FIV 236
Raspunsuri - Pagina 16
bubulina1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delia21 De MONILAND are careva vesti???Vreau noutati despre ea si despre papusile ei,va rog mult mult de tot ![]() daca aveti stiri sa ne ziceti si nou![]() noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321 |
Moniland este bine, este deja in salon cu fetitele si incearca sa se obisnuiasca unele cu altele. Mamica se simte bine iar fetitele sunt cumintele, papa si dorm. Doctorul le va tine 7 zile in spital.
Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
daniela74 spune:
CASTELANA,iti doresc ca miine sa fie cea mai fericita zi din viata ta.DOAMNE AJUTA 
Pupici pt.toate fetele si intilneala placuta 

ALRAK spune:
Bubulina multumim mult pentru vestile pe care ni le-ai dat despre Moni. Ce fericita este mamicuta de printese, acum le are pe amandoua langa ea.
Sa-ti traiasca Raducu sa creasca mare si sanatos.
castelana 

tuturor si sa aveti o noapte buna
Doamne Ajuta-ne!
Delia21 spune:
Bubulina,multumesc enorm pentru vestile bune

.Transmite-i daca poti multa energie pozitiva si urari de bine din partea noastra!
castelanaC spune:
fetelor, scriu pe fuga, trebuie sa fug iar la spital ca sa continuam medicatiaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!
va multumesc mult de tot!!
Beta 289!!!!!!!
nu stiu daca e mare sau mic dar e, nu?????????
Va mai scriu mai incolo cand ma intorc acasaaaaaaaaaaa!!!!!
va pup si inca odata multumesc pentru toate incurajarile!!!!
castelana fericita
castelanaC spune:
Dragele mele, vin cu o rectificare, am scris gresit in mesajul anterior, cine stie ce am inteles eu, stii cum e cand esti crispat.
Am beta 293!!!!!
merci pentru toata sustinerea!
castelana fericita
daniela74 spune:
CASTELANA,
BRAVOOOOOOO,FELICITARI,.ai reusit.Eu cred ca e mare,mare,cit pt.2.Te-am pupat,ma duc la culcare linistita 

daniela74 spune:
Nu e nici o problema,eu de emotii am scris doua mesaje,pe primul nu stiu unde l-am trimis
Te pup,ma cheama al meu sot la nani.PA...CE MULT MA BUCUR PENTRU TINE.
mihaele spune:
castelanaC Felicitari ma bucur din tot sufletul pe tine meriti acest rezultati sarcina usoara si la teremen eu cred ca ai gemenasi te pup 

Puisori dragalasi
castelanaC spune:
Dragele mele, sincer nu-mi vine sa cred, am asa o senzatie ca parca emotia e inca prezenta.
am sa va scriu fara suparare colectiv de teama ca pe cineva voi uita, omite si nu as vrea sa va simtiti nic-una din voi asa ramasa nescrisa, ok?
Imi amintesc ca-n timpul examenelor mele grele uneori ma relaxam chiar dupa zile intregi dupa anuntarea datelor, asa tare era consumul nervos, da acuma?
ohohohoho cata emotie, mai ales ca la ora cu pricina cand a trebuit sa sun a venit sa fim amandoi si sotiorul, cu toate ca stiu ca nu e asa simplu sa faca asta.
Va doresc la toate sa traiti o zi ca asta cat mai curand si trag tare, tare piciorul dupa mine sa veniti care mai de care buluc in toamna asta, in perioada viitoare, cand va apucati de "treaba".
Va multumesc pentru sustinere, pentru ca sunteti pe rand in ordine aleatorie: surioara mea, cuscra mea, prietenele mele virtuale de peste mari si tari, de suflet si ma mi-ati dat realmente sperante, tresarind si intristundu-ma la fiecare beta mic, sau rezultat nesatisfacator.
Multe din informatii le-am aflat aici pe forum si daca am avut o intrebare am obtinut o parere, un raspuns, un sfat, multumesc.
Azi intr-adevar e o zi minunata, m-am ferit pana acum sa o spun, dar pentru mine, noi (il includ si pe sotiorul iubit, saracul de el), cred ca incepe o alta etapa de cuplu premergatoare celeilalte de a fi parinti.
Nu putem sa spunem ca altii: vai, uau, sa ne dam surprinsi asta ne doream, ne rugam, visam, luptam sa ni se intample cu toate puterile fizice, materiale (si multumesc DD ca am avut aceasta posibilitate de a apela la tehnici si ingrijiri inalte) si nu in ultimul rand mentale.
Azi este Z16 de la punctie si Z14 de la ET, considerand ziua 0 cea a punctiei sau ET, dupa caz, cand am transferat cei doi embrioni erau de 4 celule de foarte buna calitate.
Nu vreau sa va aud cu texte ca sa nu va uit, eu nu uit de unde am plecat, voi scrie in continuare aici chiar daca voi mai trage cu ochiul pe la alte case, s-a inteles?
Voi imi sunteti de suflet si daca scrieti des sau nu, asta depinde de timp, deschidere, inspiratie, nu suntem la fel dar luptam pentru o cauza nobila aceea de a creea viata. Asta mi se pare minunat si cred ca trebuie sa nu ne dam batute.
Va multumesc 
si promit ca voi scrie in continuare aici sa mai vad ce fac fetele, dragele, cochetele, inimoasele, frumoasele si nu in ultimul rand sexoasele.

Doamne Ajuta-ne!

va pup cu mare drag
castelana fericita