Dragi aspirante, voi cati ani aveti?
Raspunsuri - Pagina 5
amir10 spune:
Uff, stiu exact prin ce treceti. Sfatul meu (vorbesc din experienta proprie, pt ca noi 3 ani am muncit la proiectul bebe) este sa va ganditi in fiecare luna ca asta va fi cea cu 2 liniute!!! Si sa stiti ca bebe va veni la momentul cel mai potrivit, o sa vedeti. Nu conteaza varsta, nici a voastra, nici a sotului, daca este dorit cu adevarat, bebe vine cand vrea el. Nu uitati ca bebe isi alege parintii si momentul cand sa vina.
Optimism si rabdare.
19
oach spune:
salutare
am 31 ani, sotul meu 38, incercam de vreo 3 ani( mai precis de cand am terminat eu cu toate examenele, plus postul)si am din pacate o sarcina oprita in evolutie la 8 sapt in aprilie 2009. Sper sa fie bine cat de curand pt toate
.Numai ca am un serviciu super stresant (terapie intensiva ), unde am si pierdut de-altfel sarcina....
sophie76 spune:
hop si eu pe aici la raport: eu 33 ani (ii voi implini in septembrie) ,sotul 34 ani, incercam de 4 ani sa avem bebe, infertilitate inexplicabila, 2 IA nereusite la Iasi , ne pregatim de FIV la Budapesta.
sophie
Cinezee spune:
Va doresc tututror sa reusiti in final , indiferent de varsta pe care o aveti
In opinia mea nu conteaza foarte tare varta atata timp cand in final o sa aveti un ingeras in brate
p.s : am uitat sa specific ca sotul meu are 24 ![]()
Nu imi pare rau de loc ca abia am inceput ,cand ai grija de un batran tu ca om nu mai ai viata personala
sarah_78 spune:
buna la toate aspirantele
,
eu 31 ani el 27 si suntem la prima incercare de BB. Sper sa ne ajute Dumnezeu si sa nu ne lase sa ne framantam prea mult in asteptarea producerii miracolului.
Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa facem copiii mult doriti!
ana_maria500 spune:
Buna la toate aspirantele.
Eu am 27 iar el 31.
Avem deja un copil dar ni-l dorim si pe al doi-lea.
Unii ar spune ca ne grabim dar....
Ne straduim de vreo doi ani dar se lasa mai greu asteptat.
Nimic nu este mai frumos pe lume decat sa aiba cine iti spune mami.
Oricat de suparat ai fi cand vine cineva la tine si iti spune mami si te mai si ia in brate sa te pupe, se duce toata supararea.
Succes tuturor celor care incearca sa devina sau sa redevina mamici.
emilyjeuly spune:
buna!
eu am 30 si sotul tot 30 de ani, incercam de un an de zile; ne-am facut toate analizele inclusiv hsg (eu) si spermograma (el) si totul este ok dpvd al medicilor, dar bb se lasa asteptat. m-am programat pentru septembrie la o consultatie pentru inseminare artificiala sa vedem ce-o fi!
in fiecare luna traiesc cu speranta ca acum se va intampla si cand trebuie sosesc rusii si va dati seama ca ma bufneste
. deja si cand vad femei insarcinate sau
ma apuca o melancolie si ma intreb de ce eu??? de ce nu sunt si eu ca restul femeilor sa pot deveni mama asa cum imi doresc!!!???
ma rog, nu vreau sa va intristez dar sunt sigura ca multe dintre voi inteleg sentimentul!
o zi usoara va doresc si babydust tuturor!
Emily
Mona40 spune:
Buna fetelor,
Imi bag si eu nasul ca sa mai ridic moralul celor descurajate..
Eu implinesc 41 intr-o luna
El 38
Eu o fetita de 14 ani dintr-o casatorie anterioara
El nu
Incercam de vreo 2 ani dar de vreo 8 luni cu medic.
5 IAI nereusite..
Ne indreptam spre IVF, foarte optimisti
Analize ok, el cu forme anormale cam multe.
Bafta tuturor
Pupici suratelor
Mona
:)
Pe felie
Cinezee spune:
Monaa ce sa mai
iti urezz multaa bafta tie mai ales ca incerci mai de mult
Multa bafta tuturor de altfel
A M R
10 zile