Eu primul copil l-am avut la aproape 33 ani, dupa cativa ani de incercari. Acum am 34 si jumatate si aspir din nou la bebe 2, dar se lasa asteptat. Asa ca nu e tarziu la varsta ta, de 29. Important e sa nu te simti batrana, depinde mult de starea ta de spirit. Dar sa stii ca si eu, inainte de a ramane graviduta, ma gandeam tot timpul ca trece viata pe langa mine. Ai sa vezi, cand vei avea bebele in burtica parca ai sa intineresti pt el. Succes.
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an
Jasmin012 felicitarii ca aspiri si la bb2 nimic nu este tarziu ...sunt persoane care la varsta ta sau chiar mai tarziu fac primul copill, asa ca ai tot dreptul sa speri
A M R
O ZI 
BUNA DRAGELE MELE, amandoi 41 ani si jumatate, si eu zic ca Bunul Dumnezeu se v-a indura si de noi!Probleme de sanatate au fost atat de o parte cat si de alta, acum suntem bine amandoi, dar am renuntat la a mai incerca prin medici de la ultimul fiv din februarie!
Bunul Dumnezeu sa ajute pe toata lumea, ca tare greu este fara copii!
Cu drag, va imbatisez pe toate si nu disperati!

Buna fetelor, am 28 de ani, si incerc de anul trecut sa reusesc sa opresc barza si pe strada mea, dar se pare ca,se lasa asteptata...![]()
Nu stiu cum se poate reusi fara stres, daca gasiti vro reteta va rog sa mi-o recomandati si mie. Va doresc la toate sanatate multa si
Mersi frumos Cinezze. Sanatate multa la toate fetele. Dumnezeu sa va implineasca toate visele.