Traficul de ovule

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Eu vreau sa stiu cate din persoanele care au sarit contra donare ovule si apoi vad ca aveti ceva si cu adoptia, au avut probleme cu fertilitatea.

Eu nu sunt contra donare de ovule, ci impotriva "comercializarii" acestora.
Si da, ne numaram printre cuplurile cu probleme de fertilitate care incearca de 5 ani sa aiba bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Eu vreau sa stiu cate din persoanele care au sarit contra donare ovule si apoi vad ca aveti ceva si cu adoptia, au avut probleme cu fertilitatea.

Eu nu sunt contra donare de ovule, ci impotriva "comercializarii" acestora.
Si da, ne numaram printre cuplurile cu probleme de fertilitate care incearca de 5 ani sa aiba bb.

Insa din disperare, oamenii fac atatea lucruri ...
Tinerele pt bani isi vand ovulele, cele care nu au le cumpara pentru a avea copii.
Eu nu pot condamna pe nimeni.
Pe bani, de obicei, poti cumpara cam tot ce vrei, cel putin in Ro asa e.

Insa condamn un stat cu ministere in care nimeni, dar abslut nimeni, nu gandeste.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Eu n-am nimic impotriva nici a donarii nici a vanzarii de ovule. In fond, fiecare e liber sa dispuna de propriul corp.
Dar sunt total impotriva furtului de ovule.

I'm alive and I'm here forever

Michael Jackson

Mergi la inceput

Heeei, Mamagiuliei, deja se infiripa alte intrebari/discutii:
1. Pe ce bani isi vand tinerele ovulele? Se vand la bucata? Se plateste doar interventia (punctia foliculara)? Cine suporta costurile stimularii ovariene (medicamente, injectii, monitorizari, ecografii, analize de sange)?
2. Cat platesc doritoarele? Cumpara ovulele aceleiasi "donatoare" sau un mix de "condimente"?

P.S. In politica nu ma bag, ca mi-e scarba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deianira

Liliana, ce riscuri implica adoptia? La ce te-ai referit?

Good things happen to good people.

Spre exemplu, sa vina parintii care l-au abandonat sa-l ceara înapoi... sau sa negocieze avantajos renuntarea definitiva la el... a se citi sa nu hartuiasca parintii adoptivi, sa nu-i santajeze cu pretentii aftza de copilul lor abandonat...
Asta ar fi riscul major, dupa mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

1. Pe ce bani isi vand tinerele ovulele? Se vand la bucata? Se plateste doar interventia (punctia foliculara)? Cine suporta costurile stimularii ovariene (medicamente, injectii, monitorizari, ecografii, analize de sange)?
2. Cat platesc doritoarele? Cumpara ovulele aceleiasi "donatoare" sau un mix de "condimente"?

Dupa parerea ta, ce anume e imoral:
- Sa se vânda ovulele, punct?
sau
- Sa se vânda ovulele pe bani putini?

Si asa adauga: imoralitatea actului creste proportional cu profitul "intermediarului" (care e indispensabil)?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

On-topic... nu stiu ce sa spun despre donare sau vânzare de ovocite...
De acceptat, as accepta daca ale mele nu-s bune, dar într-un cadru legal, nu cu semne de întrebare

Gabi, eu nu judec ce este moral/ imoral. Mi-am spus deja parerea: sunt impotriva comercializarii ovulelor.
Mesajul meu, la care faci tu referire, contine exact acele semne de intrebare pe care probabil ti le pui si tu. Poate oare sa ne raspunda cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Belea mare.
Caci ne-am procopsit cu sute de fabricute de-ovule la purtator prin Dudesti, Giulesti, Ferentari, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliana82 spune:

Pai adoptia are si ea riscurile si dezavantajele ei..
Deci aceasta nu e o discutie despre adoptie o sa raspund off topic la aceasta intrebare.
1 comparativ cu fiv nu ai posibilitatea sarcinii si crearea acelei legaturi uterine cu bebelusul.
2) nu ai ocazia sa adopti bebelusul de la momentul naterii lui
3 Nu stii ce traume a avut copilul adoptat pana in moentul adoptiei si cum sau daca acestea sunt resposabile pentru eventualele deviatii de comportament. ale copilului la maturitate
4 ) Poti fi victima unei potentiale hartuiri din partea parintilor naturali
5 ) de cele mai multe ori copii adoptati atunci cand ajung la maturitate si afla de de fapt au fost crescuti de parinti adoptivi dezvolta probleme psiho emotionale care duce la conflicte intre acestia si parintii adoptivi.
6) In cazul in care in urma adoptiei cuplul reuseste sa aiba un copil natural atunci cel adoptat este oarecum discriminat.
7) cele maimulte neintelegeri care pot aparea in relatia parintilor cu copilul adoptat in timpul adolescentei sunt puse pe tema faptului ca acesta este un copil adoptat respectiv pe fondul genetic ci nu pe esecul sau incapacitatea parintilor adoptivi in ai oferi o educatie buna.
Astea sunt riscurile si dezavantajele pe care le vad eu. Cred ca lispta poate continua dar nu adoptia este tema acestui topic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Dar pana la urma, de ce se face vinovata clinica? Ca n-are autorizatii? De ce se vorbeste de trafic de embrioni?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput