FIV 236
Raspunsuri - Pagina 14
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaele castelanaC draga mea esti minunata ma rog sa ai maine un beta mare al meriti din plin. Trimite-mi si mie te rog un gram din optimismul tau Vam urmari nu am mai scris ca nu am avut ce sa spun marti am facut histeroscopie si chiuretaj biopsic acum astept rez de la biopsie histro este ok. Ce va vrea DD cu mine. Va pup pe fiecare in parte si DD sa va ajute. ![]() ![]() ![]() Puisori dragalasi |
Draga Mihaele, simteam eu o fierbinteala-n ceafa, era privirea ta, ma urmareai, zii drept!
Eu sanatate multa iti doresc si un rezultat bun la biopsie. Cum asa ce "vrea DD cu mine"? pai numai de bine o sa fie si mintea-ti trebuie "calata" pe acest sector, punct!
Cum sa-ti trimit optimism?
pai se ia o doza buna de la micul dejul si se savureaza, incet cu tandrete in familie.
Si nu uita multa iubire la pranz si fii sexoasa la cina, nu te lasa!
Sa nu lasi pe nimeni si nimic sa te doboare! Tu esti mai tare ca tot, iar voi (cu sot cu tot) impreuna puteti sa cuceriti lumea, iar in acest moment lumea sunteti voi. Bafta in tot ce vreti sa faceti!
Zilel astea am luptat cu mintea mea un pic, dar ce credea ca face ce vrea ca mebuna????????? dupa pardalnicii astia de gemeni sa stie ca baga emotiile-n mine si eu cedez? nuuuuuuuuu, disciplina de mici, am zis!
te pup si ei grija de tineeeeeeeeeeeeee
si capul sus, ne-am inteles?
castelana
mihaele spune:
Draga mea asa am sa fac am sa lupt cu mintea mea de data asta. Of e tare greu Dumnezeu se va indura si de mine si a-mi va da bebele mult dorit .Se va indura DD ne noi toate ca tare mult ne dorim ne dorim din toata inima sa fim mame si DD ne va face visele realitate.
Ma 

pt tine si gemenasi tai maine sa ne dai vestea cea mare
pt mine esti un exemplu de optimism te pup si Doamne ajuta!

Puisori dragalasi
KITTA spune:
Fetelor, Bucurestencelor, chiar nu va bagati la o intalneala? Eu propusesem astazi, dar se amana joi. Ce ziceti?
Ioanatugsgata locatia noua a restaurantului sa ii facem safteaua
?
Delia21 spune:
Castelana,daca tot mi-ai transmis si mie din nerabdarea ta....macar da-mi-o toata mie,...asa ca noua tot nu ne plac jumatatile de masura
.Iti doresc si tie si tuturor fetelor de aci sa devina curand mamici !

daca aveti stiri sa ne ziceti si nou
clipsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui castelanaC Dragelor, fetelor, frumoaselor, sexoaselor, sunteti tare dragute si ce sa zic citindu-va zilnic e mai usor pentru mine aici la cucurigu-gagu, la 3 km de jungla maimutoasa. Ieri am avut de multe ori tentatia sa sterg mesajul meu, postat cu temeri si nebuneala, plin de pipaieli mameloase si uitaturi in chiloti (proprii, nu va ganditi la...) asta si pentru ca am considerat ca n-am dreptul sa ma plang asa degeaba in fata fetelor care saracele au "experienta" in ale FIV-ului si pot rascoli emotii si dureri mai mechi, mai noi... Dar stiti care a fost treaba? tot ieri nici rahatul asta de net nu am mai mers, era in interdependenta cu minte-mi tulbure cred, si dupa mesajul lui Alrak nimic nu s-a mai incarcat pana m-am saturat de refresh-uri si am stins, ca mai aveam un pic si ma refresham eu. In dimineata asta, acum ce surpriza frumoasa sa am mesaje de la prietenele mele dragi, induiosatoare sa stiti. Va multumesc la toate in grup si pe rand, scuzati-ma ca m-a apucat nebunela. Nu se poate numai lapte si miere, nu? trebuie si un pic de involburare, ca poate ni se acreste, ce ziceti? si sunt si eu om, nu? la vorba asta sotul meu imi raspunde mereu asa: si eu care credea ca m-am insurat cu o femeie! Clipsy, draga mea da sunt optimista (sau mai frumos scris o optimizda) incurabila, mereu am vazut firicelul de luminita sa stii, sau poate mi l-ar chiar inchipuit cu incapatanare cand nimeni nu-l vedea. Nu mi-a placut niciodata dependenta si obsesia de ceva si ieri chiar am intrat in panica, ce se intampla cu mine? de ce nu ma pot controla, hormonii astia iar au campionat? I-am si dat sotului telefon sa-l preavizez: iubire cand vii acasa nu te speria, sunt nebuna rau cu capul, sunt dusa rau si s-ar putea sa te sperii, el imi zice: atunci mai stau la servici sa-mi fac un pic de curaj... ca m-a facut sa rad. De incurajare... stii cum e In c*r la mine, in c*r la altul... numai prostii am in cap de la cata abstinenta am bagat in ultima vreme, in fine cand ne vom regasi (eu cu sotu) va fi iar ca prima data (la mine sigur e desvirginare, oricum sotul a zis ca nu e drept ca eu ma antrenez de 2 ori pe zi cu sulanele scuipacioase si el nimic...), sper sa nu am trac si sa am voce tipacioasa. Nu te speria, vezi ca dileala-i la ea acasa, nu am exagerat. eeeee ce sa mai zic decat ceva haz de necaz ca mai am cam 24 de ore pana la aflarea rezultatului. te pup si merci ![]() ![]() Kora, merci sa mi-ai facut simpatica, aveam un iubit in facultate care ma enerva expre' ca sa se distreze, zicea ca asa cum fac atunci cand am emotii sau am nervi e foarte distractiv si nu intelege cum pot. Ei cum pot asa bine. Imi inchipuiam ca toata lumea a trecut si trece prin asemenea stari, nu ai cum cred ca scapi, doar ca nefiind la fel e normal ca fiecare se manifesta diferit, eu neavand zilele astea cu cine sa palavragesc, scriu, cui sa scriu? voua, ati ghicit! saracele de voi! Nu am cu cine pentru ca asa am ales eu, neiesind afara din casa si cu hormonii aiurea in campionat mi-am zis ca nimeni nu e vinovat sa ma suporte si mai bine stau aici singurica, saracele de voi... (din nou) In plus nu am spus la nimeni ca facem ce facem si asa "economisesc" intrebari si priviri care cine stie, poate ma vor deranja, deci protectie personala am denumit-o. In fine nu ma mai gandesc ce ma poate deranja sau nu, importanta e lupta, participarea, nu? ca in sport, dar cat de frumoasa e si medalia sau diploma..... Dar drega Kora ai fost tare draguta, dar eu stiu ca-s dusa de mult (de acasa nu mai zic....cam din '91), merci. te pup ![]() ![]() Maria, ei draga mea ce sa fac si eu scriu vrute si nevrute si incerc sa nu spun lucruri care pot leza sau rani (fiind constienta ca nu reusesc, ma straduiesc), asteptatea asta adevarul e ca e grea. Eu de felul meu nu prea aveam rabdare si eram o curioasa incurabila de mica, mama a facut ce sa mai "instructie" cu mine sa ma "civilizeze" si la un moment dat a oftat: ai sa inveti cred ce e rabdarea poate cand vei deveni mama. I-as urla acum... cand voi deveni mama? sa vezi inainte de asta cata rabdare ma staduiesc sa am. Ziua cea mare...ei... s-a apropiat si maine vom vedea. Merci pentru incurajari! te pup ![]() ![]() Ellanik, deci si tie iti place pipaialaaaaaaaaaaa, aha te-am prins. Astept toate cele zise de tine, cuprinzand si greturile, ca sa trec apoi la next level si sa te scap de ele odata, apoi jur ca trec si la la eco. Neplaceri? care neplaceri, asta-s parfum cred pe langa de poate sa urmeze, cred, imi dau eu plina de speranta cu parerea. Cand am dat la facultate mi s-a parut exagerat de greu atunci admiterea, apoi am realizat ca era cel mai simplu examen din toate cele, acum ceva similar, nu? Ma repet din nou: sper, asa vreau sa cred... Ellanik dar ce spui tu? A facut bebe-ul cu manaaaaaaaaaaaaaaaaa, si din capusor, ce dragut, te cred ca e un moment inaltator cand vezi ghemul ala mic plin de iubire ce creste de la o saptamana la alta. Felicitariiiiiiiiiiiii!!!!! te pup ![]() ![]() Miru, da ai si tu dreptate, mai am un pic pana la aflarea vestii a fi sau a nu fi burtoasa cu rost, zic asa ca arat ca una in multe saptamani, eu de felul meu eram o scoaba. Ei draga mea termina cu admiratiile ca mi-o iau rau in cap si nu de alta da-l pierd de tot (sunt sanse mari), ce mare lucru sa nu te pisi la baie pe el de test..... mi s-a acrit cred de cand ani la rand luna de luna, am facut teste de ovulatie, cred ca a fost cea mai abstinenta perioada ca totul se intampla in functie daca am facut pipi sau nu (sotul chiar a zis ca poate trebuie sa faca si el), de atunci mi-am zis: teste pisacioase nu, o mare prostie, mai ales ca odata la inseminare cu ovulatie controlata si declansata testul, dragul de el, negativ. Aas ca sa te pip pe al nu alta! Asa ca decat o dileala in plus, zilele astea cu boceala cu tot (ca de asta a scapat sotu saracu nu m-a gasit cu ochii rosii) mai bine sa mai am o zi-doua de vise roz si bleu, ce zici? nu e mai frumos sa visezi? Si noi romanii astia suntem plini de vorbe de duh: speranta moare ultima!!!!!! de ce s-o deranjez pe Speranza? Tu? vad ca muncesti cu drag si spor pentru-al firmei viitor, fata draga mai calmeaza-te si dicstreaza-te!!!!! te pup si ai grija de tine ![]() ![]() Ingeras te pup si ai grija de tine! ![]() ![]() Alrak surioara mea, am emotii de ma scap pe mine, deci m-am gandit ca e chiar un avantaj eu ca rezolvam si treaba cu iesirilela baie, ca prea aveam numai intrari: mananca asta, ba nu asta, asta-i plina de fibre, dar asta, mmmmm, dar stai ca si proteina, si de vitamina, baga fructul? Asa ca m-am gandit ca emotiile astea macar m-au facut mai usoara si la propriu si la figurat ca poate de la atata ne-cacare (scuzati expresia dar asta e) nu mai gandeam normal, se pot urca toxinele la cap, nu? (la mine erau sigur deja la etajele superioare) au tot dreptul sa faca ce vor ele. Deci odata cu cufureala parca, parca si ceata de pe creier s-a mai risipit. Scuza-mi alocutiunea "parfumata" dar asa e, am simtit pe pielea mea. Azi m-am trezit mai bine, parca norii negrii plini de nebuneala nu-s. Zici ca-s un alt om, mai optimista si asa cu o senzatie de bine, cred ca ma paste si un pic de nesimtire... Nu ma plang draga mea de singuratate, mi-am dorit-o, eu m-am retras ca nu m-a vazut cu nimeni, nu.... si pe sotu-l inteleg, trebuie sa fie acolo ca pentru asta am venit peste mari si tari. Dar ma suna toata ziua imi si scrie scrisori, ca la inceput, e tare simplastic, ieri i-am dictat ca de obicei ce sa cumpere in drum spre casa si vine acasa cu fata asa suparata si-mi zice, n-am gasit primele chestii, eu: care chestii? si scoate lista: incepea asa: "neaparat", apoi fructele, apoi "vezi nu mai lua trompete ca data trecuta".... am ras ca nu stii cum. De la usa m-a inveselit, cum face de obicei cand ma simte cu trompeta pusa. apoi el are un banc: femeile sunt diferite de barbati ele folosesc pe zi 15.000 cuvinte si barbatii doar 10.000, ce te faci cand sotul vine de la servici acasa obosit cu cuvintele terminate iar nevasta-sa inca nu le-a inceput. I-am zis ca ma fac pe bancul lui ca acum se adevereste chiar la mine. Nu apas pe burtica-mi umflatica, stai linistita. merci pentru mangaierile de ieri, te-am simtit aici, aproape si chiar ca m-am mai linistit. Multumesc mult! Ai grija de tine, mai e un pic si te sarbatorim, vine si vacanta! te pup si multumesc ![]() ![]() Mami vreau te pup si merci mult de incurajari, esti o draguta! Mirimir, numele tau ma face sa ma gandesc la o localitate di Borneo: Miri, e dragut acolo, am fost anul trecut acolo. Merci mult si sper sa nu te dezamagesc, sa vin cu vestea. Ingeras te pup, esti bine? Elenada, mama eroina ce esti tu... Azi aveti aniversare, 10 zile fac puiutii tai dragi si scumpi. te pup si putere sa te descurci in toate cele! te pup ![]() ![]() si![]() ![]() ![]() Alina Oprea, esti bine? te astept la "raport" Te pup ![]() ![]() Blanche, nu te mai vad, mai tii minte ce mi-ei zis cand am inceput FIV-ul? nu te-am uitat! ce mai faci? Te pup ![]() ![]() Delia, fata dar cat inveti.... miroase a creier incins pana aici.... mai ai o saptamana si termini cu coronita, sa te vezi fata premianta ce esti! te pup ![]() ![]() Moniland, cum e mamico? ei... azi faceti 2 zile, de fapt aveti o zi si jumatate, jhai sa fie tot bine si ra reveniti asa numerosi in caminul vostru conjugal. Sa le placa si camera la printese! Te pup ![]() ![]() si ![]() ![]() ![]() Fetelor, scuze ca am scris mult azi, sper ca nu v-am retinut mult, scuze daca nu am scris la cineva. va pup dun suflet pe toate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() va pup castelana |
esti o scumpica si toate postarile tale ma ung pe suflet
simpatic sot ai si haios bancul! 
toate gandurile mele bune se indreapta spre tine!!!

Multa bafta iti dorim maine dimineata!!!!

COCO - felicitari pt puiuti sa fie lipiciosi!!! Pe 6aug tinem pumnii ca beta sa fie triplu!!!
fireyes spune:
Kitta, daca e in timpul saptamanii, eu ma bag... nu poci in w&-uri, ca sunt plecata mai tot timpul...
P.S. Ioana inca nu a deschis locatia noua oficial...
Blanche25 spune:
Castelana draga, stii ca sunt cu ochii pe tine, incerc de vreo 5 zile sa iti scriu un mesaj si nu apuc 

, sa-mi fie rusine. Iti trimit o sageata (tot de decembrie
) plina cu ganduri bune sa te calauzeasca maine la beta; si muuuuuuuuuulllllllltaaaaaaa baftaaaaaaaaaaaaaa, sa iasa dublu testul ala, ca doar sunt locuri libere la gravidute cu gemeni!!!!!!!!!
Imi esti draga tare, tare si te rog ceva; desi de maine te poti duce sa odisee, sa nu ne parasesti
, pleassssseeeeeeeeeeeeeeee.
Uite am pentru tine si o gasca de gagici dansatoare de flamenco 

Ca tot ma intrebai de vacante...anul asta mai putin (mama ei de criza
) am fost un weekend la mare in Benidorm, a fost asa frumos ca am suferit o saptamana ca doar mi.a deschis apetitul....
Dar acum in august sper sa mergem vreo 4-5 zile la Marbella, mergem in fiecare an, este absolut uimitor. Abia astept si mai sunt si reduceri la sandale si pantofi
(moartea mea).
Pup fata draga si maine cand ajung eu la birou sa vad un beta mare cu rosu si ingrosat
P.S. ce am zis prima oara? scuze dar am uitat, ma duc acum sa vad ![]()
desi sigur nu era o minciuna, pentru ca nu prea sunt adepta lor 
Avalon spune:
KITTA
, eu ma bag cu placere. Sa-mi ziceti doar ora si locul.
Castelana
, te asteptam cu cel mai pozitiv test!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
22+ 

taty_ana spune:
..fetelor pls heeelp....maine cel tarziu trebuie sa-mi cumpar dipherelinul ca plec in concediu din tara si am niste nelamuriri...pot sa-mi cumpar o fiola de 11.25mg si sa folosesc din ea in fiecare zi doza de 0.5mg care trebuie dupa care s-o bag la frigider??
...si unde se face in burta subcutanat sau in muschii fesieri?ca am citit ca unele fete fac subcutanat unele intramuscular...
....daca se face in burtik poate imi spuneti care-i tehnica ca o sa mi le faca sotul si n-are cine sa-i arate...plssss
pupici
...
...castelana noi nu prea am vorbit dar te citesc zilnic, mai ales la birou si-mi faci ziua mai frumoasa cu povestile tale....esti minunata....maine te astept cu vesti buuuuuuneeeeeeeee