FIV 236

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Frank, multumesc din suflet, ne dorim si noi sa se fi prins amandoi.
In continuare incerc sa nu ma agit prea mult, si pentru ca-s obosita si de de ce sa fortam lucrurile? nu e ca orice sarcina normala si daca tot am reusit cu reteta asta nu schimbam reteta.
Am mai iesit din casa, dar doar cu masina, e teribil de cald si nu as rezista, dar scurt pana la cumparaturi scurte si deloc grele, am noroc ca la magazine e carut pana la masina iar la condo avem un slt csrut similar daca nu sare in ajutor gardianul (blocul in care locuiesc are sub 10 etaje de parcari pentru toata lumea si apoi condo, avem asigurata paza, care nici pe butonul de la fift nu te lasa sa apesi, nemaivorbind ca se simt jenati cand romanca de mine le mai strecoara cate un banut in buzunar).
Asa ca nici-o grija nu ma obosesc inutil si incerc daca are nevoie organismul de somn sa i-l dau cu prisosinta, am asa mult timp ca ce sa fac cu el...nu?
O astept pe Cuscra Miru sa intre-n focuri si pe voi toate sa facem aici o familie de cumetrii si cuscrii si surori, sa ne bucuram de bebelusii pentru care luptam atata.

te pup
castelana fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirimir

Ellanik utrogestanul se compenseaza, eu mi-am luat reteta de la medicul de familie, am platit cam 10 lei la cutie.Si eu am aflat acum 2 saptamani.
Huski si eu mai sangerez din cand in cand,putin, dar cat sa fiu tot timpul in panica.Si eu aveam o pauza mare dupa eco de 12 saptamani.
Iana_mari puiutii mei sunt bine, abia vinerea viitoare merg la eco, morfofetala trim.I.Voi ati fost?
Castelanacam asta fac mai tot timpul, visez, mi-au recomandat repaus din cauza sangerarilor, si in pat nu poti face prea multe lucruri.

Draga mea, trebuie sa visezi continuu, e singurul lucru la indemana noastra independent de alte incorsetari.
Dictonul meu era ca visul e doar al meu si numai al meu si nu mi-l poate lua nimeni niciodata.
Stai cumintica la pat si odihna cat incape si sa vezi ca va ajuta, eu sunt pentru repaus in general, mai ales ca lucrurile nu incep in cel mai natural mod.
te pup si multa sanatate si putere sa treci peste toate

te pup
castelana fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui KITTA

Castelanadar au mana buna aia pe acolo. Nu pierdura nimic, adica 2 au pus, doi poate ies! Felicitari multiple.
FETELE, MAINE INTALNIRE MARE DE VARA LA DANTES, UNDE ALTFEL? MOANA, AVALON SA NU LIPSITI CA NE SUPARAM! RALUCO MAI AVEM NEVOIE DE O GRAVIDUTA! cINE vine sa confirme ca sa stim daca rezervam tot restaurantul

Vin si io!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns COCO2255 spune:

Fetelor pe mine ma mananca pielea(glumesc),nu mai am rabdare,ieri am facut un test de sarcina a iesit negativ,azi am facut 2 tot negative,maine o sa mai incerc sa mai fac unul.
E grea asteptarea asta,m-am gandit ca daca am facut Et cu 3 blastocisti va aparea mai repede dar nimic inca.
Voi ati incercat teste de sarcina inainte de testul la sange??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Moniland sa va traiasca minunile!!Felicitari iubita si refacere usoara!
CastelanaC felicitari si sarcina usoara!
Iana_mari, Huski, Ralucapaun mii de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Ioanatugs, ce mai faci???

Cum merge cu restaurantul, cand ii facem inaugurarea ?

Coco, in a cata zi esti?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui COCO2255

Fetelor pe mine ma mananca pielea(glumesc),nu mai am rabdare,ieri am facut un test de sarcina a iesit negativ,azi am facut 2 tot negative,maine o sa mai incerc sa mai fac unul.
E grea asteptarea asta,m-am gandit ca daca am facut Et cu 3 blastocisti va aparea mai repede dar nimic inca.

Coco coco, da chiar ca te mananca ... stai ca venim noi sa te scarpinam ...Cum sa faci test in ziua a 3-a de la ET (daca consideram Luni, ziua ET = ziua 0)? Luni parca ai avut ET, nu?
Chiar si blastocisti fiind, ei abia daca s-au implantat sau inca incearca sa se implanteze ... de unde vrei tu hormon de sarcina ...lasa-i si pe ei micutii sa se acomodeze cu nou lor camin, si apoi iti vor da de stire ..... Sa nu care cumva sa mai strici testele pana joia viitoare, da?

Ai vazut ce cumintica a stat Castelana? Si ce rezultat a avut ... Iti recomand mult optimism, incredere si rabdare multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fivoase spune:

capitol nou norocos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Buna fetelor!
Mai intru si eu din cand...destul de rar, imi cer scuze.
Daca ar fi sa "strang buget pentru Ungaria"... poate sa imi spuna cineva care ar fi totalul in lei(ma refer la tot ce implica asta: procedura, analize, tot ce tine de doctori, spitalizare, etc. mai putin transportul). Acolo se dau spagi? Si mai am o intrebare: cine a facut acolo a fost nevoie de cazare? sau merge cu naveta.....eu sunt din Ploiesti si numai pana la iesirea din tara fac 11-12 ore....
Imi este foarte greu sa o iau de la capat.... dar asta e, trebuie sa trecem prin toate. Am vorbit cu sotul si ne-am hotarat sa mai facem unul prin octombrie - noiembrie... sa las si eu ovarele sa lucreze libere vreo 2 luni.
Stiti cum e treaba asta cand e sa fie ghinion, e si la Giulesti si la clinica particulara si la unguri...eu asa incerc sa ma consolez, sa nu dau vina pe nimeni.
Oricum e ultima incercare si apoi intocmim dosarul de adoptie.
Nasol e ca am ramas cu ceva "secjele" fizice... adica dupa ce a trecut menstruatia....si am mai lasat de la mine vreo 2-3 zile, mi-am reluat viata... si pe plan sexual ei si au aparut ceva mici probleme, in sensul ca dupa contactul sexual imi apar niste dureri cumplite in zona ovarelor si am si niste scurgeri asa ca o sangerare.... si asta ma supara. Aveti idee de unde ar proveni toata treaba asta si cam ce as putea sa fac? Am sunat-o pe doctora sa mi-a zis ca ar fi mai bine sa ma vada...dar totusi mi-a dat un tratament prin telefon (2supozitore/zi diclofenac; 1/zi arcoxia de 60mg; 2/zi zinat). Voi ce parere aveti? E OK? Acum nu stiu, dar simt nevoia sa cer si pareri de la cele trecute prin toate cele.
Castelana felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bravo!!!!!!!!!!! sa fie intr-un ceas bun!!!!!!!!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frank spune:

Citat:
citat din mesajul lui COCO2255

mai, mai, mai ce nerabdatoare esti!!! in ziua 4 dupa ET tu vrei vreo 4 liniutze! te cred, dar mai asteapta macar pana in ziua a 8-a. intr-adevar la blasto se vede mai repede.

Mergi la inceput