daca am fi din nou copii...
Raspunsuri - Pagina 2
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sirimie copil cu mintea de acum sau cu minte de copil? Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog si poze in album Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei |
Pai cu mintea de acum!
Sa ai posibilitatea sa te intorci pentru o zi sa spunem inapoi,in copilarie!
Dana
anaemi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Pai cu mintea de acum! Sa ai posibilitatea sa te intorci pentru o zi sa spunem inapoi,in copilarie! Dana |
Asa da ! asa m-as intoarce si eu...si m-as da mare
Iubirile mele: Filip (06.03.2007) ,Anastasia (03.08.2008) si taticul lor (bineinteles) :)
Cand am ajuns in sfarsit la capatul rabdarii, s-a gasit unul sa mute capatul mai incolo.
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaemi Asa da ! asa m-as intoarce si eu...si m-as da mare Iubirile mele: Filip (06.03.2007) ,Anastasia (03.08.2008) si taticul lor (bineinteles) :) Cand am ajuns in sfarsit la capatul rabdarii, s-a gasit unul sa mute capatul mai incolo. |
Adica?
deci tu te-ai da mare daca ai avea posibilitatea sa te intorci in timp?
Dana
danat spune:
Dragut subiectul andacos!
Cred ca eu as face cumva sa ma joc mai mult (nu prea simt ca m-am jucat destul ), as face cumva sa am un frate sau o sora (chiar daca nu depinde asta, tehnic vorbind, direct de mine ) si poate, as incerca sa ii fac pe parintii mei sa ramina impreuna....
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
aura_m spune:
Tin minte, cand eram mica, o "invidiam" pe mama ptr ca ea nu facea decat sa mearga la serviciu, sa vina acasa, sa faca curat, mancare, cumparaturi, sa spele, eu trebuia sa invat, Doamne ce corvoada mi se parea, aveam senzatia ca eu sunt cea oropsita. Am avut o copilarie fericita, pot sa spun, m-am jucat, m-am distrat, am profitat de copilarie, dar daca as mai avea ocazia sa fiu din nou copil, cred ca m-as bucara mai mult de copilarie, ptr cealalta jumatate cand ma gandeam ca mama ce treaba are! Ea nu are de invatat ca mine!
AURA
blackpanterro spune:
Eu nu as mai vrea sa fiu copil, mi-ar place insa sa ma am 18 ani :)
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
anaemi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Adica? deci tu te-ai da mare daca ai avea posibilitatea sa te intorci in timp? Dana |
adica as schimba unele lucruri de care-mi pare rau acum : nu as mai supara-o pe mama, nu as mai smotoci-o pe sora-mea , nu as mai sta sa iau bataie de la ai mei (adica as evita asta printr-un comportament de om mare (ceea ce vroiau cateodata de la mine))...si nu mai imi vine nimic acum dar cu siguranta mai sunt....in rest, de la 17 ani incolo n-as mai schimba nimic
Iubirile mele: Filip (06.03.2007) ,Anastasia (03.08.2008) si taticul lor (bineinteles) :)
Cand am ajuns in sfarsit la capatul rabdarii, s-a gasit unul sa mute capatul mai incolo.
edit: am uitat: nu m-as mai duce la tara la bunici decat pana la o anumita varsta (ne trimiteau la tara ca vroiam ca nu vroiam si detestam asta )
ariel_7000 spune:
asta e punctul meu sensibil...imi doresc din tot sufletul sa fiu iar copil...sa pot rade cu seninatatea de atunci, sa fiu inocenta ca atunci, sa mai pot crede ca viata este roz...sa ii vad pe ai mei tineri si sanatosi, sa nu mai vad cu ochii de om mare...sa cred ca pot zbura si fara aripi, sa vad viata ca pe o promisiune iar, nu ca pe o lupta...
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
anyella spune:
Eu as vrea sa mai fiu copil si adolescenta. Copil, pentru a beneficia de protectia si grija parintilor mei ,adolescenta pentru a-mi indrepta greselile facute,greseli care i-au facut sa sufere.As vrea sa am mintea de acum pentru ei,pentru parintii mei.
Eu stiu ca m-au iertat.Dar cred ca nu au putut uita "perioada mea neagra".Spre deosebire de ei ,eu am uitat.Sint o fiinta care daca isi isi impune ceva ,reuseste.Imi pare rau ca le-am provocat suferinta.
Sint ratiunea mea de a fi.Ei si barbatul meu.El,ma mai dezamageste citeodata...mama si tata, nu!O prietena (singura) imi admira familia,in adolescenta.Acum ii admir si eu pentru dragostea /devotamentul/cresterea pe care ne-au dat-o.
Cam asta as face daca as fi iarasi copil.Nu mi-as supara parintii pt nimic in lume.Desi,ca un copil rebel si praslea, pe undeva am fost si ramin foarte rasfatata.Omul care s-a apropiat pe vecie de sufletul meu,cel intangibil,de multe ori m-a studiat mult: ).Bineinteles, a fost modelul tatalui meu : un om dur in aparenta dar incredibil de sensibil.
Am avut o copilarie minunata.Cu lipsuri,cu greutati,cu secu' pe la usa.Dar am fost ferita de multe necazuri,ai mei le-au dus.Imi amintesc cu drag de o familie unita,frati'miu ii spune la nepotu' meu: vezi fiinta aceasta :mi-a distrus cele mai multe masinute.Le visam noaptea.Asteptam cadourile de trei ori pe an si ea (eram un pufulete gras de cca 3 anisori) mi le arunca de la et.6.Basca toti baietii erau la joaca si eu trebuia sa legan caruciorul cu " bestia mica" ,grasuta si ondulata ce numai adormea.
Eh,s-a razbunat el destul,dupa .Mi-e dor,imi e dor de copilaria mea...de tara, tara vrem ostasi,de sotron,de giugiuc ,alvitza, braga.De iesirile cu tata la toate meciurile (inclusiv de box).
Ma repet: regret ca v-am suparat ,dragii mei parinti.Daca as putea da timpul inapoi...
----------------------------------------------
Tashi
Tisina spune:
Eu nu imi doresc sa fiu din nou copil, insa tare mult mi-ar placea sa ii pot intineri pe parintii mei... Si sa fim impreuna, eu cea de acum, si ei cei de odinioara... sanatosi, puternici, veseli si plini de viata....