FIV 236
Raspunsuri - Pagina 17
ALRAK spune:

FELICITARI CASTELANAAAAA

SURIOARA MEA ESTE GRAVIDUTZAAAAAAAAAAAAAAAAA 

TUTUROR SI DUMNEZEU SA NE AJUTE SA VENIM TOATE CU VESTI DIN ACESTEA , BUNEEEEEE
Doamne Ajuta-ne!
clipsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui castelanaC Dragele mele, vin cu o rectificare, am scris gresit in mesajul anterior, cine stie ce am inteles eu, stii cum e cand esti crispat. Am beta 293!!!!! merci pentru toata sustinerea! castelana fericita ![]() |
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! FELICITARI!!!!!!!!!!!!!

sa creasca beta mare in continuare!!!
si numai vesti bune de acum inainte!!!!

Dana_bebe spune:
Castelana - Of ce veste buna! Felicitari!!! - chiar meriti/ meritati minunea asta!
Cu acest beta ar putea fi gemeni asa cu iti doresti!
Sa stai cumintica in continuare pana trece partea asta de inceput cand toate sunt intr-un echilibru instabil!
www.betabase.info/showBasicChart.php?type=Twin" target="_blank">http://www.betabase.info/showBasicChart.php?type=Twin
Miruma38 spune:
CASTELANA
I MI CURG LACRIMILE DE FERICIRE.

, sarcina usoara si la termen.Oficial esti mamica.

Catalina vacanta placuta si racoroasa.

Mirela 2 bine ai venit si sedere cat mai scurta pe aici.
Allarak 

Fetelor deci se poate sa reusesti si vara......

Va pup pe toate si va imbratisez.O zi buna.
huski spune:
Castelanaaaaaaa!!!

FELICITARI

sa fie intr-un ceas bun. Doamne Doamne sa va ajute sa fie bine pana la capat.
Sa ai bebic sanatos si frumos si sarcina cat mai usoara (macar ca a mea
) 

fireyes spune:
Castelana, felicitari, sa fie intr-un ceas bun!!!
Kitta, cum ti se pare: http://www.gradina-oar.ro/?
elenada spune:
Castelana mii de felictari din partea noastra. Ma bucur enorm ca ai reusit.
Iti doresc o sarcina usoara si la termen si o pereche de pitici sanatoasi asa cum tii doresti tu.
Te pupam si te imbratisam cu drag.
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
castelanaC spune:
Multumesc mult fetelor!!!!!!
Sper ca fiecare cat mai curand sa-mi urmeze!
Daniela 74, multumesc esti tare draguta sa stai tu sa nu dormi...., suntem diametral opus cred ca la 12 ore una de alta.
Nu stiu cat de mare e beta sa fie suficient pentru 2, speram, nu se exclude asta dar ma bucur pentru ceea ce avem, punct, ca de fiecare data imi este teamamca cer prea mult, Doamne Ajuta!
Mihaele, merci, sa fie la termen si fara de probleme, oricum incerc sa nu exagerez, azi "talibanu" de sot mi-a zis ca restrictiile nu sunt inca ridicate. Il ascult ca oricum sunt un pic curca bearca si nu vreau sa ma obosesc sa fac vreo dandanaie. Vreau sa se prinda bine!!!!!
Alrak, m-am gandit la tine ca poate citesti inainte sa pleci la drum spre Bucurestiul meu natal, am sperat asta. Da o sa devii matusica sa stii si in curand astept si eu de la tine, da???????????????
Hai ca trag piciorul dupa mine strans sa vii/veniti toate cu vesti bune si cat mai curand sa nu iesim la pensie cu beta-n mana, nu????
Doamne Ajuta!!!!!
Clipsy, sa creasca, sa creasca sa infloreasca, si la toata lumea sa se mareasca!
Am simtit gandurile asa indreptate spre mine, puhoi si asta mi-a dat putere si curaj.
Multumesc pentru sprijin!
Doamne Ajuta!
Miru cuscra draga, sa ma declari tu mamica, auzi tu.... multumesc, si inca ceva, nu plange draga ca se duce rimmelu si pe caldura asta....
Esti tare draguta cu toate cuvintele pentru mine si imi doresc din tot sufletul sa fie si la tine cat de curand.
Doamne Ajuta!
Huski Multumesc mult, vin, vin din urma si va prind mai fetelor, mai tii minte ca era un fiml pe vremuri romanesc :grabeste-te incet? asa vin eu sa te prind....
Sper sa fie sarcina usoara, acuma cum vrea DD, suport tot si nu dau inapoi de la nimic, i-am si promis lui Ellanic ca o scap de greturi si trebuie sa nu o las cu ochii-n soare, nu? se supara dupa....
Doamne Ajuta!
Fireyes, merci mult. Sanatate si bafta!
Elenadaaaaaaaaa, sa-ti faci tu timp cu toate ce ai de facut sa-mi scrii mie? Multumesc din inima si tie tot binele din lume si pitici mancaciosi, mereu mai trag cu ochiul la pozici, sunt asa de dragutiiiiiiiiiiiiiii. Te-am vazut cat esti de fericita in poze, frumusica rau si-ti sta bine de tot cu piticii sa stii.
Vad ca faceti si excusii, deja nu mai stati in casa, bravo!
Multumesc mult pentru sprijin si incurajari!
Blanche draga mea, ai fost prima care mi-ai zis ca iti miroase ca reusesc din prima, de atunci de cand am aparut ca o boare pe forum, pac ai pus ochii pe mine! Asa ca la sageti, se miros... merci si pentru dansatoarele tale, uau, ce companieeeeeeeeeeee, dar ceva baieti? numai de fete?
te pup si toamna asta se numara bobocii!!!!
Avalon, merci mult, am venit cu rezultat cat de pozitiv am putut, printat tot, i-am zis ca nu plec pana nu-mi da si mie o copie, cred ca-mi iese un tablou foarte original, nu?
sarcina usoara!
Doamne Ajuta!
Taty ana, scuze nu am posibilitatea sa te ajut., merci pentru gandurile bune si vacante placuteeeeeeeeeeeeee.
Te aste[ptam aici cu forte proaspete!!!!!
Delia, nu mai fii stresata gata am trecut acest hop, acum le astpt pe celelalte...
Va pup fetelor si Doamne Ajuta!
castelana Fericita
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana_bebe Castelana - Of ce veste buna! Felicitari!!! - chiar meriti/ meritati minunea asta! Cu acest beta ar putea fi gemeni asa cu iti doresti! Sa stai cumintica in continuare pana trece partea asta de inceput cand toate sunt intr-un echilibru instabil! www.betabase.info/showBasicChart.php?type=Twin" target="_blank">http://www.betabase.info/showBasicChart.php?type=Twin |
Dana bebe, merci draga mea, sper sa fie cati sunt ii primim si-i crestem.
Merit acest rezultat in aceeasi masura ca toata lumea, ca tine si ca toate fetele care-si doresc un pui al lor.
Incerc sa stau in continuare, sa nu picam in extrema cealalta si daca s-a/s-au obisnuit asa nu pot schimba brusc, nu?
merci pentru site, m-am uita... cine stie, peste alte cateva saptamani poate vom stii si ma prezint ca de obicei sa impartasesc vestea cu voi!
te pup
castelana fericita
ALINAOPREA spune:
Castelana -felicitari din tot sufletul iubita.
Sa-ti ajute D-zeu sa ai sarcina usoara si bebei sanatosi(daca sunt 2)
Stiam eu ca vei reusi.
Am avut o presimtire in privinta ta.
Sa ai grija de tine si de bebelusul/bebelusii tai si bucura-te din plin de perioada sarcii asa de frumoasa si mult asteptata.
Te poop si te imbratisez cu drag.
Alina
13 +