FIV 236

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Kitta, ce se mai aude cu intalnirea? S-a stabilit ceva?

34+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Draghiluiza, multumesc mult. Doresc la toata lumea la fel, 9 luni cu bucurieeeeeee!!!!!!!!!

Blanche, ce miros bun ai, ehehehe, hai ca trebuie sa urmezi, altfel cu cine sa se joace copilasii mei? Merci!

Taty ana pupici si baftaaaaaa!!!!!

Alrak, draga de tine esti ceva... mi-au dat lacrimile sa stii, ce surioara am eu, asa calda si sa nu doarma ea noaptea pentru mine...
Multumesc mult, azi le-am zis la mame, nu rezistam sa stau tacuta pana duminica cu mama mea si erau fata grai sa stii, iti doresc cat de curand sa-i faci mamei tale/voastre aceasi bucurie.
multumesc, multumesc, multumesc!!!!!
iti multumesc pentru ca existi!!!

Maria, merci, trebuie sa fie bine, voi razbi si de data asta ce altfel scot batul la ele de probleme si le arat eu lor!!!!!

delia, draga mea, ce vorba e asta sa nu va uit.... eu repet nu uit de unde am plecat si raman cu voi, imi sunteti dragi tare! si "samburel" o sa cresca sub ochii vostrii!!

Pen, buna si merci, speram sa "culmine" la toata lumea si toate sa va strangeti bebelusii la piept!!! ce burtica frumu ai!!!! felicitari!

felicia, merci mult, si eu ma bucur cand cineva reuseste si mereu imi spuneam, poate si la mine va fi la fel!
Doamne Ajuta!

Iana, stai ca vin, nu gasim pixul sa semnam!!!!! dar nu te impacienta, vinnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!

Ioana merci din suflet! Si sa urmati cat de curand!!!!!!!!!!

Sufletel mic si drag, multumim noi de aici cu sufletele noastre!!!!!!!! esti asa o draguta... dar toate ve-ti fi mamici extraordinare, nu ma mai complimenta ca ma simt asa ca nedeptatesc celelalte fete. Tu esti asa deosebita, ca numele tau!
te pup si Doamne Ajuta!

Goldiiiii, multumesc si noi dorim sa fie nepoti pentru fiecare bunica.
Iti doresc cat de curand o reusita ca a mea, dupa ce te refaci si esti pregatita de "lupta"

Raluca... tu nu mai ai mult, merci de urari si eu imi doresc sa fie la termen si sa o pot duce, imi este frica sa cer pre mult, ma crezi?
Doamne Ajuta!!!

fetelor va pup ca-i 10 seara la mine si sincer imi este somnic, sunt pe "metereze" de la 4-5 dimineata. Va multumesc din suflet pentru tot si gata de-acuma urmati trag piciorul greu sa fie card de fete cu burtite, da?
va pup cu mult drag

castelana fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Azi am prestat la greu niste greturi pe WC si ma tot gandeam la Castelana.Vine sa-mi ia greturile astea sau le trimit eu par avion?
Fataaaaaaaaaaaa, felicitaaaaaaaaaaaaaari!!!!O valoare super frumoasa ai.Iti doresc o sarcina linistita si sa ramai tot asa de optimista pt ca vor veni momente cand vei avea nevoie de o supradoza de optimism.Din inima te felicit si iarta-ma ca vin tarziu insa abia acum am deschis laptopul din motive de si.O sa vezi tu cum e! E taare frumusel.Te astept la odisee !
Fetelor care se pregatesc din nou pt fiv .
Doamne ajuta!

8+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

da felicia sunt sigura ca am primit pe mail schema si scrie clar 0.5mg 02 aug-21aug si de pe 21 aug incepe stimularea cu 0.25mg dipherelin, puregon si menopur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirimir spune:

Castelana FELICITARI !Ai numai ganduri bune de la mine, sa dea D-zeu sa fie asa cum iti doresti.
Am gasit localitatea, cam luxoase hotelurile ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

castelana FELICITARI MAMICO

am simtit ca iti va reusi, sarcina usoara si sa fi sanatoasa.
doamne, abia astept sa pot spune si eu ca s insarcinata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Castelana, felicitari!!!!!
Ma bucur cand vad reusite.Sa ai o sarcina usoara si la termen
Eu mi-am amanat FIV-ul pentru luna octombrie si sigur nu va mai fi la MNL pt ca acolo nimic nu mai este sigur Asa ca prefer sa astept doua luni in care sa ma relaxez psihic (daca voi reusi macar sa imi indepartez gandul de la bebel) si in septembrie voi pasi cu dreptul spre FIV 1 norocos..
Va pup pe toate mamici, burtici si viitoare burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

castelana felicitari ,sarcina usoara sa ai si bebe/i sanatos/i
desi nu prea am vb (m-ai prins intr-o faza mai proasta cand ai inceput tu FIV-ul cu oprirea sarcinii mele) sa stii ca orice reusita ma bucura si imi da sperante pe mai departe.
/ (in functie de eco vedem daca trebuia duble sau triple adik mamica + copii)

moni sa-ti traiasca fetele si numai bucurii sa ai din partea lor
(duble- pt fete )([pt mamica)

Eu incep un nou capitol cu FIV in Ungaria,la Budapesta.

In asteptare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Vin si eu la spartul targului, la final de capitol, sa le imbratisez cu drag pe fivosele, dar mai ales pentru vedetele acestui capitol, Moni si Castelana de peste mari si tari

Moni sedere cat mai scurta in spital, poate chiar sub cele 7 zile preconizate si toate ursitoarele bune sa fie la capsorul printeselor si numai bine sa le harazeasca in viata.

Castelano ai trecut puntea, felicitari din suflet, intri intr-o noua era. Sunt convinsa ca nu le vei uita pe fete, uite-ma pe mine, ca nu mai sunt de mult fivoasa, sunt gravida naturala, dar tot aici ma simt ca acasa....

Si stii ce-ti doresc de acus incolosa? Pai iti doresc sa simti fix ce simt eu in aceste momente, adica o bucurie greu de descris in cuvinte si o mandrie de buna calitate, izvorata din simplul fapt ca din masuratorile ecografice de azi, bubulina mea e sanatoasa tun si dezvoltata ca-n povesti.

Desigur, cum mereu iese mai mare cu vreo 10 zile, azi am trecut la testul grila cu Marinescu, "capcaunul" meu preferat, pe urmatoarele variante:
a) dom'le, am copil diform, de e asa mare in toate cele;
b) ma frate, asta inseamna ca dau sa nasc mai repejor;
c) bey omule, o insemna chestiunea asta ca fac o dolofana.

Desigur, varianta corecta aleasa de Marinesco a fost c), adica voi avea p copila de cel putin 3,4 kilisoare si peste 50 cm.
Iar asta pica la fix cu ce "visam si pictam" noi, parintii ei, ca in ultima vreme suntem bolnavi dupa sarafanele, rochitele, dresulete de la marimi de la 1-3 luni in sus. Si cum bebelina e inca prin partile calde ale lu' mamitica, sa vedeti cum arata la mine dormitorul bebelutei cu papusele si ursuleti de plus imbracati in hainele copilitei........... sper ca macar spre finalul sarcinii sa incep si eu sa le spal, sa le calc, dar acus asa bine arata pe colectia mea de ursuleti de plus, adunata de prin colindarile prin lumea asta larga....

Azi l-am abordat pe "zmeul cel rau, mr M" si i-am zis pe nerasuflate ca daca are vreo imaginatie cu mine nascand natural, sa si-o taie din start, ca in acele pozitii intime nu apuca el sa ma vada. Iar omul extrem de relaxat, a fost de acord cu optiunea mea, insa cu o singura exceptie: aceea in care ii trec pragul cu o dilatatie de 8-10 cm si cu capsorul grasunei mele iesit pe teava, ca atunci nu-mi mai poate indeplini niciun vis, drag mie la ora actuala.
Iar cand m-a auzit pe mine pledand apropo de "limitele mele" , fizice si psihice, pe care mi le cunosc ca o adevarata "freudiniana", ce mi-s, mi-a zis Zmeul Zmeilor in 3 minute o poveste de viata, de am plecat cu coada intre picioare, am pierdut procesul fara drept de apel. In poveste era vorba despre un profesor, fost campion, care de dragul elevului sau, se reapuca de sport de performanta la venerabila varsta de 80 de ani, elevul avand 20 de ani. Si, de dragul elevului, pentru a-l determina pe acesta sa-si invinga limitele fizice si psihice, fostul olimpic atinge niste apogee de performanta la care nici nu visase...... Asa ca, n-am cum sa-mi cunosc limitele si cat pot duce din varful patului si doar trecand vizual prin ce va fi atunci, tre' sa las loc si de un tip de nastere si de alta, ca de limite, voi vedea atunci cat pot sa duc......
Stiam ca ma va face KO, dar macar am incercat.......

Maine intru in sapt 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

castelana, draga mea draga, acum am reusit sa ajung si eu acasa de la spital (am fost la al meu socru) si bineinteles ca m-am protzapit in fata calculatorului sa vad ce-a facut noastra!!! mi-era teama de-un rezultat negativ... nici nu vroiam sa ma gandesc la asa ceva... si.......... yupiiiiiiii... beta mare!!!!!!!!!!!! Bravo gagico!!!! ma bucur tare mult pentru tine si multumesc pentru vestea buna ca tare aveam nevoie de asa ceva acum!!! te pup dulce si ai grija de fasolici!

Fetelor eu nu prea am reusit sa citesc decat pe diagonala (vorba unei surate) dar vreau sa va multumesc tuturor pentru urarile de sanatate pentru socrul meu dar si pentru ca mi-ati urat bafta vineri, la histeroscopie... va pup, sunteti niste dulci! daca nu mai reusesc sa intru pana in weekend, va spun atunci ce-am facut!

aaaa... mai vreau sa urez intalneala placuta nazdravanelor care se vad maine! pupici!

Laura

Mergi la inceput