FIV 236
Raspunsuri - Pagina 15
iana_mari spune:
ALRAK noi suntem un pic mai bine ,s-au mai diminuat greturile si ikniturile.Am inceput sa mananc mai bine si burtika se cunoaste.

iana
12+ 

ellanik spune:
Castelana iti tin pumnii maine si sa iti deaa Dumnezeu un beta maaare cat pt gemenasi.
Coco
Doamne ajuta! Sa stai cumintica de acum,da?Sa se prinda bebicii .Foarte bine ai facut ca i-ai pus pe toti.
Cate o
si
pt fiecare.
8+
Eu si bebe il iubim pe tati !
catalina2307 spune:
Kitta - eu joi plec la Predeal (in principiu), asa ca o sa lipsesc.
Tatyana - daca faci injectiile in burtica(cele pt stimulare sigur asa le faci) folosesti seringile pt insulina, cu mana stanga prinzi colacelul(intre degetul mare si cel aratator) si cu dreapta bagi seringa. Fa-le in jurul buricului (5-6 cm mai departe). Dupa ce termini de introdus serul mai lasa acul inauntru pt cateva secunde, scoti, tamponezi cu spirt si gata, esti ca si noua.
Bafta multa.
coltul meu de rai
Avalon spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui taty_ana ..fetelor pls heeelp....maine cel tarziu trebuie sa-mi cumpar dipherelinul ca plec in concediu din tara si am niste nelamuriri...pot sa-mi cumpar o fiola de 11.25mg si sa folosesc din ea in fiecare zi doza de 0.5mg care trebuie dupa care s-o bag la frigider?? |
nu poti
sa-ti spun de ce:
diphereline 11,25 nu este diphereline pen, de fapt nici nu exista diphereline pen
diphereline 11,25 are solvent de 2 ml (ca si cel de 0,5 sau de 3,75) pentru folosire unica
diphereline 11,25 are indicatii in cu totul alte terapii decat terapia fiv, se utilizaeaza pt endometrioza severa, inainte de embolizari, etc etc
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
22+ 
catalina2307 spune:
tatyana - de ce nu o suni tu pe Laura sa iti spuna ce ai de facut? Pentru ca daca este asa cum iti spune Avalon nu stiu cum o sa faci cand o sa ai 0,25 u.
coltul meu de rai
ellanik spune:
Tatyana daca dai cautare pe youtube gasesti acolo filmulet cu injectarea in burtica.
8+
Eu si bebe il iubim pe tati !
mirela2 spune:
seara fetelor
tocmai m-am intors de la medic si eu.
ma alatur si eu randului de fivoase, mi s-a confirmat ca e singura metoda prin care vom putea avea copii, si la urmatorul ciclu incepem...
moni sa-ti traiasca minunile si sa va bucurati de ele, multa sanatate si fericire.
mirela2 spune:
castelana pe cand cu vesti bune?
imi place cand citesc despre voi ca aveti reusite si ca totul e ok...
KITTA spune:
Fetelor, propuneti voi o locatie mai in centru daca stiti si mai ieftina. Joi dupa ora 18.00 fiecare cum poate sa ajunga.
Cine deschide lista? Pana acum suntem 6. Poate 7 dca vine si Cristal1995ca vineri pleaca in concediu si trebuie sa pregateasca bagaj.

Natalia