Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (43)
Raspunsuri - Pagina 14
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
Livsy multumim! pt cei 2 psalmi, ne bucuram si ne sunt de folos.
Post usor!
deeva73 multumesc pt complimentul Ioanei.
Sa dea Dumnezeu sa fi ovulat.
Va multumesc pt rugaciunile voastre.
Culmea ca nu ma agat de nici un simptom al sarcinii (de 2 luni, mi-am zis sa nu ma m gandesc), dar simptomul de ieri, nu am putut sa-l trec cu vederea, m-a durut burta aproape toata ziua..si m ales am si dormit si cand m-am trezit tot cu aceiasi durere, ba chiar m tare.
Ma voi
la Dumnezeu sa fie vb de ovulatie si sa-mi daruiasca pruncul mult dorit.
Chiar nu-mi doresc sa imi spuneti ca sunt simptome ale unei sarcini si de fapt sa nu fie, as vrea sa fiti sincere, si daca ati avut aceleasi dureri in aceiasi per sa-mi spuneti (de fapt asta am intrebat).
Foarte frumos mesajul scris in dimineata aceasta, si ai mare dreptate.
caciantoni multumim ! si pt sinaxar.
carmelly multumim mult! 
Post usor! iti doresc si tie, ca de altfel la toata lumea. Sa incercam sa nu ne ispiteasca cel rau.
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
mvb spune:
Ioanact durerile de burta le am si eu in zilele de ovulatie....durerea se simte exact in dreptul ovarului care a ovulat....ai sa vezi ca luna viitoare te va durea in cealalta parte
la celalat ovar....asta e semn ca ai un organism sanatos care isi face treaba luna de luna asa cum trebuie.....durerea la mine tine cel mult o jumate de zi.....ma rog din suflet ca toate fetele de pe forum sa devina mamici, nu doar cele de la topicul nostru, pt ca bucurie si fericire mai mare decat un copil nu exista!
Va imbratisez pe toate si va doresc POST USOR!
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
iris_23 spune:
buna
am si eu o intrebare, de unde as putea sa fac rost de un braul Maicii Domnului pe care sa-l port la pantec?
multumesc
cami_antonia spune:
ioanact eu am aflat tare repede ca sunt graviduta ... dar nu trecusera nici cateva zile de la ovulatie si de la marea unire si deja ma durea burta cum zici tu ...
eu din pacate nu am simtit niciodata cand ovulez ... de aceea la mine aceasta durere a fost pt sarcina ...
cand am simtit asa eram sigura ca e ceva micut acolo ... si asa a fost
deeva 
doamne ajuta!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
laurraa spune:
buna dragelor si cipicah;
am pus poze de la botez si daca aveti placerea sa va uitati aici le gasiti: http://picasaweb.google.com/laurraa14/BotezMaya3Iulie09?feat=directlink
de la cununie de duminica http://picasaweb.google.com/laurraa14/Cununat26Iulie?feat=directlink
iar aici sa va uitati la primele filmulete cume ea nervoasa si zambitoare cand papa la mami
http://www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
mii de scuze dar tbuie s aplec ca deja maraie; am vrut sa impartasesc pozele si fug la printesa; revin cand face nani sa citesc din urma
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
anadomnica spune:
laurra am admirat mandrete de Maya mancacioasa si ganguitoare - O MINUNATIE!!!

SA VA TRAIASCA!! E tare dragalasa si grasunica 
Doamne ajuta!
27+
Maria 
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
deeva73 spune:
Ziua buna fete si Cipicah,
In viata me sa-ntampla lucruri bune, si asta-i doar inceputu'. Azi am avut o zi buna la lucru, plina de evenimente pozitive pe termen lung, traba ca'i mana Domnului ca Lui m-am rugat sa-mi ajute. Pur si simplu stau linistita in banca mea si El imi trimite oamenii de care am nevoie. Laudat sa fie Domnu'!
Ma bucur ca or avut ecou cele traite si scrise de mine azi dimineata. Sa ne-ntelegem, eu nu scriu frumos, eu numa' va-mpartasesc voua ce-mi da Dumnezau Bunu' sa simt. De une stiu ca-s ganduri de la El? Fin'ca is ganduri de smerenie, ase patasc de fiecare data cand starui in rugaciune... s-atuncea stiu ca El m-aude si-mi raspunde. Si ma simt atata de usoara si de libera cum nu m-ar putea face tati banii din lume. Daca voi credeti ca scriu frumos atunce va puteti voi da sama cat de minunat ii cee ce simt... nu-s cuvinte pe pamant sa va pot spune. Iubesc iremediabil, stiti voi... cu fluturi in stomac. Pe cine? Pe Dumnezau Bunu'. Voua vi s-o'ntamplat sa va ganditi la El si sa va napadeasca fiorii primei iubiri... no dragii mei eu asta simt amu, si'n timpu cand scriu aste vorbe tremur de-atata bine.
ellenii oare mai sti ca tu ai fost prima care mi-ai urat de bun venit intr-o sara rece e martie. Ai venit calare pe-o masina rosie langa care scria "another day goes by"... si multe alte zile or trecut de'atunce.
anadomnica afla ca eu simt lipsa cuvintelor tale sincere de imbarbatare. Si cand mai apari pe topic imi vine sa te strang in brate da' ma tem sa nu-ti rup burtica, ase ca ma abtin.
cami antonia tie ti s-o mai linistit viata? Alina si Adrian ce fac? Da' Antonia?
housepocket vad ca ai scapat de monitorizare si ma bucur. Acu poate te-ntalnim mai des pe topic.
pogonici, happy voi erati nelipsite din trupa, de ce ne parasiti?
georgia pe tine as vre sa te cunosc. Mi te imaginez ca pe o prezenta discreta dar, cu suflet mare, mare.
laurraa Frumoase poze, familia ta ii minunata. Teodora iti seamana mult, despre tine ce sa zic, de la botez ai slabit vizibil. Sau ma-nseala pozele?
S-aveti wek end placut.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
laurraa spune:
multumesc de aprecieri dragele mele si sa va dea Dzeu la toate o minune ca a mea, caci numai bunul Dzeu si Maicuta mi-au dato-o
deeva, inainte de a ramane insarcinata Ii spuneam bunului Dzeu:"nu conteaza Doamne prin ce trec, cum arat, ce o sa indur numai da-mi un prunc sanatos" si intr-adevar de la botez am mai slabit; m-am ingrasat fff mult, 35 de kg de la tratamentul de mentinere si acum mai am 15 de dat jos.Cu Dzeu inainte; multumesc de apreciere
; asa exaltare in suflet am si eu de fiecare data cand ma rog sau can intru la Sf Cuv Parascheva imi vine instantaneu sa plang de emotie
anita, sa te ajute si pe tine Maicuta cu o asa minune
anadomnica mai ai un pic si vei trai aceste sentimente minunate
ioanact, poate da Dzeu si ne bucuri cu o veste buna
pupici
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
pogonici1977 spune:
fetelor mam dus la sf maslu si cand citea rugaciunea ptr morti mi sa facut atat de rau incat Era sa cad jos in biserica...am iesit afara..ameteam in continuare......uf...
a trebuit sa plec acasa, desi stau la 3 min de biserica..abia am aj acasa......
e prima data cand nu reusesc saau la toata slujba...ce rau imi pare
de ce oare mia fost atat de rau?? de caldura///???
acum stau in pat sami revin..