Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 104

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Madutz , ti-am urmat sfatul, am fost la preot dimineata.
Adriana , mult succes luna aceasta!
Lali , abia astept vestile tale bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellla77 spune:

Buna tutunici.
Multumesc din suflet fetelor care s-au gindit la mine si sper sa pot veni cu o veste buna.As dori sa va adresez intrebarea zilei''Cum ati petrecut de cutremur?''
Fetelor care vor sa se duca la Tutu le pot spune ca-i destul de liber ,probabil din cauza caldurii si concediilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Magditza ,ai zis ca mai intri seara sa vezi ce facem...Dar iti spun eu ce facem...lancezim,pentru ca nu esti cu noi sa ne inviorezi!
Felixuca , e valabil si pentru tine!Abia astept sa reveniti din concedii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

aerlilian, ce ar trebui sa iau la mine pentru laparo,maine ma duc pentru internare si vineri imi va face Tutu interventia.
Trebuie cumva sa il mai sun inainte?
merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

buna, mirela2, vezi ca pe prima pagina e un mic ghid despre laparo cu tutunaru; de vb , vb maine dim cu el la analize ... succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Simonia.. nu e grozav, dar au mai aparut bebei cu endometru mic, lasa-l in pace ca e bun, bagi utro si merge. Crede in sansa ta si va fi bine
Lali.. burtika frumoasa, cum a fost la eco?
Ely... stiu ca te-am zapacit, dar o vizita la homeopata nu ar fi buna, ai ajuns departe cu ea, poate ca ar trebui sa reiei tratamentul ei. Ma gandeam si eu sa incep sa iau ce mi-a dat, coincidenta sau nu cand am ramas doar ce terminasem tratamentul ei de trei luni. fata sa se inroseasca
Adytzule.. si eu eram varza cu hormonalele si totusi minunea s-a intamplat, mergi la tutu, eu ma bazez mai mult pe el decat pe analize.
Danotino... felicitari mamico, dar nu ne-ai spus ce minune ai fetitza, baietel?
Iepumic... tinem pumnii sa vii cu vesti bune
Aerlilian... o sa fie bine, e un pas important
Belule.. multe, multe pentru tine, Doamne ajuta sa vii cu vesti bune
Mirela... bag o sa ai burtica curata, curata si sa "clocesti" outz dragutz cat mai curand
Magditzule, Felixule.. sa venit cu ochishori in burtik
Georgic.. multe zanica

o zi frumoasa!

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Helllo!!!!!!!!!!
Ce fac fetele? Vad ca nu prea scrieti, deci ori v-a afectat caldura, ori vreti sa o lasati pe Magdita sa schimbe capitolul cand se va intaorce!
Eu una, v-am zis cum e cu net-ul, deci nu am timp sa mai scriu si nici sa citesc in ultimul timp.
Va pup pe toate si profitati ca T este mai liber perioada asta, mergeti si faceti laparo, histero si ce mai trebuie ....sa descoperiti care e problema!
Georgicule, tu est tacuta tare am vazut! Planuri, ceva? Si sa stii ca nu stau departe de Bucuresti si as putea sa vin intr-o zi sa iau jordeua Felixucai si sa iti trag o bataita! NU trebuie sa fii pesimista!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput

Tamytzule... taman de tine am uitat esti bine?

Rocsy... multe floricele pt tine
Ana..-ici la cavaler

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

dragele mele, imi face o deosebita placere sa va anunt ca mazarichea noastra creste tare frumos si misca intr-una. Are aproape 7 cm si evident ca de fiecare data e un pic mai mare fata de varsta UM si uite asa am ajuns la 13 saptamani. A fost o placere sa vad cum misca minunea noastra. M-am emotionat eu, dar ce s-a mai emotionat una bucata sot . Inchipuiti-va o namila de om (1,90 inaltime si vreo 107kg) care era topit tot pe canapeaua vestita si toata fata ii radea si se tot minuna. Acum, evident, ca astept sa treaca mai repede saptamana asta ca sa ajung la Iosup si sa vad el ce ne zice. Poate o sa aflam sexul...abia astept!!!
A inceput sa se vada si burtica din cauza ca ma balonez, orice as manca. Astept cu nerabdare sa apara burtica de gravida.

Va doresc din tot sufletul sa traiti si voi aceste momente frumoase, pentru ca meritati din plin. Toate meritam sa ne tinem puiutii in brate si sa-i vedem cum cresc.

Lali 12+

Mergi la inceput

Lalitzicule... ma bucur ca mazarichea e bine, Doamne ajuta asa sa fie mereu , ce trece timpul , asa era si sotiorul meu , ei sunt mai topiti ca noi, sa vezi la Iosup ce se va minuna, acolo stati mai mult si-l studiaza pe toate partile.Ma bucur mult pentru voi, chiar daca trebuie sa recunosc ca in coltisorul ochiului am cate o lacrimioara, nu pot sa nu ma gandesc la ghiocelul meu drag.
Simonia... am tras cu ochiul la alte subiecte , a fost aici o fata Ubirica acum o mamica fericita, in luna in care a ramas tot plangea ca nu-i creste foliculul, stagnase cresterea, era dezamagita rau, era deja in z16 parca cand a crescut alt folicul ca Fat Frumos si acum are o minune de fetitza.Orice este posibil, trebuie sa ramai optimista , mergi la monitorizare, nu renunta

madutz

Mergi la inceput