daca am fi din nou copii...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Imi doresc vacantele mari. Atunci aveam impresia ca timpul sta in loc. Nu mai supor ritmul acesta nebun. Vreau sa ma plictisesc......
Vreau cirese direct din cires, pere coapte in fan si prune din livada noastra care nu mai exista. Vreau sa stau pe iarba sa citesc, vreau linistea satului si oracaitul broastelor seara , din iazul vecinilor,vreau inceputul de an scolar cu miros de coperti noi. Il vreau pe tata inapoi si pe mama sanatoasa ca atunci.
Vreau sa nu am nicio grija......ca atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

si eu sunt din categoria celor care nu ar mai vrea sa fie copii

in schimb, imi traiesc copilaria visata alaturi de copiii mei si sper ca le ofer si lor o calatorie pe cinste:)

desi am avut evident perioade fericite pe care mi le amintesc cu drag, consider ca aceste dorinte de intoarcere in timp sunt cumva o forma de regresie; eu cred ca cel mai frumos timp este timpul prezent; si ocazional, cel viitor:) da ca sa ajungem la el, tot prin prezent trebuie sa trecem:)

daca regret ceva, e ca am pierdut atata timp in tinerete, da asta cred ca e normal la varsta aia; de exemplu, mi-am dorit foarte mult sa arat bine, da nu mi-a trecut prin cap ca daca m-as apuca de un sport as avea sanse sa imbunatatesc lucrurile; sau ca nu mi-am investigat indeajuns talentele si abilitatile inainte de a ma hotari la un domeniu de studiu, etc

da, cum spuneam, se pot recupera in prezent:)

spunea cineva ca o invidia pe mama ei care mergea la serviciu, facea curatenie, etc in timp ce ea invata si i se parea ca face cel mai greu lucru din lume; avea dreptate sa o invidieze: mama ei/adultii in general fac lucruri zilnice ce tin de rutina; e adevarat ca operatiunile par foarte grele si de durata, insa in general repeta o rutina,care prin natura ei presupune un lucru hiper cunoscut si familiar, care iti da un sens clar de control si confort psihic, lucru infinit mai usor decat a invata lucruri noi zi de zi, ora de ora de fapt, a te adapta zilnic la 30 de colegi in continua schimbare plus profesorii, etc

Ramona, mama Mariei si a lui Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Nu as mai vrea sa fiu copil nici macar pentru o zi.Mi-e tare dor de bunici mei....care nu mai sunt pe lumea asta,....si doamne ce iubita ma simteam de ei.Ei au fost sfintii ,icoanele copilariei mele...care ma iubeau si se bucurau de prezenta mea indiferent de ce faceam sau spuneam.Si eram copil si faceam destule....boroboatze....si bunica zambea si nu se supara deloc.Vreau sa fiu pentru copii mei ce a fost bunica pentru mine,atat cat imi sta in putinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

ce as face? o alta meserie, asta e sigur!

Mergi la inceput