FIV 236
Raspunsuri - Pagina 21
claudia79 spune:
Castelana, ce rezultat! sa va traiasca gemenii! felicitari tie si barbatului tau! o meriti din plin, am citit din postarile tale eu nu prea mai scriu, dar te-am admirat cat optimist ai dat dovada!
sarcina ursoara si un copil sanatos sa te rasplateasca pentru firea ta frumoasa!
KITTA spune:
Castelanadar au mana buna aia pe acolo. Nu pierdura nimic, adica 2 au pus, doi poate ies! Felicitari multiple.
FETELE, MAINE INTALNIRE MARE DE VARA LA DANTES, UNDE ALTFEL? MOANA, AVALON SA NU LIPSITI CA NE SUPARAM! RALUCO MAI AVEM NEVOIE DE O GRAVIDUTA! cINE vine sa confirme ca sa stim daca rezervam tot restaurantul ![]()
goggy spune:
Bey, acum m-am intors si eu din concediu si vad ca o coaceti fara mine. Ma bag la intalnire daca imi explica si mie cineva unde e Dantes.
castelanaC spune:
Ellanik, saraca de tine dar ti-am promis ca-ti iau greturile, cum facem? mi le faci pachet? cam in 2 saptamani ajung, poate incercam vreo variata de expeditie mai rapida sa scapi si tu de "discutiile" de la baie.
pai cum sa nu raman optimista? In fiecare luna imi zicea asa: cum sa nu-mi vina CM? poate ca-i place la mine si s-a obisnuit, ce sa-i fac sa-l sperii?
Vin, vin la odisee, nici nu stiu cu care sa incep..., am vazut o graaza de capitole si mi-am zis uau!
mai stau cu fetele mele!
Trebuie sa le dau curaj sa lupte si ele sa aiba asa o zica fantastica!
Te pup si trimite-le pe doamnele greturi pachet, Doamne cat le-am astepta si am visat sa stau lata cu ochii-n tavan si ele nimic!
Mirimir, merci merci, cati sunt sa fie si sanatosi la termen, si asta doresc la toate fetele burtici sau in pregatiri, ca acu incep "focurile de toamna", nu?
Da sunt hoteluri aici garla, asa luxoase ca uneori raman cu gura cascata (o mai inchid sa stii), servicii excelente sa stii si preturile sunt foarte bune (5 stele aici platesti cam ca 2-3 in europa, necomparand factorul uman) aici este un cult al respectului si multumirii clientului, iar spatiile sunt imenseeeee.
De acolo de la Miri am zburat la Mulu pentru a vedea cea mai larga si inalta pestera din lume, foarte frumos si sa te plimbi prin jungla, nu era prima data, dar mereu e ceva nou si foarte viu.
Aici am facut niste calatorii fantastice, interesante, iar marea de pe coasta de est (marea chinei de sud) este pentru mine poate cel mai frumos loc vazut pana acum la mare. Citisem ca exploratorul Cousteau a notat ca e unul din cele mai naturale parcuri marine. sa faci snorkeling la malul apei, sa inoti impreuna cu testoasele fara a pleca in larg, te face sa crezi ca ai cucerit lumea.
va doresc sa aveti posibilitatea de a vedea partile astea de lume care nu au asa mare publicitate la noi(aparte Bali si Tailanda despre care se spun numai minciuni). Stiu biletul de avion e cel mai dureros aspect, dar daca se intampla sa gasiti o portita (oferta ceva) sa veniti cu valizele goale si va luati de aici cate in luna si in stele. Asa aveti haine pentru sezonul estival de acasa fara a scoate alti bani din buzu, la pretul vacantei.
Kuala Lumpur e un oras al viitorului, atata eleganta nu-mi inchipuiam sa gasesc aici, au unicul spital cotatat in lumea medicala la 7 stele, dar nu se vb prea mult despre asta (interese, daca nu-s cei ce trebui..... nu exista)
Cea mai mare surpriza pentru mine raman oamenii, ceva iesit din comun si imi tot atrage atentia o prietena de a mea ca daca mai vin in tara sa nu ma port asa cum m-am obisnuit aici ca ma ia lumea de fraiera. Oricum eu ma incapatanez si vin acasa cu asa o inima larga si sunt asa fericita cand aterizez, ca nu-ti imaginezi.
te pup si sa stii ca merita sa visezi, uneori se pot indeplini
Mirela2, merci ai simtit tu ceva si ce bine!!!!!
Hai ca trebuie sa urmezi, asteptarea imi va fi rasplatitaaaaaaaaaaa!!!! cu burticutaaaaaaaaaa!!!!
Baby, merci draga mea, dar fii optimista si gandul nu trebuie sa-ti fie indepartat de la bebe, ci sa te autosugestionezi mereu ca te apropii de el si din prima zi a CM esti chiat gravida, asa cum calculeaza ei varsta gestationala, da? sa papi bine, sa dormi, sa te mangaie tati si asa cu toata relaxarea mentala sigur vei reusi.
Trebuie, daca nu tu atunci cine?
Rubia, merci de felicitari.
Imi pare rau ca ai fost in stare rea post...esec.
Ai sa vezi ce fiv norocos va fi asta din Ungaria, trag piciorul adanc dupa mine pana amortesc sa vina cat mai multe fete!!!!!
MOana, merci de urari, imi doresc toate senzatiile de care zici tu, le astept pe rand una dupa alta.
Ei merci dar nu-s asa vedeta, astept si eu sa vina Moni sa-i zic vestea, sa vedem ce loc cald proaspat eliberat de ea sau Elenada ocup....
Uau ce discutii ai tu cu dr.................. m-ai intrecut, eu nu cu dr am ca astia nu fac glume iar de cele sexuale nu mai vb ca ar lesina sub masa, dar cu sotul cand ies din cabinet. Ca ma intreaba: cum e? cum te simti? iar eu ii zic: astept! el: ce? senzatia orgasmica, iar mi-a bagat sulanul!
el.... si eu n-am bagat nimic... gandeste-te ca eu am si platit pentru sulanul dr. Oricum la un dr care m-a urmarit mult timp evolutia, la prima intalnire ma intreaba: cum ti s-a parut? eu: nu stiu, ai vazut ce par iese din ureche? nu ma puteam concentra... Mi-a zis ca nu-s normala si poate niciodata mintea femeilor sa fie previzibila.
Suntem dusi de tot, nu?
sarcina usoara!
mami vreau, merci de felicitari!!!!
regret enorm ca tot timpul iti este "oocupat" de plimbarile la spital datorita socrului tau. sanatate!
Bafta vineri si concentreaza-te si tu sa fie bine. Trebuie sa vina si din tine nu numai de la dr, da?
Si am vazut ca mult pesimist e acolo la mataluta, cum sa-ti fie frica? sa iei in calcul prima data un rez negativ? trebuie sa astepti pozitivul ca sa vina!
Clar, am zis! si gata cu fata plangacioasa, altfel se satura si sotii astia numai de of si vai, al tau il are si pe tatal la spital, fii barbata si acum trebuie sa-l sprijini tu pe el!
sanatate socrului si voua putere sa-l sustineti.
Bafta maine!
Claudia, merci mult, abia astept sa vina bebeul si sa ma distrez cu el, daca va semana cu mine sigur va fi un hlizit si gras ( am avut la nastere peste 5 kg si 63 de cm, a aparut mama in revista femeia pe atunci la mame erione) si mama imi tot zice ca eu doar papam, c*c*m si daca nu dormeam, radeam, acum am schimbat doar cu iesitul la baie am lasat-o mai moale sau mai bine zis mai tare!
Kitta, merci, speram la cati erau la fundul meu: 3 pers la EM cred si eu ca au "impins" bine acolo!.
La venirea acasa sotul ca sa simta ca face si el ceva, imi zice daca vrei suflu su eu poate asa le dau directie sa-i lipesc unde le e locul. Ei innstructie de mici!
Acum aseara i-am comunicat sotului ca ma voi transforma intr-o bumba sexi, imi vor creste pardalnicele astea de tate, care tata mi-a facu toata adolescenta capul mare sa nu fiu suparata ca- mai frumu ca merele decat ca fularul sa le dai dupa gat.
Asa sunt in asteptate de greturi si transformari pameloase!
fetelor care va intilniti, va urez o zi buna si taca-taca-taca la greu, cica barfa face bine la sanatate, de atunci tot rad cu o prietena de a mea sa ne intalnim sa ne luam "portia de sanatate", deci sanatateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee va urez si papati bun romaneste si pentru mine!
va pup 

cu drag
castelana fericita
Avalon spune:
Raluca, da-Dantes de pe Dorobanti. KITTA zicea ca fiecare vine cand poate dupa ora 18.
Vin si io 
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
22+ 

huski spune:
Iana_mari, facem bine, multumesc de intrebare!
Desi iar am sangerat a doua zi dupa eco, fix canda am implinit 12 sapt. Dar s-a oprit repede si nu am mai mers la dr. ...
Nu prea scriu ca nu prea am ce...ma greieresc pe zi ce trece
, deja am dureri de spate care ma chinuiesc....dar nu vreau sa ma vait ca asta mi-am dorit ![]()
Sunt un pic derutata ca mie profu' nu mi-a dat da fac dublu test si m-a programat la urmatoarea eco abia pe 11 septembrie 
Nu cred ca voi rezista pana atunci asa ca o sa incerc sa-mi fac o programare la o eco pe la mijlocul lunii august la un cabinet particular.
Voi sunteti bine? Ce fac bebeii? Mai ai stari de rau?
Eu nu mai am greturi de mult ....doar pofta de mancare ![]()
![]()
12+
frank spune:
CASTELANA FELICITAAAARI!!! rezultatul e excelent, eu as zice k s-au prins amandoi puiutzii! sa fii in continuare la fel de cuminte si ascultatoare de medicii tai si de sotul tau k ai vazut ce bine este. acum trebuie sa se apuce si cuscra miruma
de facut copii k sa fie dragii de ei de aceeasi varsta!![]()
![]()
![]()
mirimir spune:
Ellanik utrogestanul se compenseaza, eu mi-am luat reteta de la medicul de familie, am platit cam 10 lei la cutie.Si eu am aflat acum 2 saptamani.
Huski si eu mai sangerez din cand in cand,putin, dar cat sa fiu tot timpul in panica.Si eu aveam o pauza mare dupa eco de 12 saptamani.
Iana_mari puiutii mei sunt bine, abia vinerea viitoare merg la eco, morfofetala trim.I.Voi ati fost?
Castelanacam asta fac mai tot timpul, visez, mi-au recomandat repaus din cauza sangerarilor, si in pat nu poti face prea multe lucruri.
mirimir spune:
Distractie placuta, fetelor care merg la intalnire, sa va ganditi ("barfiti")si la celelalte care nu pot ajunge din diverse motive (la mine distanta si repausul).

Natalia