ sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

pt tutunici!!!

stie cineva data nasterii al dr-lui T?

in max 1 sapt este marea intalnire o sa ne vedem minunea mult dorita
Revin cu vesti...

va doresc sa reusiti toate cat mai repede sa va indepliniti visul!bafta multa tuturor!

vally s38 Gloria-Ailyn sau Adeline (inca nehotarati...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lali ,ma bucur din suflet ca totul este ok, parca il vad pe sotul tau...Trebuie sa-ti fi ramas in suflet imaginea...Si al meu are cam aceleasi dimensiuni (de sot vorbesc) si tare mult mi-as dori sa-l vad traind asemenea momente...Nadajduiesc ca se va intampla odata si odata...
Mirela ,tare rau imi pare ca ti-am vazut abia acum mesajul...Dar ai primit deja un raspuns...Pe prima pagina ai tot ce-ti trebuie.Deci maine seara ne scrii de acasa si ne spui ca totul este ok,da?
Madutz, Tammy, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Mada , suntem bine , toata ziua il simt pe bb , e o minune .. , maine mergem la eco de trim 3 la Iosup , apoi intram si la T .

31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

mirela, cum a decurs laparo ? rezultatul e bun ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Mirela face laparo astazi (vineri).Tinem pumnii sa vina cu rezultat bun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Salutare!
mirela, iti tin pumnii!
mada23, multumesc, promit sa va povestesc ce mi-a zis.
Am niste emotii de zile mari...as pleca de pe acum sa ma infiintez la cabinet, asa nu mai am stare!!!!!

Ah...imi puteti spune cat costa o consultatie la cabinet?
Si...imi face si consult sau doar se uita pe analize si discutam?

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

vally, ce putin a mai ramas. Sa ai parte de o nastere usoara si pe urma sa ne arati si noua poze cu printesa ta si sa ne si povestesti cum a decurs nasterea. Eu una, sunt direct interesata. Imi pare rau dar nu stiu cand este ziua lui Tutu.

mirela, bafta maxima azi la laparo. Sa te intorci cu un rezultat beton.

lilishor, cu siguranta se va intampla cat de curand. O sa vezi. Dupa o nenorocire trebuie sa apara si lucrurile frumoase. Uite la mine, exact la 2 luni de cand am primit telefonul acela de la mama mea care ma anunta ca tatal meu nu mai este(Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!) am ramas insarcinata, asa ca sa stii ca o nenorocire se compenseaza cu ceva bun pe urma.

iepumic, bafta azi la consultatie. Sunt tare curioasa ce impresie iti va face Tutunaru. O consultatie la el este 150 Ron. Din cate stiu eu, el nu prea se uita peste analizele facute in alta parte. El are metoda lui proprie si personala: te va monitoriza 3 luni sa vada daca ovulezi, il va pune pe sot sa-si faca spermograma si pe urma va urma cel mai probabil laparoscopie in cazul tau. Te asteptam cu impresii.

Lali 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fete dragi!
Mirela multa bafta azi si sa vii numai cu vesti buneAstept multe detalii, pt ca si eu voi face in septembrie laparo cel mai probabil
Iepumic te cred ca ai emotii, sa speram ca vei primi cele mai bune vesti . Abia astept sa imi spui diseara cum a fost.
Vally ce repede trece timpul asta,parca mai ieri ne bucuram de reusita ta...sa ai parte de o nastere usoara si de o fetita sanatoasa si frumoasa
Mami Lali abia astept sa ne spui ce ascunzi in burtica. Sunt tare curioasa sa vad daca am avut sau nu dreptate, poate mi-am pierdut harul de mica vrajitoare
Lilisortu ce mai faci? cum te mai simti? asa cum zice si Lali dupa necazuri, vin sigur si bucuri, asa ca sa ai sufletul deschis mereu pt ca multe lucruri frumoase vor urma
Ana ma bucur ca flacaul tau este bine, si multa bafta la eco si ne mai pui si noua cite o poza cu micutul tau
Mada
Tamytu ce mai faci? ce planuri mai faci? mama ta cum se mai simte?
Zanica Georgi tu esti bine? nu ne mai spui nimic
Eu maine ma duc la dr T dimineatza pt eco si sa ii zic ca vreau sa fac laparo. Am sperat sa nu fie nevoie, dar gata tre sa imi iau inima in dinti si sa merg mai departe. Marti o sa am rezultatul si la inhibina B si AMH , sper sa vad o rezerva mare ovariana cit sa am timp sa fac trei copii sau citi mi=o da dzeu

Mergi la inceput