FIV 236
Raspunsuri - Pagina 13
ingeras26a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sufletel_80 Coco, neaparat sa vii cu un rezultat pozitiv. Te felicit din suflet ca ai luat decizia de ai transfera pe toti 3. Am citit ca sansele de supravietuire la decongelarea blastocistilor sunt mult mai mici decat cele ale embrionile de ziua a 3-a.Si eu as fi acceptat sa iau 3, 4 dar la mine nu au ramas decat doi, de calitate rezonabila. Multa multa rabdare si incredere in Dumnezeu! ![]() Va multumesc tuturor ca tineti activ forumul acesta! |
ma rog, mai mici sau =0. Eu am avut 6 blasto, 4 de calitate f buna, 2 de calitate mai putin buna, am transferat 2 si nu s-au prins. Imi bag unghia in gat acum ca nu am transferat mai multi, dar asta este, ce sa fac? 4 i-am congelat si degeaba...
castelana, sunt bine, la serv, cu baby, astept concediu si prestez natural. Bafta maine!
iana
ce mari v-ati facut! sa te ajute Dzeu sa tii puiutii in burtik ca si Moni si Elena!Coco, foarte bine ai facut, ca i-ai transferat pe toti.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
sufletel_80 spune:
Iana_mari, sunt cat de cat bine, multumesc lui Dumnezeu, dupa al 3-lea FIV esuat... 2 blasto, beta<2 ... Nici macar o tentativa de implantare ... Eu ma gandesc acum sa incerc urmatorul FIV in Ungaria, sotul vrea sa incercam aici FIV pe CM natural ... poate poate Dumnezeu e mare.
Daca ne icadram in 700-800 euro cu un FIV pe CM natural, am dori sa incercam asa, tot la Gynera
Oricum, eu un alt FIV cu stimulare hormonala nu mai fac in Romania. Prea mult am bombardat organismul cu hormoni intr-un an, degeaba. daca ar fi dupa medicii de aici, daca vii cu banii, ti-ar face si 5 FIV-uri pe an. Cel putin asa am avut eu impresia.
Sarcina usoara in continuare si multe multe binecuvantari sa iti aduca acesti bebelusi! 
ALRAK spune:
iana mari , ce fac BB-ii, tu cum te simti? 

pentru tine si pentru burtica gemenoasa. Sarcina usoara in continuare.

sufletel, da eu am facut FIV pe CM natural. Asa cum am mai scris sunt avantaje si dezavantaje.
Avantaje:
-nu mai introduci hormoni in tine ( nu faci nici un tratament)
-costurile sunt mai reduse (nu mai dai bani pe injectii)
Dezvantaje:
-se transfera un embrion ( daca ai norocul ca in luna respectiva sa ai ovulatie), sansele sunt mult mai mici de reusita (alte sanse sunt daca transferi mai multi embrioni).
Referitor la costuri
-FIV normal la Szeged -2300 Euro
-FIV pe CM natural ,tot la Szeged -1500 Euro
Diferenta este de 800 Euro, practic am platit tot , inafara de monitorizarea in stimulare ,care a fost mai putin si de injectii.
Costurile de mai sus sunt cele pe care le-am avut eu, se poate plati mai mult sau mai putin , in functie de dozele de injectii care sunt recomandate.
Iti doresc mult succes.

coco ce mult ma bucur pentru tine. Este foarte bine ca ti-ai luat acasa toti puiutii ( ai vazut ce a patit draga de Ingeras si acum ma doare sufletul pentru ea, isi pusese atatea sperante in puiutii- omuleti de zapada si din pacate nu a rezistat nici unul). Iar la nivel de blasto, clar ca nu prea rezista criogenati, se pun la "rece" cand au 4-8 celule ( asa stiu eu ca este mai bine).
Felicitari si acum ne rugam la DD sa fie lipiciosi.

Ingeras spor la prestat 

tinem pumnii sa fie cu ochisori. Sa nu fiti cuminti!

castelana surioara mea, AMR-ul este in ore.
Cred ca acum te-ai facut frumu' pentru ziua de maine.
De abia astept vestea cea mareeeee cu beta mareeeeee.
Eu maine voi fi din nou pe drum, plec spre Bucuresti, avem vineri o intalnire , vreo 200 persoane. Nu prea aveam chef de aceasta intalnire , dar sti tu serviciul... cardul... e musai ca de voie buna ( cum spune ardeleanu').
Ma rog pentru voi si maine astept vestea ce mare.
Mai redu si tu din cele 15000 de cuvinte, cruta-l pe sotior , pentru ca si el are emotii foarte mari, sunt convinsa de asta. Selecteaza mai putine cuvinte si numai pe acelea dragastoase.
Neaparat in aceasta seara sa-i faci o declaratie de dragoste, o sa ii prinda bine sa te vada 

de el, pentru ca saracii, au si ei de indurat muuuuuuuuuuuuulte toane de ale noastre si de multe ori uitam sa le aratam dragostea pe care o avem pentru ei, hormonii bata-i vina.(Vad ca incep sa fiu si eu dusa si inca n-am inceput tratamentul).
Te pup mult de tot si sunt langa tine cu ganduri bune si rugaciuni, catre Maicuta Domnului 

. Asteptam beta MAREEEEEEE!

tuturor si sa aveti o zi luminata.
Doamne Ajuta-ne!
castelanaC spune:
Iana Mari, multumesc, nu-s chiar asa nemaipomenita, multumesc, ma coplesesti cu complimentele.
Imi face placere in general ca dialoghez, e un dar al meu, chiar eram convinsa (pe buna dreptate) ca la catedra faceam o treaba buna, dar viata te poarta asa aiurea si te mai pune sa vorbesti si singur cu maimutele astea bipede sau nu.
Mama in povetile ei de duh imi spunea cand am un secret sa-l zic in oglinda, asa nu ma va dezamagi niciodata, dar azi oglinda a evoluat si am forumistele mele aici fivoase sau nu cu care ne imbarbatam reciproc. Ce frumu semnatura ai!
Doamne ajuta la toata lumea!
te pup

Coco fata draga, ce veste minunata din vazduhuri de arata, toti babanii stau la mami, uau, sa fie cu noroc si sa se prinda toti sa le placa la tine in burtica. Acum activitati canapeloaseeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!! sa fiti servite, punct!
Am sa-ti spun o chestie, aici in Asia gemenii sunt extrem de rari, cand am vb cu dr, ea ne tot spunea de riscuri, de riscuri, noi de colo :care riscuri? ea: daca vreti mai multi exista riscul sa se prinda toti si etc, noi: ce fericire, ii punem pe totiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, aveam de gand ca daca aveam 3 sa-i punem si gata ce sa ne mai gandim, tot facem un drum la spitalm ii luam acasuca. A ramas dr interzisa si ne-a pus sa semnam ca-i vrem pe toti su suntem constienti ca poate se prind.
dar deocamdata au fost 2 cica de calite', mai vedem noi pana maine ce calite' au avut.
Sa fie intr-un ceas bun si menajeaza-te cat poti saptamana asta!
ce devreme ai testul!
numai pe mine cred ca m-a chemat la 14 zile de la ET si 16 de la punctie....in fine nu ma mai gandesc, am rezistat eu pana acum si fac "figuri" pe ultima suta de metrii?
Doamne Ajuta!
te pup

Sufletel,
merci frumos ca m-ai intregrat si pe mine in "viata voastra", ai un nume deosebit si trebuie sa fii o persoana deosebita.
de constientizat de talent... ce sa zic cred ca pe linie artistica am ceva pus acolo: am cantat vocal si la chitara pana intr-o zi cand prof meu mai dur (si cu metode comuniste) mi-a articulat o mandolina peste cap si nu m-am mai dus la curs, asa ati scapat de mine, nu am aparut la tv ca :fata cu parul de foc", apoi la scoala cred ca am dezvoltat cu scrisul ca mai stiti cum se cautau tinere talente cu poezii, si naratiuni? Ei prof-ul meu dadea cate un 10 la fiecare articol (ce continea creatia) publicat in revista liceului la care eram "alipiti" si eu ce crezi ca stateam? Bagam toate ineptiile si rimele posibile iar ei mai si publicau, apoi in publicitate cand am lucrat mi-a fost de mare folos palavrageala asta plina de idei mulgatoare de bani de la clienti.
Ma bucur ca te "delectezi" cred ca-mi atribui prea mult, e ca sunt si fete putine (se pregatesc pentru toamna) si daca tot o "frec" macar sa o fac asa pentru cineva care stiu ca citeste.
Ei draga mea dar de unde vine pesimismul? Ei ce aud eu? Si inca ceva sunt aici si voi fi si cand faci FIV si ne vom imbarbata pe rand.
Ne mai dam cu parerea (aici avem doctoratul luat), mai zicem o rateta (culinara), mai un pulover, un macrameu, ce daca nu mai e la moda, se intoarceeeeeeeee!!!!
sa luati decizia buna pentru voi si in care sa aveti incredere, pentru ca e mare lucru sa mergi asa cu inima deschisa la dr si sa ai speranta ca de data asta va fi, punct. Am zis!
Te pup 
si Doamne Ajuta!
Ingeras ooooooooooo, ce-mi zici tu mie? ce e aia prestatie naturala? am si uitat si nu ma plang dar minte-mi zboara ca nebuna.
Bravo asa se face, nu uitati de voi doi, stimularile astea si sexul la comanda nemaivorbind de cel eprubetos mi se pare mie ca schimba mult din raportul din cuplu.
Iubiti-va si pregatiri placute pentru conced unde relaxareeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
te pup 

Va pup fetelor cochetelor si dicstractie placuta in vara asta, hai ca avem treaba la anullllllll, impingem la carut, ma auziti???
castelana
ingeras26a spune:
| citat din mesajul lui castelanaC Ingeras ooooooooooo, ce-mi zici tu mie? ce e aia prestatie naturala? am si uitat si nu ma plang dar minte-mi zboara ca nebuna. Bravo asa se face, nu uitati de voi doi, stimularile astea si sexul la comanda nemaivorbind de cel eprubetos mi se pare mie ca schimba mult din raportul din cuplu. Iubiti-va si pregatiri placute pentru conced unde relaxareeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! te pup ![]() ![]() castelana ![]() |
da, NATURAL, NATURAL, NATURAL :)
vezi sa anunti si tu maine, ca sa stiu daca sunt 1 sau 2 inainte sa plec. Plec numai 2 zile+we, deci 4 in total, asa ca nu-i chiar concediu. O sa-mi mai iau o sapt in august.Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
mihaele spune:
Coco felicitari DD sa va ajute sa stea bebei 9 luni in burtica
castelanaC draga mea esti minunata ma rog sa ai maine un beta mare al meriti din plin. Trimite-mi si mie te rog un gram din optimismul tau![]()
Vam urmari nu am mai scris ca nu am avut ce sa spun marti am facut histeroscopie si chiuretaj biopsic acum astept rez de la biopsie histro este ok. Ce va vrea DD cu mine.
Va pup pe fiecare in parte si DD sa va ajute.

Puisori dragalasi
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui ALRAK castelana surioara mea, AMR-ul este in ore. Cred ca acum te-ai facut frumu' pentru ziua de maine. De abia astept vestea cea mareeeee cu beta mareeeeee. ![]() Eu maine voi fi din nou pe drum, plec spre Bucuresti, avem vineri o intalnire , vreo 200 persoane. Nu prea aveam chef de aceasta intalnire , dar sti tu serviciul... cardul... e musai ca de voie buna ( cum spune ardeleanu'). Ma rog pentru voi si maine astept vestea ce mare. ![]() Mai redu si tu din cele 15000 de cuvinte, cruta-l pe sotior , pentru ca si el are emotii foarte mari, sunt convinsa de asta. Selecteaza mai putine cuvinte si numai pe acelea dragastoase. Neaparat in aceasta seara sa-i faci o declaratie de dragoste, o sa ii prinda bine sa te vada ![]() ![]() ![]() ![]() de el, pentru ca saracii, au si ei de indurat muuuuuuuuuuuuulte toane de ale noastre si de multe ori uitam sa le aratam dragostea pe care o avem pentru ei, hormonii bata-i vina.(Vad ca incep sa fiu si eu dusa si inca n-am inceput tratamentul).Te pup mult de tot si sunt langa tine cu ganduri bune si rugaciuni, catre Maicuta Domnului ![]() ![]() . Asteptam beta MAREEEEEEE!![]() ![]() ![]() tuturor si sa aveti o zi luminata.Doamne Ajuta-ne! ![]() |
Draguta surioara, calatoresti, calatoresti, maine reuniuni, taclale, bla, bla-uri...lasa draguta cheful ca ala stii cum e vine mancand, ei drum bum maine si nu-ti face griji, te simt mereu aproape.
eu azi m-am trezit asa in verva si la ora 9 deja aveam si dus facut, la 10 cu unghii cu tot ca ma tot intrebam de ce ma grabesc atata?
Fiecare durere din partea de jos a burtii ma cam face sa ma gandesc ca poate n-o venii CM si apoi imi revin dupa uitatul obsesiv in chiloti.
Apoi dupa ce am mancat la pranz cu sotiorul am primit in fine dezlegare sa merg in oras. Prima iesire singura cu masina dupa 2 saptamani, ooooooooo incantator, nu m-am enervat si chiar m-a apucat galanteria, etete la mine ce schimbari. am cumparat cate ceva pentru o prietena draga care e in AMR-uri si zile astea astept vestea, vreau sa-i trimit ceva de aici, abia astept maine sa-i fac si pachetelul. Nu m-am hazardat mult ca la prima iesire, mi-am zis ca nu e bine sa exagerez si... in plus ca un facut cum ies din casa nu am baterie la tel si sa nu-mi sperii sotul din dotare m-am intors repede. Parca shopingul asta m-a mai trezit din amorteala-mi impamantenita, bun si el la ceva (si il uram pana acum...)
De frumoasa pentru maine, draga mea, ce vorba e asta?
Voi fi eclatanta, parul valvoi in coama rebela model cuib de ciori, de parca ar face proba din par si unghii, dar sa stii ca m-am pregatit, nu ma duc acolo ca o ciumafaie, iti urmez sfatul.
merci de sfat, am sa-l rasfat pe sotiorul in seara asta, ca in fiecare ce-a trecut pana acum, cel care suporta si vesele si triste, stiu ca are si el emotii si nu si le arata, ei asa se da si el cocos nu puteam fi in casa doua gaini.... cand realizez ca intrec limetele recunosc nu ma rusinez, asta e mai gresesc si eu, ce sa-i faci sunt om si eu (el tot imi spune ca-i insurat cu o femeie)
te pup si drum bun maine la capitale la "Mitici", nu te stresa prea mult, ei dreptate de n-ar fi cardul......
ai grija de tine si Doamne Ajuta-ne!!!!
castelana

castelanaC spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ingeras26a
da, NATURAL, NATURAL, NATURAL :) vezi sa anunti si tu maine, ca sa stiu daca sunt 1 sau 2 inainte sa plec. Plec numai 2 zile+we, deci 4 in total, asa ca nu-i chiar concediu. O sa-mi mai iau o sapt in august.Ingeras, mami de Maya Campania noastra www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!! Infertilitatea este o boala!! |
ingeras, fara grija, voi fi pe mereteze, la 9 (ora locala care e ora Romaniei + 5) voi fi acolo sa dam proba, apoi cum aflu vestea.... cu cine vrei sa o impart? cu voi mai fetelor, cu cine ne-am facut sperante, am lacrimat, am suspinat, apoi am zambit? cu voi mai fetelor.
Deci nu te gandi ca tin secret pentru mine, nu, nu e genul meu.
Sa-ti zic o chestie: odata la o aniversare a casatorie am cumparat ceva simbol sa-l cadorisesc pe sotul iubit, am rezistat cam o saptamana si cu o zi inainte i-am zis: uite care-i treaba eu pana maine nu mai pot sa stau, am dat si gata, a zis ca-s tare copil...
deci voi fi aici ca la raportul zilnic.
Tu pregateste-te de conced, bune si cateva zile, nu?
Si iubiti-vaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
te pup
castelana

12+