FIV 236

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALINAOPREA

Castelana -felicitari din tot sufletul iubita.
Sa-ti ajute D-zeu sa ai sarcina usoara si bebei sanatosi(daca sunt 2)
Stiam eu ca vei reusi.
Am avut o presimtire in privinta ta.
Sa ai grija de tine si de bebelusul/bebelusii tai si bucura-te din plin de perioada sarcii asa de frumoasa si mult asteptata.
Te poop si te imbratisez cu drag.

Alina 13 +

Multumeas draga Alinaaa
Nu-mi vine sa cred sa stii, m-am trezit de la 4 dimineata si n-am mai dormit de frica sa nu mai visez, ultimul vis fusese cu ceva felicitari si ca reusisem si m-am saturat sa tot visesj noapte asa ceva.
De frica sa nu mai adorm nu m-a mai luat somnul, m-a simtit sotiorul si am vb pana la 6,30 cand eram deja intepeniti de stat degeaba-n pat.
Eram primii la laborator, la 8,30 hop si Mita cu Mitzul ei, dar acum incerc sa pastrez echilibrul, am hotarat ca in cazul unui rez bun asta e cadoul pentru mamele noastre: soacra e azi aniversata si mama in wk (oare rezis pana atunci?)
Sarcina usoara si tie si stai ca te prindddddddddd!!!!!

te pup
castelana fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Castelana - sarcina usoara si la termen iti doresc. Bravo.

Miruma - nu plec in concediu, fug putin sa scap de caldura ca tare nu-mi place.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariada spune:

Castelana, O, Doamne, cat ma bucur pt tine!
Te citeam si-mi inotau ochii in lacrimi de bucurie! Parca as fi fost eu in situatia asta!
Ei, tu nu ma stii, insa eu te stiu, de pe forum, evident. Ma delectez in fiecare zi cu randurile tale, ma amuza tare mult si-mi dau curaj sa merg mai departe! Esti o bucurie pt multe dintre noi, sunt convinsa! Esti un om deosebit de FRUMOS si meritai din plin sa ti se intample MINUNEA!
FELICITARI DIN TOATA INIMA SI AI GRIJA IN CONTINUARE DE TINE SI DE GRAUNTELE DIN BURTIK!
Elenada, marturisesc ca datorita Castelanei, tie, lui Moniland, lui Avalon... am reusit sa-mi incarc bateriile si sa-mi continui drumul catre fiv. Elena ai niste minunatii de bebei! FELICITARI! Sa va dea DD puterea sa-i cresteti asa cum va doriti si sa va bucurati de ei pana la adanci batraneti!
Va multumesc din suflet ca existati!

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

FELICITARI, Castelana!
Sarcina usoara! Si eu am avut 200 si ceva beta in ziua 11 de la ET, deci e posibil sa fie gemenei!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Salutare fetelor,
Castelana eu ti-am spus ca e sarcina dupa simptome, deci nu m-am inselat. Iti doresc o sarcina usoara si la termen si bb sanatos/i.
Moni, cele doua printese sa va aduca numa bucurii, sa fie sanatoase, mancacioase si fara colici.

Eu incerc de dimineata sa scriu un mesaj dar nu imi apareau casutele cu nume si parola . Am crezut ca s-a tacanit pcul meu ca nu e prima oara si doar pusei OS nou.
Dupa data de 10 august, in functie de CM, ne pregatim de ultimul FIV, luna trecuta l-am amanat ca analizele hormonale nu era corespunzatoare. Sa vedem ce o mai fi.
Pupici la toate fetele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Castelana - sarcina usoara si la termen iti doresc. Bravo.
Catalina

coltul meu de rai

multumesc mult Catalina, sanatate si tie si Bafta la analiza de pe 6 august!!!!!

te pup
castelana fericita

Mergi la inceput

Dariada, multumesc, cate complimente, fetelor o sa mi-o iau in cap sa stiti.
Cred ca cele mai frumoase femei sunt cele ce se pregatesc de maternitate, asa mi se pare mie, inspira si radiaza altceva.
Ma bucur ca te pot delecta si scoate din cotidianul de acasa, nu-mi atribuiam asa veleitudini.
Trebuie sa fii optimista si sa crezi in sansa ta, a voastra, daca nu tu atunci cine, daca nu acum atunci cand? parca asa suna un indemn care se potriveste in mom de fata.
Mult noroc si bafta!!!!!

Avalon merci si te pup!!!!!

carmelly, merci, da e adevarat ai prevestit ca am deja semne de gravidaaaaaaaaa, e adevarat, merci si sa mai faci si la alte fete!!!!!
te pup

castelana fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draghiluiza spune:

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC

Dragele mele, vin cu o rectificare, am scris gresit in mesajul anterior, cine stie ce am inteles eu, stii cum e cand esti crispat.

Am beta 293!!!!!

merci pentru toata sustinerea!

castelana fericita

Felicitari Castelana.Sa ai 9 luni usoare si bebe sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

CASTELANA, FELICITARI DIN TOT SUFLETUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AI VAZUT CA AM AVUT DREPTATE? NU-MI MIROASE MIE DEGEABA!!!!!
SA AI O SARCINA USOARA SI LA TERMEN!!!!!
Ce cadou frumos pentru mama ta, superb! Ma bucur enorm pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

castelanaaaaa felicitari!!!!!!sarcina usoara si la termen....ai avut rabdare si DD te-a rasplatit...bravoooo!!!!
....fetelor multumesc de raspunsuri....
avalon dipherelinul e de 0.1mg, 3.75mg si de 11.25mg....eu am de facut 0.5mg in fiecare zi asta inseamna ca trebuie sa-mi iau de 0.1mg si ma costa infernal de scump.....catalina mi-a zis de suprefact ca sunt fiole mai mari si pot folosi dintr-una de mai multe ori....da' de unde sa-mi iau in 2 zile avand in vedere ca in romania nu se gaseste??off ....numai dipherelinul ma costa vreo 2000 si ceva de lei ca am o perioada de inhibare mare de 19 zile si mai iau si in perioada de stimulare....asta e....adevarul e ca mi se potriveste de minune zicala "socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ"

Mergi la inceput