Locul fetelor Nou-Venite !

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ce faceti fetelor?... sunteti pe aici? polo te asteptam cu vesti. eu pana vineri stau cumintica ca altfel o sa o i-au razna

In asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinaemma spune:

ana bine ai venit

Polo oare e..................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory09 spune:

Buna fetelor,
Lia,La Multi Ani si tot ce va doriti
Dragaica,La Multi Ani si voua(mai bine mai tarziu decat niciodata,zic si eu)si un
Aleesicoo,fata,stai cumintica ca vin la tine acusica.
polo,iubita,tu nu stai deloc rau.ai sanse mari si
Critinaemma
Anaancuta,bine ai venit!
Remy,nu te-am uitat!asteptam vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Gata, fetelor, am reusit sa intru pe net Mi-a luat ceva sa citesc ce ati scris azi...
Sa va povestesc...dimineata, ora 8, impreuna cu sotul m-am prezentat la clinica. El a dat "proba", apoi a trebuit sa asteptam prelucrarea "materiei prime" si apoi am urmat eu. A fost ok, destul de neplacut, dar suportabil. Am avut 10 mil de buni, productie buna am putea spune, ca mie imi trebuie doar unul, nu? Mai mergem si maine o tura, ca facem procedura dubla, si apoi intram in AMR. Ma simt super bine, sunt happy, plina de optimism, mai ales ca de vineri intru in concediu. Acum am inceput deja tratament de sustinere si sper sa iasa totul asa cum ne-am dorit.
Polo, iti tin pumnii, sa fie
Aleesicoo - ne tii in suspans, asteptam vesti, sa fie si la tine . Si eu fumez, dar o sa ma las cand o sa se confirme sarcina. Pana atunci ma mai bucur si eu de acesta placere
Lia73 - la multi ani, sa fiti fericiti si cat mai multi
Pupici lory09, cristinaemma, eleia, cora79, raludeea, dragaica, anaancuta. Trutzi, ai facut hsg-ul?

Mergi la inceput

Lory , Remy eu deja nu mai stiu ce sa fac sa nu ma mai gandesc am zis totusi ca mai astept pana vineri , sa vad ce se intampla oricum va multumesc ca sunteti alaturi de mine.
Remy sa dea DD sa vina bebe repede la tine

In asteptarea unui

Mergi la inceput

Aleesicoo, stiu ca e greu sa rezisti pana vineri, dar incearca. Eu obisnuiam sa ma amagesc de la o zi la alta si nu mai puteam sa ma concentrez la nimic altceva. Daca e sa-ti mai faci un test, fa-l dimineata, ca e mai sigur. Cand trebuia sa iti vina?

Mergi la inceput

pe 21. asa am vazut ca iminotasem in agenda de luna trecuta. si data " conceperii" bebicului sa zic asa a fost pe 10.07 si 11.07 deci ar fi 15 zile de atunci si pana acum , decat prin Beta HCG se poate depista sarcina nu ?

In asteptarea unui

Mergi la inceput

Bhcg e cel mai sigur test, ca e din sange. Am vazut ca esti din Bucuresti. Il poti face la Medlife Grivita, in regim de urgenta, daca esti nerabdatoare, si ai rezultatul in 2-3 ore.

Mergi la inceput

Costa 38 ron.

Mergi la inceput

remy si stii si care sunt si valorile? stiu ca cei de la medlife au cont cumva pe internet de iti poti vedea rezultatele la analize , parca asa stiam eu

In asteptarea unui

Mergi la inceput