Locul fetelor Nou-Venite !

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Da, iti vei putea verifica rezultatul pe net, in baza codului pe care ti-l dau la recoltare. Pe rezultat sunt scrise si valorile, asa ca iti vei da seama sigur daca esti insarcinata. Valoarea minima e 40.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

am sa astept pana vineri , daca nu am sa ma duc la mat.Bucur sa fac o transvaginala acolo banuiesc ca s-ar vedea

In asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory09 spune:

Aleesicoo,am tot cautat pe net despre valorile astea, ca eu nu prea stiu ce sa zic ca nu am facut niciodata Bhcg,dar oricum variaza in functie de varsta sarcinii si trebuie sa fie in crestere.Daca te hotarasti sa o faci cred ca ne descurcam sa o interpretam,dar ai si valori de referinti trecute pe foaia de rezultat.Pupici si nu alte teste de pi deocamdata.mai ales in timpul zilei!

Mergi la inceput

Bravo iubita!Buna alegere!

Mergi la inceput

Nu as vrea sa te dezamagesc , dar la transvaginala se vede mai greu. Abia la 5 saptamani. Data trecuta cand am ramas insarcinata eu am facut bhcg in prima zi de intarziere si mi-a iesit 43. La doua zile l-am repetat, mi-a iesit 75 si tot atunci am facut ecografie, dar nu se vedea nimic. Abia la inca o saptamana si ceva s-a vazut...cand eu trebuia sa am 6 saptamani si 2 zile, dar sarcina ramasese la 4 saptamani si 5 zile. Oricum iti tin pumnii, sper sa fie cu noroc si sa ne dai vesti bune
Hai ca noi facem aici tura de noapte, sa aiba fetele ce citi maine Nu mergem si noi la

Mergi la inceput

nu maimai grabesc. astept .. inca 4 zile

In asteptarea unui

Mergi la inceput

REMY,asteptam vestile bune de la tine peste 14 zile!Imi place foarte mult ca esti optimista,asa cum ar trebui sa fi.Sa stai linistita de acum si sa-ti iei tratamentul.Apropo,ce ti-a dat sa iei?

Mergi la inceput

Pai cam iau o gramada de pastile: aspenter, acid folic, 6 utrogestan pe zi, cate 2 la 8 ore + cyclo-progynova. Sper sa nu-mi mai dea altele si maine dupa a doua inseminare, ca o sa mor Si-asa am probleme cu stomacul...

Mergi la inceput

dar tu lory cand ne dai de veste ?

In asteptarea unui

Mergi la inceput

Mai am iubita pana la testare,azi abia z19.uff,greu trece timpul..

Mergi la inceput