Dragi aspirante, voi cati ani aveti?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Buna!

Eu am 28 si el 33. Incercam de un an si o luna. Eu mi-am facut analizele inclusiv hsg si au iesit bune, luna asta sper sa inceapa si el analizele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

salut, eu am 29 (fac 30 in noiembrie) sotul 33 (face 34 in octombrie). Asta e a 5 a luna de cand incercam si a doua inseminare artificiala. Sper de data asta sa fie cu noroc. Sotul e ok, eu fara stimulare nu aveam ovulatie, de cand fac stimulare e totul ok, doar ca...nu se intampla. Bafta multa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

Buna,

Eu 29, el 35 in 2008 (iunie) ne-am apucat de bb si am ramas gravida in decembrie. Din pacate sarcina oprita din evolutie la 9 sapt. Din februarie tot incercam...dar se pare ca bb se lasa acum m.mult asteptat.. Deeva a spus ca are uter infantil si eu la fel si Dzeu a infaptuit minunea.

MOTTO: Nu pot schima directia vantului dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeauna la destinatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

si eu am 31 de ani, lucram la proiectul bebe vreo 8 ani si deocamdata nimic... dar cu siguranta va veni

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

eu am 29 ani si el 30 ani. incerkm de 6 ani si nu s-a intamplat nik pan acu cateva saptamani. din pakte nu a fost sa fie

ank

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avrramlili spune:

buna fetelor,

ma bag si eu in seama...31 ani si de 2 ani incercari esuate...:( dar ,...avem speranta, cel putin asa ma imbarbateaza doctorita:)

Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina.By Steiner.
:)LiliA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza_21 spune:

Buna fetelor, eu fac 22 de ani in noiembrie si sotul a implinit luna asta 28...Cred ca sunt cea mai tinerica de pana acum..Noi incercam de 6 luni, dar pana acum nimic..Ne dorim si noi bebe, dar mie un pic frica, pt ca am uter dublu, si riscul de avort spontan si/sau nastere prematura e destul de ridicat. Sa speram ca ne ajuta Dumnezeu sa fie bine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

da, Madutza cred ca este mezina noatra de la aspirante
eu am 32, sotul 33 si am doua sarcini oprite din evolutie. ma tatez de 1 an jumate de ovare polichistice si spe sa vina bb
acum incer din iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

incet, incet incep sa sper si mai mult
eu care ziceam k sunt fff batrana
si sa auzim numai de

ank

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna fetelor,eu am 30 ani si sotul 34,incercam de 5 ani aproape, am facut o inseminare nereusita din pacate ,iar acum in pregatire pt fiv, in tratament de luni

Mergi la inceput