Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (43)
Raspunsuri - Pagina 13
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
Multumim deasemenea si pt vizionarea pozelor: ANITA75
. iris 23
, vvvvv
si ellenii pt urare.
Fetelor, pe mine azi m-a durut toata ziua burta, am adormit un pic, dar durerea m-a trezit (aseman aceste dureri cu cele de la CM) ..dupa care am luat un No-spa si mi-a m trecut.
E posibil sa fiu
?
Mentionez ca am avut CM pe 12/13 Iulie?
Ce bine ar fi sa fiu!![]()
Doamne Ajuta-ma sa fiu
!
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
jujuka
LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de sot si de cei dragi tie!
P.S. Mai lasa smotrul si distreaza-te putin, ca deh, o data pe an e ziua ta
.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Livsy Ioanact, te rog sa ma ierti de intarziere, LA MULTI ANI! Este minunat ca dupa doi ani de la casatorie va doriti deja al doilea copilas! Sa va ajute Dumnezeu in toate! Ioana este superba si foarte dulce in rochita ei vaporoasa, sa va traisca si sa va aduca numai bucurii! ![]() |
Iti multumesc mult pt urare si cele adresate Ioanei

. Da, ne dorim fff mult al doilea copil.
Ne rugam la Bunul Dumnezeu sa ni-l daruiasca!

ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Livsy spune:
Ioanact, cu placere! 
Sa va ajute Dumnezeu!
dragi fete, am revenit pentru a va scrie primii doi Psalmi ai lui David, poate sunt de folos! Pe mine intotdeana m-au impresionat in mod deosebit Psalmii, intrucat sunt cantari de lauda catre Dumnezeu cel Atotputernic, amintindu-ne de dragostea si indurarea Lui, dar si de dreptatea Lui Dumnezeu; ei contin si sfaturi intelepte, de mare folos in viata. Sa fie de folos, sper sa va bucurati de ei! 

Psalmul 1
Ferice de omul care nu se duce la sfatul celor rai, nu se opreste pe calea celor pacatosi si nu se aseaza pe scaunul celor batjocoritori!
Ci isi gaseste placerea in Legea Domnului, si zi si noapte cugeta la Legea Lui!
El este ca un pom sadit langa un izvor de apa, care isi da rodul la vremea lui, si ale carui frunze nu se vestejesc: tot ce incepe duce la bun sfarsit.
Nu tot asa este cu cei rai: ci ei sunt ca pleava, pe care o spulbera vantul.
De aceea cei rai nu pot tinea capul sus in ziua judecatii, nici pacatosii in adunarea celor neprihaniti.
Caci Domnul cunoaste calea celor neprihaniti, dar calea pacatosilor duce la pieire.
Psalmul 2
Pentru ce se intarata neamurile si pentru ce cugeta popoarele lucruri desarte?
Imparatii pamantului se rascoala, si domnitorii se sfatuiesc impreuna impotriva Domnului si impotriva Unsului Sau, zicand: „Sa le rupem legaturile si sa scapam de lanturile lor!”
Cel ce sade in ceruri rade, Domnul isi bate joc de ei.
Apoi, in mania Lui le vorbeste, si-i ingrozeste cu urgia Sa, zicand:
„Totusi, Eu am uns pe Imparatul Meu pe Sion, muntele Meu cel sfant.”
„Eu voi vesti hotararea Lui,”, zice Unsul – „Domnul Mi-a zis: „Tu esti Fiul Meu! Astazi Te-am nascut. Cere-Mi, si-Ti voi da neamurile de mostenire, si marginile pamantului in stapanire!
Tu le vei zdrobi cu un toiag de fier, si le vei sfarama ca pe vasul unui olar.”
Acum dar, imparati, purtati-va cu intelepciune! Luati invatatura, judecatorii pamantului!
Slujiti Domnului cu frica, si bucurati-va, tremurand. Dati cinste Fiului, ca sa nu se manie, si sa nu pieriti pe calea voastra, caci mania Lui este gata sa se aprinda! Ferice de toti cati se incred in El!
deeva73 spune:
Sara buna fete si Cipicah,
Vin si eu in ceasu' noptii printre voi.
jujuka La multi ani si roditori de acu 'ncolo!
ioanact Ai o prunca tare faina! In legatura cu intrebarea ta... durerile de la mijlocul perioadei is o veste buna. Asta inseamna ca ai ovulat. Tu roaga-te la Domnu' sa se fi legat ceva acolo, iar noi o sa ne rugam impreuna cu tine. Stiu ca-ti doresti foarte mult, se simte din mesajele tale. Un sfat iti dau de vrei sa-l primesti, nu te mai agata cu disperare de orice presupus semn de sarcina. Eu tot ca tine am facut luna de luna si invariabil am trait aceeasi amara dezamagire vazandu-mi visul spulberat. Is convinsa ca multe fete or patit la fel. Stiu ca-ti doresti sa ti se spuna ca ai putea sa fi gravida acum, da' numa' Dumnezeu poate sti de va fi luna asta ori luna viitoare ori altcandva. Ca nime' pe lumea asta nu-ti poate aduce prunc decat Tata Ceresc. Si El ii bun si da, numa sa cerem. Iara noi asta facem aici pe topic, cerem, cerem si iara cerem.
livsy Daca tot in concediu esti atunci sa fie unu placut, iar la toamna deie Domnu' sa ai si rod...
Si as mai fi avut de zis ceva da', unu la mana cred c-am scris mult si doi la mana ii cam tarziu s-am uitat.
Noapte buna, Dumnezau sa ne pazeasca somnu'!
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
deeva73 spune:
stiam eu c-am uitat ceva...
monimo pleaca spre Bosnia unde are sa se roage si pentru noi, Domnu' sa-i randuiasca o calatorie usoara!
noce tu esti spre finalul calatoriei spre pruncul iubit si asteptat, sa-ti randuiasca si tie Domnu' nastere usoara!
chiar daca nu va pomenesc aici pentru fiecare am pastrat un gand bun. 
Maica Domnului sa ne pazeasca visele!
deeva73 spune:
Buna dimineata fete si Cipicah,
M-am trezit de dimineata cu fluturi de emotie in stomac. Azi incepe postul Sfintei Maria Maica Domnului nostru Bun la care ne rugam pentru izbavire de rele.
N-am avut intentia sa scriu, da' un gand strafulgerat prin crestet ma-npinge sa pun mana pe tastatura? Reflectand la zilele ce le traim o intrebare dureros de rece imi loveste toate simturile: "Pentru cine strangi pacate omule?" Trezita din buimaceala de dimineata imi zic Doamne, Tu ma-ntrebi asta ca sa ma trezesti. Acu realizez ca in goana mea dupa acel bine de care n-oi fi multumita niciodata strang mai multe pacate decat fapte bune. Alergand ca apucata dupa o bunastare materiala efemera am strand si oi mai strange greseli ce trebuie platite, de mine, ori de urmasii ce-i astept si pentru care ma zbat s-adun averi. Mirajul unei case mai frumoase, a unei masini mai luxoase ne-mpinge sa gresim fara sa vrem. Dar plata pentru pacat ii suferinta si eu multamesc Domnului ca mi-o dat-o mie si nu pruncilor mei. Ca nu-i osanda mai mare pe lumea asta decat sa te pedepseasca Bunu' Dumnezau prin copiii tai. Poate ca deaia nu-s mama ca mai am de suferit pentru "mostenirea" ce am strans pana in sfanta zi de azi.
Asa ca msa-nchin si zic: "Multamesc Doamne ca m-ai trezit!"
Va pup si post usor!
Livsy spune:
Buna dimineata,
Intru si eu sa va doresc tuturor Post usor si plin de roade duhovnicesti !
Deeva, foarte frumos ai scris! 

Iti multumesc mult pentru gandurile bune! Asemenea si tie iti doresc!

TUTUROR!
caciantoni spune:
SLAVIT SA FIE DOMNUL!
deeva - mi-ai luminat ziua draguta ... cat adevar este in cuvintele tale... te pupic si iti doresc post usor, ca de altfel tuturor.....
si bineinteles sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iulie/iulie31.htm
anadomnica spune:
Fetelor, buna dimineata si post usor tuturor!
Va multumesc la toate pentru re-primirea calda si pt. vorbele frumoase. Ii multumesc si Anei (Livsy) pt. dragostea cu care a adaugat pe prima pagina si cateva vorbe despre mine... desi nu cred ca meritam, nu am facut mai multe decat multe dintre voi, dar toate sunt randuite de sus.
elenii si deeva - mi-au placut cuvintele voastre, reflectiile voastre care dau dovada de suflete curate si sanatoase, iubitoare si recunoscatoare. Putina rabdare si veti fi binecuvintate asa cum din toata inima va doriti.
Fetelor, eu... am multe, multe ispite in sarcina... cred ca si pentru faptul ca sunt mai emotiva si mai sensibila si am nevoie si va multumesc pt. rugaciunile voastre. Va multumesc ca existati, va multumesc ca sunteti aici in continuare si va rugati, va sunt recunoscatoare. Slava Domnului!

Doamne ajuta!
27+
Maria 
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
carmelly spune:
Caciantoni bine ca e decat o alarma falsa. Sarcina usoara si la termen.
Ioanact o papusa ai. Sa va traiasca si sa va aduca numa bucurii. Tie: La multi ani!
jujuka si tie La multi ani si fericiti!
Gravidutelor le doresc o sarcina usoara si la termen, viitoarelor mamici (Noce) bebelul sa vina cand vrea el, sanatos, mancacios si fara colici.
Deeva tare frumos scrii tu.
Post usor si Dumnezeu sa ne miluiasca pe toti.