Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 104
Raspunsuri - Pagina 15
aerlilian spune:
Mirela ,scumpa mea,tu acum ar trebui sa radiezi de fericire!!!N-ai nimic!Asta este super veste!Ai sa vezi ca in curand vei ramane gravi!Pentru ca esti zgandarita pe acolo si o sa se intample minunea!Cat despre prezenta lui Tutu in reanimare...Nu-ti face probleme,nu vine aproape niciodata...La mine a venit pt ca am trecut prin ce am trecut si fusese foarte grav...Dar daca la tine totul a fost ok,nu te astepta sa te mangaie pe frunte,pentru ca nu e genul...Spor la treaba si sa iti revii curand!(cred ca urarile aveau succesiunea inversa...
)
Ziua despre care spune Avalon este 26.07.Eu atunci am fost la spital...
mirela2 spune:
bine ar fi sa fie atat de simplu, daca si spermograma sotului s-ar imbunatatii.......oricum natural nu cred ca avem vreo sansa, la FIV sigur vom avea sanse.
bebei la toata lumea.
pupici lilian

vally spune:
lorelix maine intram in sapt 39; si maine ne ducem la spital pt monitorizare BBlina si vom stabili si data cezarianei
sarcina usoara in continuare 
sandy multumim 
sarcina usoara in continuare!!! e o perioada minunata care se termina fff repede 
anacondama bucur ca bebe e bine si e in grafic; sarcina usoara in continuare
nu am aflat inca ziua dr T
maine programam cezariana 
lauravoinicu multumim 
esti prima pe lista pt stafeta 
vally
s38
Gloria-Ailyn sau Adeline (inca nehotarati...
)
andrabirni spune:
Mirele,dar pentru ce iti trebuiau trompele la FIV?Ma cam surprinde ce ti-a facut laparo.... Mult succes la FIV.

anaconda2 spune:
Avalon 
Laura , si mie imi pare bine ca te-am cunoscut . Endometru in ziua 10 e bun , o sa mai creasca pana la ET . Bafta !
Ai dreptate , ZIUA urmeaza , nu a fost ...
Nici atat pe 26.07..![]()
31 + 
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andrabirni Mirele,dar pentru ce iti trebuiau trompele la FIV?Ma cam surprinde ce ti-a facut laparo.... Mult succes la FIV. ![]() ![]() ![]() |
au vrut sa verifice si cavitatea uterina si..puii mei habar n am, m am ales cu o burta plina de gaz si 3 gauri in ea, plus starea de disconfort.
adrianaady spune:
Mirela draga mea felicitari pe rezultatul asa de bun, nu ai absolut nimic....super
nici macar trompele care pareau infundate....
Sper sa iti revii repede si sa va apucati de fiv, inteleg ca asta e pasul urmator. Laparo o sa fac si eu probabil in sept, asa ca o sa te rog sa imi mai spui si mie cite ceva in zilele urm.
andrabirni spune:
.Mirela,as face 2 laparo pe cateva zeci de gigei...
Sa dea Domnul sa avem noroc si sa reusim.In cateva zile, sigur iti revii.

bebe2008 spune:
Buna fetelor!
Un
pt Magdi!!
Ana, ce putin mai ai....
Sarcina usoara in continuare, ca la termen nu se pune problema sa nu fie pup] pe 
Fetelor, as vrea si eu un PM cu data nasterii lui Tutu. Multumesc.
simonia spune:
daca trompele sunt infundate, atunci cu siguranta este puroi, o infectie.
daca trompele comunica cu uterul atunci pune in pericol sau distruge embrionul plasat la fiv.
asa imi explic eu chestia cu laparoscopia-trompele infundate-fiv.
infertilitatea inexplicabila este mai buna decat una din cauze bine definite si definitiva.
asa sunt sanse sa se intample oricand!