Dragi aspirante, voi cati ani aveti?
Raspunsuri - Pagina 3
cristela spune:
Buna, eu am 28 de ani, fac 29 in noiembrie, si este abia a doua luna de incercari.
Voi mai discutati pe undeva, in alt forumm, despre perioada de asteptare?
guzelnico spune:
Va salut si eu!
Peste 21 de zile implinesc 36 ani, incercam de 5 ani sa avem bb, am schimbat job-ul ca sa eliminam stresul, am trecut prin 2 FIV-uri- nereusite, din pacate, gigelograma slabuta dar nu ne pierdem speranta. 
Cristela, bine ai venit pe forum!
Da, exista multe subiecte specializate. Depinde ce te intereseaza pe tine. Navigheaza putin pe site, intra pe "Toate forumurile" si vezi ce te atrage. 
Spre ex, dat fiind ca in aceasta perioada sunt in pauza de orice stimulare/ interventie si incercam doar bb natural, imi trece timpul mai repede si mai placut pe "Protejeaza-ti inima/ senioare cu greutate..." si, pt divertisment, ma distrez cu diverse joculete din "Timp liber pt suflet, trup si ochi".
gabriela_tutuianu spune:
eu ma indrept spre 34 . incercam sa avem un bb . ptr ca a trecut vremea , sau cand se putea aveam alte urgente de rezolvat , acum facem eforturi uriase . speram sa avem unu mic asa ca noi doi : destept ca el , istet ca mine , frumos ca el , inalt ca mine , cuminte ca el si guraliv ca mine . nu conteaza fata sau baiat . mi-e tot una si mai vrem unul ca nici unul , vrem sa mai infiem unul curand dupa nastere : fata sau baiat ca sa avem pereche .
mult succes tuturor aspirantelor si sa auzim de bine
deeva73 spune:
Sunt de 36 ani si am uter infantil. Nu fac tratament ca nu exista, singurul remediu este chiar sarcina... care sarcina se obtine f. greu pe un uter infantil. Si uite asa ma-nvart in jurul cozii ca Azorel.
babiela spune:
buna seara eu merg pe 32 si de vreo 5 luni incercam, as zice ca nu e mult si nici probleme nu sunt, am nascut in 2008, dar STRESUL e o problema de asta sunt sigura, de-as putea sa ma linistesc....
succes la 
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
indu spune:
deci eu la 29 de ani proaspat impliniti nu ar trebui sa ma ingrijorez prea tare inca
.
cred ca de fiecare data cand imi doresc ceva foarte tare ma stresez si ma agit.
Acuma doar ce ne-am intors din vacanta, unde am muncit din plin la proiectul bebe. Teoretic ar fi sanse mari luna astasi nu stiu ce sa fac sa stau relaxata si sa las timpul sa treaca pana cand ar trebui sa intarzie rusii. In fiecare zi socotesc cat mai este pana atunci.. si constat de fiecare data ca n-a trecut decat o zi de la ultima numaratoare ![]()
guzelnico spune:
Indu, chiar asa de batrane parem?
Sa stii ca avem sufletul inca tanar. 
Teoretic, nu ar trebui sa-ti faci griji la varsta ta, dar, daca tot te-ai hotarat sa faci bb, iti dau un sfat: atat tu, cat si sotul tau faceti toate analizele si controalele impuse de dr.
Relaxeaza-te, bucura-te de fiecare clipa petrecuta alaturi de sotul tau, rasfatati-va si simtiti-va bine! Nu te mai stresa cu numaratorile! DD ajuta sa se fi prins samburelul mult dorit! 
speranta2008 spune:
buna
Ma inscriu si eu: eu am 31 ani (in decembrie voi face 32) sotul 32 ani..incercam de 3 ani si 3 luni
...sunt sigura ca vom reusi ffff curand
...ceea ce va doresc si voua.
In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
mirela2 spune:
fetelor ..
eu am 32 jumatate, sotul 34...de vreo 10 luni incercam si nimic. eu am un baiat din prima casatorie cu care am ramas insarcinata dupa vreo 3 luni si ceva, nascut prin cezariana la 42 de saptamani.
acum insa, imi doresc si eu si sotul meu inca doi copii, sa dea DD sa ii avem cat mai curand.
bafta si voua